Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Barevné lamelové clony, PVC pásy - nejširší výběr na českém trhu
Široký sortiment lamelových clon poskytuje eshop společnosti Portaflex. Jejich barevné provedení je vhodné do interiéru k oddělení prostoru pro soukromí nebo pro vizuální doladění firemního image.
Portaflex s.r.o.
Dodávka, prodej a servis svářecí techniky, invertorů a svářeček po celé České republice
Firma SVAR Ostrava se zaměřuje na prodej i servis svářecích strojů. Dodává svařovací techniku, invertory a navrhne řešení a technologie na míru dle potřeb zákazníka.
SVAR Ostrava
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Pneumatické huštění využívané v každé domácnosti, firmě pro kola i auta
Prvky pro pneumatické huštění jako kompresory vám vyrábí firma Transportní technika Tůma s.r.o. z Ostravy. Ta je dodává téměř do každé domácnosti i firmy, přičemž huštění je vhodné pro kola i auta.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Sklenářství - výroba, montáž zrcadla, zasklívání, běžné i speciální sklenářské práce
Výrobou a montáží zrcadel či zasklíváním se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě, která realizuje běžné i speciální sklenářské práce po celé České republice.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Tradiční čínská medicína TČM, byliny, wany, pilulka Hořce - eshop
Tradiční čínskou medicínu v Ostravě praktikuje terapeutka TČM Ludmila Pavlíková, která se zabývá také prodejem bylin, wanů, pilulek hořce a spousty dalších přírodních produktů.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Půjčovna a pronájem bagrů, teleskopických manipulátorů i montážních plošin
Pronájmem stavební mechanizace se zabývá dopravně stavební společnost STALOTAS s.r.o. z Ostravy, od které si můžete vypůjčit bagry, manipulátory, montážní plošiny a jiné speciální stavební stroje.
STALOTAS s.r.o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Protiskluzové, voděodolné pásky Vám zajistí bezpečnost na schodech, dlažbě a dalších místech
Prodej protiskluzových voděodolných pásků a čtverců na dlažbu zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém e-shopu. Vybírejte a objednávejte online z více než 80 produktů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Test MOJE GENY – preventivní vyšetření, které není hrazeno pojišťovnou
Pro partnery plánující těhotenství, především pokud se u nich jedná o neplodnost, spontánní potraty, příbuzenské sňatky, nebo pro adoptované je vhodný test MOJE GENY v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o
Genetika Ostrava s.r.o.
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Výroba a prodej hořčík - obsahující B6, vápník, zinek, vitamín C
Výrobou a prodejem hořčíku s vitamíny B6, vápníkem, zinkem i vitamínem C se zabývá společnost Galenická laboratoř Ostrava jako tradiční výrobce potravinových doplňků již od roku 1993.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Autosklo - výměna, oprava čelního skla z pojištění, tónování autoskel
Prasklo Vám čelní sklo a nevíte, kde by Vám ho opravili? Firma Autosklo TS se specializuje na opravy a výměnu autoskel z pojištění v okolí Valašského Meziříčí a po celém Zlínském kraji.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR