Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Autosklo - výměna, oprava čelního skla z pojištění, tónování autoskel
Prasklo Vám čelní sklo a nevíte, kde by Vám ho opravili? Firma Autosklo TS se specializuje na opravy a výměnu autoskel z pojištění v okolí Valašského Meziříčí a po celém Zlínském kraji.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Servis a opravy autobusů, servis autobusů CNG, servis nákladních vozů, servis přípojných vozidel
Společnost KAR group, a.s. poskytuje komplexní služby pro zákazníky provozující autobusovou a nákladní kamionovou dopravu.
KAR group, a.s.
Profesionální automatické kávovary Saeco do kanceláří, kaváren i restaurací
Firma Kavamat dodává profesionální kávovary do kanceláří, kaváren i restaurací pro Moravu a Slezsko. Novinkou v řadě automatických kávovarů je první plně automatizovaný kávovar – Saeco AULIKA.
Pneuservis s osobním přístupem - seřízení, geometrie i uskladnění pneumatik
Pneuservis RM ALT s.r.o. působící v Ostravě Vítkovicích a Mariánských horách zajišťuje nejen seřízení a geometrii kol ale i uskladnění pneumatik.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Nerezový lankový systém pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony - do interiéru i exteriéru
Prodejem nerezových lankových systémů pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony aj. vhodných do interiéru i exteriéru se zabývá společnost Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Rekonstrukce, oprava i výstavba silnic a komunikací od firmy s dlouholetými zkušenostmi
Hledáte-li zodpovědnou firmu, která opravuje silnice a komunikace, pak se obraťte na společnost JANKOSTAV s.r.o., která se specializuje na výstavbu a rekonstrukce veškerých dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Manometry, tlakoměry Wika a Prematlak - prodej i profesionální montáž
Profesionální montáž a prodej manometrů a tlakoměrů poskytuje TERTEC, spol. s r.o. v Ostravě jako výhradní zástupce společností WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Profesionální veterinární klinika se špičkovým vybavením včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací
Profesionální veterinární kliniku MVDr. Nytra najdete v Ostravě Porubě. Nabízí Vám špičkové vybavení včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací, která zajistí vysoce kvalitní rentgenové snímky.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Přejděte od dřevěných palet k plastovým odolným paletám, má to mnoho výhod!
Společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových palet. Přejděte z jednorázových dřevěných na odolné plastové palety s delší životností a vyšší bezpečností při práci.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Bytový architekt, kompletní interiér domu i bytu s promyšlenými detaily - návrh a realizace
Bytový architekti společnosti BODINGER s.r.o. v Ostravě se postarají kompletní interiér vašeho domu či bytu, od návrhu až po realizaci a to s promyšlenými detaily.
BODINGER s.r.o.
Pouzdra, kryty a ochranné skla nejen pro telefony značek IGET, Blackview, Doogee, Umidigi a Cubot
Kryty, ochranné skla a pouzdra pro známé ale i neznámé značky mobilních telefonů jako je Blackview, Doogee, Umidigi, IGET nebo Cubot prodává na svém e-shopu společnost ATC MOBILE z Ostravy.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Studium přírodovědného, zdravotnického a pedagogického lycea s individuálním přístupem
Studium pedagogického, zdravotnického a přírodovědného lycea, zakončeného maturitní zkouškou, a s individuálním přístupem umožňuje IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Hliníkové plechy, svitky - velkoobchodní prodej s individuálním přístupem
Velkoobchodní prodej hliníkových plechů a svitků s individuálním přístupem realizuje společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje kromě hliníku také na nerezové produkty.
Elektrody, dráty a tavidla pro svařování – přídavné materiály od jednoho dodavatele
Bohatý výběr elektrod, svařovacích drátů a tavidel pro svařování od renomovaných výrobců si pořídíte u společnosti SVAR Ostrava, která dodává do celé České republiky.
SVAR Ostrava
Čištění, dekarbonizace motoru vodíkem – přenechte své auto zkušeným
Společnost Autoskla Šenov provádí dekarbonizaci neboli čištění motoru vodíkem, kdy dojde ke zvýšení výkonnosti a prodlouží se životnost motoru. Kontaktujte nás v Šenově v blízkosti Havířova a Karviné.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z operačního programu Životního prostředí – OPŽP, Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z Operačního programu Životního prostředí OPŽP realizuje společnost E-expert spol. s r.o., která poskytuje svým klientům možnost získání finanční podpory OPŽP.
E-expert, spol. s r.o.
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Komplet elektromontážní práce - výškové elektropráce na montážní plošině
Pokud potřebujete zajistit komplet elektromontážní práce za použití montážní plošiny, obraťte se na firmu ELTOM s.r.o., která má v oboru mnohaleté zkušenosti. Působíme v Ostravě i ve Zlínském kraji.
Eltom, s.r.o.
Čistírny odpadních vod, kanalizační čerpací stanice, úpravny vod, zařízení pro rozvod pitné vody
Firma PROSPECT spol. s r.o. se zaměřuje na úpravu vod, čerpací stanice, zařízení pro rozvod pitné vody se specializací na technologie vodního hospodářství a realizaci kanalizačních stanic a čistíren.
PROSPECT spol. s r.o.
Léčba a prevence boreliózy pomocí bylinek a tradiční čínské medicíny – štětka soukenická
Bylinky, které si umí poradit s boreliózou, například štětka soukenická v podobě kapek nebo tinktury, a byliny tradiční čínské medicíny naleznete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková nebo na e-shopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Stavba, rekonstrukce a realizace plochých střech na klíč
Realizaci a stavbu plochých střech na klíč svěřte do rukou profesionálů v oboru firmě PPBAU servis eu s.r.o. Na tuto firmu se můžete obrátit i v případě rekonstrukce střešní konstrukce ploché střechy.