Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Opravy, prodej a servis vysokozdvižných vozíků a techniky
Opravy motorů a agregátů, smluvní servis, pravidelné technické prohlídky, náhradní díly, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, DESTA od firmy DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Sítě proti hmyzu – účinná ochrana proti hmyzu
Kvalitní a vysoce odolné sítě proti hmyzu naleznete mezi sortimentem společnosti Okna Bastl. Zbavte se dotěrného hmyzu a vychutnávejte ničím nerušené chvíle ve Vašem domově.
Mimo montáže poskytujeme také pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou (HR)
Společnost ST-Mont Pavel Stejskal rozšiřuje v rámci své činnosti službu v oblasti přepravy techniky a strojů, stavebních materiálů, či zboží, pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou.
Lékárenská péče a poradenství, prodej léků, Suchdol nad Lužnicí
Lékárenská péče, poradenství, prodej léků, vitamínů, potravinových doplňků, zdravotních pomůcek a speciálních produktů realizuje Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o., Suchdol nad Lužnicí.
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Poznejte kouzlo pergol, altánů, či letních učeben přímo na Vaší zahradě
Uvažujete-li o výstavbě pergoly, altánu, či letní učebny, pak oslovte firmu Dřevoslav, s.r.o., kde Vám pomůžeme zrealizovat Vaše představy.
Dřevoslav s.r.o.
Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Zvedací pásy, upínadla, upínací popruhy, stahovací pásy
Široký výběr zvedacích pásů, upínadel, upínacích popruhů a stahovacích pásů zakoupíte ve velkoobchodě a maloobchodě s kutilskými potřebami FACHMANcajky v Dačicích.
Pekárna ve Slavonicích, pekařská výroba, pestrý výběr čerstvého sladkého a slaného pečiva
Chutné pečivo z kvalitních surovin a dle tradičních receptur naleznete u firmy PEROS s.r.o. ve Slavonicích. Křupavý chleba, sladké koláče, buchty i marmeládové koblihy.
Zahradnické nářadí Fiskars – hrábě, motyčky, lopatky
Kvalitní zahradní nářadí značky Fiskars zakoupíte v obchodě FACHMANcajky Pavla Stejskala v Dačicích. Fiskars to je kvalita za super cenu.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.
Pronájem auta s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, kontejnerů či strojů
Auto s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, strojů či kontejnerů si můžete v okolí Dačic pronajmout od společnosti ST MONT Dačice.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky. Ubytování pro rodiny s dětmi.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky strávené v selském stavení. Z Prahy je to autem 2 hodiny. Ze Slavonic jen 1 zastávka vlakem. Bochníčkovi - Mutišov, Česká Kanada.
Stropní a filigránové desky Jindřichův Hradec
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prefabrikované stropní a filigránové desky pro konstrukci stropů.
HB beton, s.r.o.
Půjčovna přívěsných vozíků – bržděné, nebržděné i sklápějící dozadu
Pokud sháníte přívěsný vozík pro převoz nákladu, navštivte nově otevřenou půjčovnu vozíků společnosti FACHMANcajky v Dačicích – pronajímáme vozíky sklopné dozadu i vozíky bržděné.
Dovolená pro celou rodinu v krásné přírodě a ubytování jako u babičky
Vezměte celou rodinu a vyražte na skvělou dovolenou v srdci malebné přírody České Kanady. Ubytování v útulném selském stavení a přírodní zahradou pro vás zajistí rodina Bochníčkova.
Prodej úklidových pomůcek pro domácnosti i na zahradu
Úklidové pomůcky pro domácnost a zahradu, jako jsou košťata, smetáky, lopaty, rukavice, odpadkové pytle, hrábě a mnohé další zakoupíte v prodejně FACHMANNcajky v Dačicích.
Revizní dvířka a větrací mřížky značky HACO – prodej
Revizní dvířka pro zakrytí stavebních otvorů a větrací mřížky do exteriéru i interiéru značky HACO zakoupíte v okolí Dačic a Telče v prodejně stavebního materiálu a kotevní techniky FACHMANcajky.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, bramborárna
Zemědělské družstvo Kunžak v okrese Jindřichův Hradec má divize rostlinné a živočišné výroby, zaměřujeme se na produkci mléka, hovězího a vepřového masa, brambor a obilovin.
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Praktická lékařka pro děti a dorost Jindřichův Hradec
Preventivní prohlídky, očkování, ošetření při nemoci a poradnu pro novorozence zajistí V Jindřichové Hradci praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Miroslava Žižková.