Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Svařování hliníku, zakružování, ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů
Svařování, zakružování i ohýbání hliníkových profilů ohýbačkou plechů zajišťuje společnost HaP Polykarbonáty v Ostravě, která se specializuje na hliník a práci s ním.
H&P Polykarbonáty
Antioxidant spirulina s aminokyselinami na podporu imunity
Galenická laboratoř v Ostravě vyrábí a dodává antioxidant Spirulinu. Obsahuje aminokyseliny potřebné pro tvorbu oxidu dusnatého NO. Podpořte imunitu a vitalitu touto superpotravinou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Dokonalé praní a žehlení košil bez starostí - vše osobně odvezeme a přivezeme
Chytrá služba Košilomat firmy Prádelna Šopík s.r.o. představuje dokonalé praní a žehlení košil v rámci Opavy a Ostravy. Vše osobně odvezeme, přivezeme a Vy budete bez zbytečných starostí.
Košilomat Prádelna Šopík s.r.o.
Maturitní obory na střední odborné škole formou denního i dálkového studia
Maturitní obory formou denního i dálkového studia propojují teorií s praxí a připravují žáky na vysoké školy. Přihlaste se na IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Opravy, rekonstrukce i výstavba dopravních staveb - silnice, chodníky, cyklostezky
Opravami, rekonstrukcí i výstavbou veškerých dopravních staveb se zabývá ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o., která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje a působí na trhu již řadu let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Mladistvější vzhled a rozjasnění obličeje díky operaci očních víček
Pokud vás trápí tukové váčky nebo převislá kůže v okolí očí, svěřte se do rukou odborníků z CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava, s.r.o., kteří provádí plastickou operaci očních víček.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Balené i volně ložené černé a hnědé uhlí, koks, brikety – velkoobchodní prodej
Velkoobchodním prodejem na paletách baleného i volně loženého černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě. Kvalita za příjemné ceny
EMTB Trade s.r.o.
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Rodinné domy na klíč, výstavba řadových domů - od projektu až k realizaci
Stavební firma STAVOS STAVBA a.s. provádí výstavbu řadových domů a rodinných domů na klíč. Zabývá se výstavbou rodinných domů od projektu až po realizaci na klíč.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Nová Mazda CX-60 plug-in-hybrid
Buďte mezi prvními a navštivte náš showroom společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě, kde si můžete objednat testovací jízdu a vyzkoušet si úžasný vůz Mazdu CX-60 typu plug-in-hybrid.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Profesionální mezinárodní silniční doprava kamiony do Slovinska i Rumunska
Profesionální mezinárodní silniční dopravu kamiony do Slovinska, Rumunska i Bulharska zajišťuje společnost MTM Transport a.s., která je specialistou na spedici do zahraničí.
MTM Transport, a.s.
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Brozire s.r.o.
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Autofolie, samolepící Wrap folie na auto, změna barvy vozu
Společnost AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. Vám nabízí ideální řešení pro rychlou změnu barvy Vašeho vozu či ochranu lakované karoserie - samolepící Wrap autofolie.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Potravinový doplněk na snížení váhy, mějte pod kontrolou svou váhu
Doplněk stravy na snížení váhy s názvem MOROSIL vyrábí a prodává na svém eshopu Galenická laboratoř Ostrava. Zakupte si přípravek na podporu metabolismu tuků a mějte pod kontrolou svou hmotnost.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky