Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Dodávka bezešvých trubkových oblouků z oceli typu A i B pro průmyslové účely
Dodávku bezešvých trubkových oblouků vyrobených z oceli zajistí společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaměřují se na realizace dodávek potrubí a potrubních dílů po celé ČR.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Knihy, polodrahokamy, vykuřovadla, lapače snů naleznete na prodejně Oáza srdce
Zajímavé knihy s duchovní tématikou, polodrahokamy, vykuřovadla, lapače snů, svíčky a spoustu jiného naleznete na nové prodejně Oáza srdce v Ostravě od firmy Bylinky Ludmily Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Profesionální provedení technické kontroly či měření emisí u luxusních vozidel
Pro vlastníky luxusních vozidel, například Bugatti, Ferrari, Bentley a dalších, provádí profesionální měření emisí či technické kontroly u společnosti Team MAAT, spol. s.r.o. v Ostravě i v Rychvaldu.
Team MAAT, spol. s r.o.
Prodej protiskluzových žebříkových příček - jednořadé i dvouřadé
Ostravská společnost Kytulava s.r.o. Vám dodá protiskluzové jednořadé i dvouřadé žebříkové příčky, které jsou vyráběny v nominální délce 2000mm a používají se v konstrukcích žebříků.
Řidičský průkaz skupiny "D" – řidičák na autobus získáte u profesionální autoškoly
Kromě řidičského průkazu skup. "B" lze u autoškoly Auto EDU se přihlásit k výcviku pro skupinu "D" a získat řidičský průkaz na autobus. Působí v celém Moravskoslezském kraji, v okolí Ostravy a Frýdku.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Otevírání bytů a automobilů | Ostrava
Otevírání bytů a automobilů po celé Ostravě provádí firma Karla Bartoše, která používá profesionální nářadí a nástroje a otevře jakékoliv dveře.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Čistírna a prádelna v Ostravě - chemické a šetrné čištění oděvů, kabátů, flaušů, šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění oblečení a oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě vyrábí širokou řadu vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří. Mezi výrobky také najdete lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Prodej dronů - drony za akční internetové ceny Ostrava
Využijte naší široké nabídky dronů a kvadrokoptér. V našem internetovém obchodě ATC Mobile pro Vás máme akční nabídku na drony s kamerou, drony bez kamery a spousty doplňků.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Profesionální fasády, rekonstrukce a revitalizace domů i historických budov
Fasády a profesionální rekonstrukce i revitalizace domů a historických budov realizuje společnost Stavos Stavba a.s. v Ostravě, která působí v celém Moravskoslezském kraji.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Maturitní obor zdravotnického lycea Vás připraví na studium vysoké zdravotnické školy
Denní studijní maturitní obor zdravotnického lycea IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě je určen pro všechny zájemce o studium medicíny na vysoké škole.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Velkoobchod, dodávka ventilů pro regulaci, uzavíracích, zpětných a pojistných ventilů
Společnost Romana Juříka v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej a dodávku ventilů pro regulaci a uzavíracích, zpětných i pojistných ventilů, které využijete v mnoha odvětvích.
Roman Juřík
Automatické vážení – periferie a příslušenství pro identifikaci materiálu, vozidel i řidičů na mostní a dynamické váze
Automatické a samoobslužné vážení na mostní či dynamické váze zrychluje proces vážení. Společnost Tenzona s.r.o. poskytuje periferie a příslušenství k mostní i dynamické váze.
TENZONA s.r.o.
Pneumatické válce, maznice, ventily, rychlospojky Metalwork - pneumatické prvky
Pneumatické válce, maznice, ventily i rychlospojky Metalwork dodává společnost TERTEC, spol. s.r.o. z Ostravy. U nás můžete najít kompletní sortiment pneumatických prvků italského výrobce Metalwork.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby pro obce i společnosti
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby patří k důležitým činnostem každé obce, města. Pro město Ostrava a okolí zajišťuje inženýrské sítě se zaměřením na vodovody a kanalizaci společnost HYDROSPOR.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Autopůjčovna - krátkodobý pronájem kvalitních vozů i dlouhodobý za zvýhodněné ceny
Společnost Auto Kozelský v Ostravě pro Vás ve své autopůjčovně realizuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy kvalitních vozů za zvýhodněné ceny.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Přeprava zásilek - transport do Norska, Finska, Dánska i Švédska
Přepravu zásilek do cizích zemí zajišťuje dopravní společnost MTM Transport a.s., která zajišťuje transport například také do Norska, Finska, Dánska i Švédska a dalších zemí dle vašeho výběru.
MTM Transport, a.s.
Mazda – široká nabídka vozů, autorizovaný prodej, autoservis, autosalon
Autorizovaný prodejce AUTOLAROS SPEED s.r.o. vozů Mazda, působící v ostravském regionu již více než 20 let, Vám kromě široké nabídky vozů Mazda nabízí také autoservisní služby.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Výroba, opravy a expresní dodávka pneumatických válců, plynových vzpěr a dalších prvků vzduchové automatizace
Transportní technika Tůma s.r.o. vyrábí a dodává pneumatické válce, plynové vzpěry a jiné vzduchové automatizace. Můžete se spolehnout na rychlé dodací termíny, kvalitu, preciznost a spolehlivost.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Autoservis - oprava brzd, seřízení, výměna brzdových destiček a kotoučů
Autoservis RM Alt, s.r.o. v Ostravě provádí servis osobních a dodávkových vozů všech značek a to bez ztráty záruky na vozidle a veškeré opravy provádí v co nejkratších časových intervalech.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava