Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Kvalitní a rychlá výměna, oprava autoskla ze zákonného pojištění zdarma
O kvalitní a bezplatnou výměnu či opravu čelního skla na Vašem vozidle se postará ostravská společnost AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o., která patří mezi specialisty v oboru autoskel a vše vyřídí za Vás.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Dlouhodobý pronájem vozidel, zapůjčení auta - přistavení vozidel zdarma
Dlouhodobý pronájem vozidel a zapůjčení aut v Ostravě realizuje autopůjčovna Auto Kozelský, která zároveň zajišťuje přistavení vozidel v Ostravě zdarma.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Autoservis, servis auta Škoda, Ford, Suzuki, VW, Audi, Seat a prodej náhradních dílů
Autoservis specializovaný na vozy značek Škoda, Ford, Suzuki, VW, Audi a Seat RM ALT s.r.o. v Ostravě, který dodává také náhradní díly a autopříslušenství.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Pravidelná sanitace a servis, i pozáruční, ovlivňují životnost výdejníků i kvalitu stáčené vody
Sanitaci výdejníků, jejich servis i pozáruční, provádí společnost Konczanka CZ s.r.o., která se zaměřuje i na prodej a pronájem automatů na vodu v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Ocelové konstrukce pro haly a průmyslové provozy, výroba a montáž
Ocelové konstrukce, haly, sklady, průmyslové provozy, přístavby, lávky, rampy, dráhy jejich výrobu a montáž zajišťuje společnosti METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Plovoucí motorová čerpadla NIAGARA 3 MAX najdou uplatnění u hasičů, ve stavebnictví atd.
Prodej a dodávka motorových plovoucích čerpadel NIAGARA 3 MAX zajistí společnost HTB – požární ochrana a.s. se sídlem v Ostravě. Čerpadla jsou ideálním pomocníkem při řešení krizových situací.
HTB - Požární ochrana a.s.
Denní studium pedagogického lycea zakončené maturitní zkouškou pro všechny budoucí učitele
Pedagogické lyceum, denní studium, které zajistí IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě, je zakončené maturitní zkouškou a připravuje žáky na studium na vysoké škole.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Inkontinence - inkontinenční pleny a kalhotky pro dospělé za snížené ceny
Inkontinenční pleny a kalhotky pro dospělé, muže i ženy, za snížené ceny nakoupíte na e-shopu ABENA.CZ. Pro všechny, aby se cítili lépe při inkontinenčních potížích.
ABENA
Uklidňující přírodní antidepresiva - posílení psychiky a zmírnění úzkostí pomocí bylin
Uklidňující přírodní antidepresiva můžete zakoupit v kamenné prodejně Bylinky Ludmila Pavlíkové v Ostravě nebo přímo na eshopu. Pomocí bylin posílíte psychiku a můžete zmírnit své úzkosti.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Čištěná, krájená, strouhaná zelenina – mrkev, krouhané zelí, červená řepa, celer
Čištěnou zeleninu, která je již nakrájená či nastrouhaná, si můžete jednoduše zakoupit u firmy Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. V našem sortimentu najdete mrkve, krouhané zelí, červenou řepu, celer a další.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Ochranu při svařování či obrábění kovů zajistí svařovací clony z PVC pásů a plachty
Výrobu svařovacích clon z PVC pásů a plachet zajistí společnost Portaflex s.r.o., která sídlí v Ostravě. Clony a plachty chrání pracovníky při svařování a obrábění kovů před negativními vlivy.
Portaflex s.r.o.
Rovnání podvozkových rámů, servis a oprava havarovaných nákladních automobilů
Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. z Ostravy je specializovaný autoservis, který se dlouhodobě zabývá rovnáním podvozkových rámů a opravami nákladních vozidel, přívěsů, návěsů i autobusů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Výzkum, vývoj nových zařízení na míru a technologických metod či postupů do praktického provozu
Firma PROSPECT spol. s.r.o. klade důraz na vývoj a výzkum. Zabývají se novými přístupy a zefektivnění stávajících technologických postupů, dále na vývoj nových zařízení na míru.
PROSPECT spol. s r.o.
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Profesionální údržba, oprava a plnění autoklimatizace od zkušeného autoservisu
Údržbu, opravu a plnění autoklimatizace Vám zajistí autoservis RM Alt, s.r.o v Ostravě, který provádí veškeré opravy vozů především u značek Škoda, Audi, Suzuki, Ford a Volkswagen.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odstranění havárií a poruch na vodovodních a kanalizačních řádech od profesionální firmy
Odstraňováním havárií a poruch na vodovodních i kanalizačních řádech se zabývá firma HYDROSPOR spol. s r.o.. v Ostravě, která patří k významných vodohospodářským firmám s dlouholetými zkušenostmi.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Nákladní doprava Švédsko, Finsko, přeprava kamiony, sběrná služba
Nákladní dopravu do celého Švédska i Finska, přepravu kamionů či sběrnou službu zajišťuje dopravní společnost MTM Transport, a.s., která se zabývá komplexními logistickými službami.
MTM Transport, a.s.
Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vázací řetězy třídy 8, 10, 12 a nerezové – nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné – E-shop
Nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné vázací řetězy třídy 8, 10 a 12 a také nerezové vázací řetězy prodává na e-shopu firma Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kvalitní svářecí stroje - invertor, invertorová svářečka Kühtreiber, CEA, EWM
Vysoce kvalitní svářecí stroje, invertory a svářečky renomovaných značek Kühtreiber, CEA, EWM a další si vyberete u firmy SVAR Ostrava - podívejte se na naši pestrou nabídku ještě dnes.
SVAR Ostrava
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.