Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavba ČOV
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavbu či rekonstrukci nádrží, hrází a poldrů, výstavbu ČOV pro Vás zrealizuje společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Lékárna, léky, homeopatika, kosmetika, zdravotní obuv, Suchdol nad Lužnicí
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky, zdravotnických pomůcek a zdravotní obuvi pro Vás zajišťuje Lékárna U Panny Marie Pomocné s.r.o. v Suchdole nad Lužnicí.
Betonové rošty do stájí Jindřichův Hradec - hygienické a nezávadné
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce je přední exportní firmou vyrábějící betonové rošty pro výbavu stájí zaměřených na chov selat, prasat a skotu.
HB beton, s.r.o.
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa nabízí firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. v Dačicích.
Ubytování pro rodiny i cyklisty v hotelu v České Kanadě
Ubytování pro rodiny, firemní akce i cyklisty v komfortním hotelu v České Kanadě nabízí designový Hotel Besídka ve Slavonicích.
Střední škola rybářská a vodohospodářská Jakuba Krčína v Třeboni
Středoškolské studium v oboru rybářství a vodohospodářství s možností stipendia, maturitní a učební obory, nástavbové studium, kurzy pro veřejnost na Střední škole Jakuba Krčína v Třeboni.
Rodinné ubytování ve Slavonicích, penzion v oblasti Česká Kanada
ubytování, hotel, penzion, komfortní pokoje, restaurace, pobyty pro rodiny s dětmi, pokoje pojmenovány po patronech, Česká Kanada, komfortní pokoje
Hotel, ubytování v blízkosti hranic Rakouska za příznivé ceny
Ubytování, hotel s restaurací v blízkosti hranic s Rakouskem, kvalitní ubytování za příznivé ceny, vysoký komfort poskytuje Hotel a restaurace U Koníčka.
Designové komfortní ubytování v hotelu s restaurací
Pěkné designové komfortní ubytování v různě velkých a tématicky zaměřených pokojích nabízí Hotel Besídka, nacházející se ve Slavonicích. Ubytování, restaurace za dostupnou cenu!
Výroba špaletových dřevěných oken do historických budov - kvalitně
Kvalitní špaletová dřevěná okna, určená pro renovaci historických budov, splňující všechny nároky moderní doby, Vám dodá firma Tronet z Dačic na Vysočině.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, Jindřichův Hradec
Pediatrii v Jindřichově Hradci provozuje MUDr. Miroslava Žižková – praktický lékař pro děti a dorost. Zajistíme zdravotní péči Vašemu dítěti od jeho narození do 19 let.
Betonové rošty do stájí Jindřichův Hradec - pro skot, selata i prasata
Betonové rošty do stájí pro prasata či skot prodává firma HB Beton Jindřichův Hradec. Firma má za sebou řadu zkušeností a jejich výrobky jsou podloženy několika certifikáty.
HB beton, s.r.o.
Obec Staré Hobzí a osady, Jihočeský kraj, památky, turistika
Obec Staré Hobzí a osady se nachází na břehu řeky Moravská Dyje, v Jihočeském kraji, v okrese Jindřichův Hradec. Obec je významná díky památkám, historii a turistice v pěkné přírodě.
Základní škola, Mateřská škola, ZŠ, MŠ, jídelna, Stráž nad Nežárkou
Dorostly Vaše děti do věku, kdy je třeba přemýšlet o vhodné a kvalitní mateřské či základní škole? Svěřte své ratolesti do naší péče. Jsme Základní a Mateřská škola Stráž nad Nežárkou.
Prodej dřevěných oken, eurooken, montáž, poradenství - cenová nabídka
Distribuce, prodej dřevěných oken, eurooken, bezplatné poradenství a cenová nabídka, montáže oken, zaruční a pozáruční servis jedině od firmy Okna Bastl z Dačic.
Obec Číměř a osady, okres Jindřichův Hradec, památky, turistika
Obec Číměř a osady leží v Jihočeském kraji, v okrese Jindřichův Hradec, v přírodním parku Česká Kanada. Velkou dominantou jsou zde památky, příroda, stezky pro turisty.
Soustružení a obrábění kovových dílů na CNC strojích
Soustružení a frézování kovových dílů, práce na CNC strojích, válcování závitů a další zajistí v Dačicích firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o.
Stavba a realizace montovaných hal z ocelových konstrukcí
Montované haly - sportovní, zemědělské, ocelové konstrukce, výstavbu, montáž a kompletní realizaci zajistí firma St mont v Dačicích.
Prodej výrobků z bylin, pěstování bylinek, řezané a kontejnerované byliny
Prodej, pěstování bylinek, řezané byliny, kontejnerované, výrobky z bylin, přírodní zahrada, poradenství v oblasti bylin, masti, tinktury jedině od Bochníčkovi - Jana Bochníčková ze Slavonic.
Ubytování pro rodiny s dětmi v bylinkové obci, dovolená
Ubytování, penzion, ubytování pro rodiny s dětmi, netradiční dovolená v bylinkové obci, ubytování na vejminku jako u babičky ve Slavonicích poskytují Bochníčkovi.
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové - výroba, prodej a montáž
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové, kombinované - výroba, prodej a montáž, povrchová úprava schodišť provádí firma Schody Krejčí v Dačicích.
Kvalitní ubytování za solidní ceny, hotel, rekreace, dovolená
Rekreace, dovolená, kvalitní ubytování v hotelu za solidní cenu najdete v oblasti České Kanady v Hotelu U Koníčka.