Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Svahové tvárnice Jindřichův Hradec
Svahové tvárnice v Jindřichově Hradci jedině od společnosti HB beton, s.r.o. Firma se již celou řadu let specializuje na výrobu produktů z betonu. Montáž za sucha.
HB beton, s.r.o.
Obec Pluhův Žďár a přidružené obce leží v Jihočeském kraji v okrese Jindřichův Hradec
Obec Pluhův Žďár a přidružené obce Červená Lhota, Jižná, Klenov, Mostečný, Samosoly, Plasná, Pohoří leží v Jihočeském kraji v okrese Jindřichův Hradec, historické památky.
Cestovní kancelář Jindřichův Hradec
Prověřená a osvědčená cestovní kancelář Štefl – TOUR s pobočkou v Jindřichově Hradci nabízí široký výběr nejrůznějších zájezdů a poznávacích výletů v ČR i v zahraničí.
Zemní a výkopové práce minibagrem Jindřichův Hradec
Potřebujete upravit terén kolem vašeho nového domu? Nebo vykopat základy pro položení inženýrských sítí? Pro veškeré terénní úpravy na malém prostoru je tu ZemStroj s.r.o., který má k dispozici speciální minibagr HITACHI ZAXIS 17U-2. Využití tohoto speciálního minibagru může být následující: - Úprava terénu - ...
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu to nabízí firma JN stavitelství, s.r.o. v Dačicích
Meliorační práce, odvodnění, úprava, čištění vodních toků, revitalizace
Veškeré meliorační práce, jako odvodnění zamokřelých půd, čištění a úpravu vodních toků, revitalizace, úpravy svahů a terénů provádí JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Návštěva Ukázkové přírodní zahrady Bochníčkových včetně ubytování
Ukázková přírodní zahrada Bochníčkovi, celoroční ubytování pro rodiny s dětmi, cykloturisty v oblasti České Kanady u Slavonic poskytují Bochníčkovi
Stavební stroje Jindřichův Hradec
Společnost ZemStroj s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prodej stavebních strojů, přídavných zařízení a náhradních dílů.
Prodej a instalace žaluzií, protisluneční ochrany a ochranných rolet
Montáž hliníkových žaluzií, protisluneční ochranu, cenově dostupné žaluzie hodící se do všech typů oken prodává a montuje firma TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec - minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2
Zajišťujeme zemní a výkopové práce minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2. Naše minirypadlo disponuje nízkou hmotností a rozměry, díky kterým je schopno pracovat v jakémkoli terénu.
Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Výstavba zimních zahrad s eurookny v různých rozměrech
Obvodový plášť tvoří sestava eurooken a stěn z profilu IV 78. Výstavbu zimních zahrad v různých rozměrech, barvách i provedení zajistí firma TRONET, spol.s r.o. na Vysočině.
Velkoobchod, prodej, plastové a papírové nádobí, gastro program,Dačice
Velkoobchod,dodávka, prodej plastové a papírové nádobí, gastro program, školní a kancelářské potřeby, papírenský sortiment a další nabízí firma PAS-D s.r.o., z Dačic.
Stavitelství, stavební práce, stavební firma, stavby rodinných a bytových domů, Dačice
Kvalitní stavební firma zaměřena na stavební práce, výstavbu, stavební úpravy interiérů, rekonstrukce objektů, to je JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Výroba oken, kvalitní dřevěná eurookna Dačice, Jihočeský kraj
Dodávka - kvalitní dřevěná eurookna vlastní výroby, okna s moderním designem s vysokou životností jedině od firmy TRONET, spol. s r. o., z Dačic.
Skleněné schodiště, zábradlí, prosklené stěny a podlahy, izolační skla, dodávka a montáž
Vnitřní i vnější prosklené stěny, výlohy, skleněná schodiště a zábradlí, pochozí skla a další skleněné prvky dodá a namontuje firma SKLOMONT Pavel Tůma z Třeboně – Břilic.
Výkopové a zemní práce, výstavba inženýrských sítí, stavební práce, Dačice
Veškeré zemní a výkopové práce, výstavbu inženýrských sítí, kanalizace, vodovod a další stavební práce provádí firma JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec
Zemní a výkopové práce v Jindřichově Hradci provádí společnost ZemStroj s.r.o. Minirypadlo HITACHI ZAXIS 17U-2 zvládne výkop i vrtání. Výkopy je možný od šíře 25 cm.
Servis pro nákladní automobily a autobusy vybraných značek s odtahovou službou
Autoservis nákladních automobilů a vybraných typů a značek autobusů spolu s prodejem náhradních dílů a odtahovou službou provozuje firma TRUCK SERVIS KRATOCHVÍL s.r.o. v Jindřichově Hradci.
Ubytování u hranic s Rakouskem, hotel s restaurací, příznivé ceny ubytování, Dačice
Kvalitní ubytování v centru Dačic a posezení v čistém a příjemném prostředí za příznivé ceny, to je hotel a restaurace "U Koníčka". Ubytování v blízkosti hranic s Rakouskem.
Velkoobchod školních a kancelářských potřeb, papírenského zboží, Dačice
Školní a kancelářské potřeby, papírenské zboží, plastové a papírové nádobí a další sortiment můžete zakoupit od firmy PAS-D s.r.o., z Dačic.
Překladatelská agentura,  překlady odborných textů a tlumočení do 31 evropských jazyků
Překladatelská agentura A-TRADI se sídlem v Dačicích Vám zajistí jazykové překlady z evropských jazyků, od angličtiny, němčiny, španělštiny, turečtiny, makedonštiny, chorvatštiny a mnoha dalších.
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty, dovolená, hotelová restaurace, Dačice
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty. Hezkou dovolenou s možností zajištění stravování v hotelové restauraci poskytuje Hotel U Koníčka.
Prodej živých kaprů, pstruhů, amurů a línů na vánoce i celý zbytek roku
Živé kapry, pstruhy, líny a amury na Vás vánoční stůl dodá Rybářství Lipnice a.s., v oblastech Telčska, Dačicka, Moravských Budějovic a na Znojemsku.