Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Pískování na průběžném tryskači pro dokonale čistý povrch oceli
Čištění povrchu ocelových předmětů pomocí pískování na průběžném tryskači pro Vás ráda zajistí společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Město Suchdol nad Lužnicí v CHKO Třeboňsko s krásnou přírodou i řadou turistických tras
Město Suchdol nad Lužnicí je nevelká obec rozprostírající se v lokalitě CHKO Třeboňsko, která je známá svou ryzí přírodou, bohatými sportovními možnostmi i velmi dobrou občanskou vybaveností.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí - bezlepkový sortiment Schär
Kvalitní bezlepkové potraviny a další sortiment značky Schär prodává Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o. na ul. 28. října 459 v Suchdolu nad Lužnicí v okrese Jindřichův Hradec.
Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Prodej včelařských samolepících etiket s ochrannými známkami ČSV
Široký sortiment samolepících etiket na obaly s medem a medovinou za rozumné ceny včetně zásilkového prodeje nabízí společnost METAPIS z Cizkrajova.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Obec České Velenice s česko-rakouským komunitním centrem FENIX i kulturním domem Beseda
Město České Velenice je malá obec rozprostírající se na území českého příhraničního regionu jižní Čechy. Obec je významná svou česko-rakouskou spoluprací, díky níž pořádá řadu kulturních akcí.
Město České Velenice
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Venkovní stínění - předokenní žaluzie, rolety a látkové markýzy
Vhodné venkovní stínění, které pomůže eliminovat sluneční záření a ohřev interiéru, seženete u společnosti BASTL, působící v Dačicích a okolí.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Plastová okna a dveře kvalitně a za rozumnou cenu
Sháníte-li plastová okna nebo dveře, která budou kvalitní a cenově dostupné zároveň, pak oslovte firmu Okna Bastl se sídlem v Dačicích.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva, logistika pro široký dřevařský průmysl
Přepravu dřeva pro tuzemsko i zahraničí poskytuje společnost HENGSTBERGER s.r.o. sídlící v obci Hamr na Třeboňsku. Jsme spolehliví dopravci dřeva s vlastní dílnou i mobilním servisem.
HENGSTBERGER s.r.o.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.
Rodinný kemp Chaty Osika, ubytování v chatkách v České Kanadě
Rodinný kemp CHATY OSIKA Česká Kanada s.r.o. nabízí ubytování v chatkách s kuchyňkou, v krásně přírodě České Kanadě, hřiště, dětské prolézačky a hospůdka.
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.
Prodej a montáž plastových oken s nejnovějším okenním profilem Pixel
Nejnovější okenní systém s hranatým tvarem profilu, který propustí více světla do interiéru Vám v okolí Dačic a Jihlavy dodá a namontuje firma Okna Bastl.