Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Prohlídky vozů všech značek - servisní, garanční i příprava na STK a měření emisí
Garanční i servisní prohlídky vozů všech značek zajišťuje společnost RM Alt s.r.o. v Ostravě, která váš automobil připraví nejen na STK, ale navíc provede také měření emisí.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Ekonomické hašení - opakovaně plnící hasicí zařízení pro hašení lithiových baterií
Společnost HTB - Požární ochrana a.s. z Ostravy se specializuje na dodávku hasicích zařízení pro hašení lithiových baterií. Jsou vhodné na hašení notebooků, elektrického nářadí či zahradní techniky.
HTB - Požární ochrana a.s.
Půjčovna a pronájem polohovacích elektrických postelí a pečovatelských lůžek
Polohovací elektrické postele a pečovatelská lůžka si můžete zapůjčit od ostravské firmy CHIRANEX s.r.o., specializující se na pronájem kompenzačních pomůcek a zdravotnické techniky pro domácí péči.
CHIRANEX s.r.o.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Moderní, klasické i nadčasové pohovky, křesla do kanceláře a jednací židle
Pohovky, křesla do kanceláře nebo jednací židle, které se hodí do klasického i nadčasového interiéru kanceláře, objednávejte na e-shopu 3D Kancelář ostravské firmy Anredo s.r.o.
Doprava autobusy i minibusy na vnitrostátní i mezinárodní zájezdy
Autodopravní společnost Josefa Ševčíka sídlící v Paskově spolupracuje s renomovanými cestovními kancelářemi a poskytuje dopravu autobusy i minibusy na vnitrostátní, ale také na mezinárodní zájezdy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen Ostrava - instalace, prodej
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen a jejich instalaci i prodej zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je jejich vybraným dodavatelem.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
Prodej a velkoobchod svařované i bezešvé trubky s příslušenstvím
Svařované i bezešvé trubky můžete zakoupit od ostravské společnosti Mikra Metal s.r.o., která je specialistou na velkoobchodní prodej výrobků z nerezové oceli, které jsou vždy ve špičkové kvalitě.
Pronájem profesionálních automatických kávovarů pro firmy do kanceláří i pro restaurace
Rychlou přípravu kvalitní a chutné kávy v kanceláři či v restauraci zajistí profesionální automatické kávovary, které pronajímá společnost Automaty Kavamat Vending s.r.o. v Moravskoslezském kraji.
Spolehlivý autoservis - kompletní opravy osobních i dodávkových vozidel
Kompletní autoservisní služby a veškeré opravy vozidel provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě-Svinově. Postarají se o garanční prohlídku, výměnu rozvodů motoru, spojek a jiné opravy.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Dotace Zelená úsporám, podklady pro získání dotace - odborná pomoc
Dotaci Zelená úsporám a podklady pro její získání realizuje DK projekt, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která Vám nabízí odbornou pomoc při zpracování podkladů potřebných pro získání dotací.
DK projekt, s.r.o.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Prodej i pronájem lehké mobilní oplocení - rychlá instalace a snadno přemístitelné
SCASERV a.s. nabízí k prodeji i pronájmu mobilní oplocení, které je snadno přemístitelné, má dlouhou životnost díky žárovému pozinkování, vysokou kvalitu a jeho montáž je velmi rychlá a jednoduchá.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Oprava a servis havarovaných nákladních aut, návěsů a přívěsů - rovnání rámů
Pokud hledáte někoho, kdo Vám opraví havarované nákladní auto, jste tu správně. Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. se postará o opravu a servis. Provádí rovnání rámů nákladních aut, návěsů a přívěsů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Mazda CX-5 - nejnovější kompaktní SUV s kompletně přepracovaným designem interiéru
Chcete-li si vychutnat zážitek z jízdy, pořiďte si novou Mazdu CX-5 v autorizovaném autosalónu AUTOLAROS SPEED, s.r.o. v Ostravě, který se specializuje na prodej automobilů značky MAZDA.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Půjčovna elektrocentrál a dieselagregátů včetně příslušenství - dlouhodobý i krátkodobý pronájem
OSPOL TECH s.r.o. je Vám vždy k dispozici pro zajištění spolehlivého dlouhodobého i krátkodobého pronájmu elektrocentrál (dieselagregátů) s příslušenstvím pro Opavu, Ostravu a okolí
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Protipožární nátěry - ochrana kovových konstrukcí budov a prvků před vysokými teplotami
Chraňte kovové konstrukce budov před požárem, nejlepším pomocníkem jsou protipožární nátěry chránící před vysokými teplotami, které realizuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Lason CZ s.r.o.
Pracovní i výstražné vesty, kalhoty, košile, trička - nová letní kolekce pracovních oděvů
Společnost Industrial Starter Czech s.r.o. pro Vás připravila novou letní kolekci pracovních oděvů a obuvi, které využijete také při volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Elektromontážní práce - elektromontáže, montáž vedení VN, NN, veřejné osvětlení
Potřebujete kvalitní a spolehlivou firmu, která se zabývá elektromontáží?Společnost Eltom s.r.o., která působí v Ostravě a Karviné, zajišťuje kompletní elektromontážní práce v oblasti VN a NN napětí.
Eltom, s.r.o.
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
LED venkovní a vnitřní osvětlení sportovních a průmyslových areálů, sportovišť
O odbornou instalaci, návrh a výpočet LED venkovního i vnitřního osvětlení pro průmyslové a sportovní areály nebo sportoviště se postará firma DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy.