Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Atraktivní a moderní vyvýšené záhony nejen na městské zahrady z tvrdého dřeva
Pro efektivní pěstování okrasných a užitkových rostlin nejen v městských zahradách skvěle poslouží vyvýšené záhony z tvrdého dřeva, které v okolí Slavonic a Telče na míru vyrábí společnost Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Terapeutické zahrady – zahradní mobiliář pro handicapované, starší a méně pohyblivé občany
Zahradní mobiliář a vybavení terapeutických zahrad pro domovy seniorů nebo handicapované na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Ošetření a analýza pleti, kosmetické služby, masáže i líčení v Kosmetický a vizážistický salon
Kosmetický a vizážistický salon paní Pavlíny Křiklanové z Jindřichova Hradce pro Vás nabízí širokou škálu kosmetických, vizážistických služeb i líčení.
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěné obaly, výroba nábytku z palet
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěných obalů, výroba nábytku z palet, výroba na dvou plně automatizovaných linkách u firmy Pila Benda s.r.o. v Dačicích.
Pořez vlastní kulatiny na prkna, latě, hranoly, fošny, truhlářské a stavební řezivo
Pořez vlastní kulatiny zákazníka podle jeho přání provádí Pila Benda. Z kulatiny vyrobíme trámy, fošny, hranoly nebo prkna pro stavební a truhlářské řezivo.
Autokemp Třeboň, autocamp, ubytování v chatách, stanu nebo přívěsu
Autokemp Třeboň se nachází v krásné lokalitě jihočeských rybníků. Ubytovat se lze v chatách, ve vlastním stanu nebo přívěsu.
Kovošrot – výkup železa, autovraků a katalyzátorů
Pokud máte doma nepojízdný autovrak, železný šrot nebo již nepoužitelné katalyzátory, odvezte jej do OPEMETAL kovošrot v Dačicích. Garantujeme Vám nejlepší výkupní cenu v okolí.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Závěsná houpačka hnízdo pro relaxaci i odpočinek
Závěsné houpačky tzv. hnízdo pro relaxaci i odpočinek s dřevěnou konstrukcí zakoupíte u výrobce herních prvků nejen na dětská hřiště Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Obec Bednárec Jihočeský kraj – zajímavá místa a plno památek
Malá obec v Jihomoravském kraji, nabízí mnoho zajímavých míst a její historie sahá až do roku 1377. Dnes obec Bednárec dříve nazývaná Velký Bednárec se nachází nedaleko údolí potoka Žirovnička.
Prodej vysokozdvižných vozíků – DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI
Certifikovaným prodejcem vysokozdvižných vozíků značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI je v Dačicích a jejich okolí prodejce manipulační techniky firma DAMATECH, spol. s.r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Sběrna hliníku, hliníkových plechů, drátů, kabelů a chladičů
Ve sběrném dvoře OPEMETAL kovošrot Dačice vykupujeme nejen kovošrot, ale i hliník. Odkoupíme hliníkové plechy, dráty, kabely a chladiče a další předměty z hliníku.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Služby domácí zdravotní a hospicové péče Jindřichův Hradec – ta nejlepší péče pro vaše blízké
Nestíháte návštěvy lékaře z vašim dlouhodobě nemocným členem rodiny z důvodu dlouhé pracovní doby? Využijte služby domácí zdravotní a hospicové péče.
Výkup starých elektromotorů a elektrokabelů ve sběrném dvoře
Pokud se chcete zbavit starého elektromotoru nebo elektrokabelů, navštivte sběrný dvůr kovošrotu OPEMETAL Dačice. Odkoupíme od Vás elektromotory i autokabely, datové a koaxiální kabely.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Výroba nábytku z dřevěných palet ze sušeného dřeva do domu i na zahradu
Zakázkovou výrobu nábytku z dřevěných palet zajišťuje firma Pila Benda. Zhotovíme paletový nábytek do domu i na zahradu.
Prodej kvalitních a ověřených bazarových vozů, výkup, administrativní servis, financování, kompletní pojištění
Společnost IS-AUTO s.r.o. se zabývá komplexními službami v oblasti prodeje kvalitních a ověřených bazarových vozů (osobní, nákladní, motocykly). V rámci naší činnosti nabízíme administrativní servis.
Výroba a dodávka dřevěného mobiliáře – informační tabule, lavičky
Zakázkovou výrobu a dodávku dřevěného mobiliáře z různých druhů dřevin, jako jsou informační tabule nebo lavičky, zajišťuje firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Dodavatel betonového sortimentu Jindřichů Hradec
Betonový stavební sortiment, zboží z betonu, služby poskytující betonové realizace a úpravy, stavební betonové práce, doprava betonu, realizace betonových desek, roštů a hnojišť.
HB beton, s.r.o.
Výkup barevných kovů – měď, mosaz, bronz, olovo, cín
Barevné kovy, jako je měď, mosaz nebo bronz, ale také olovo a cín, vykupuje v okolí Dačic, Telče a Jemnice OPEMETAL kovošrot v Dačicích.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Pásové brusky na broušení kovových dílců a odlitků - prodej, výroba a vývoj
Vývojem, výrobou a prodejem pásových brusek určených k bezpečnému a ekonomickému broušení kovových dílců a odlitků se zabývá profesionál v oboru firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Agroslužby - příprava a ošetření půdy, výsev obilovin ale i stavební zámečnictví od Fübiko s.r.o.
Společnost Fübiko, spol. s.r.o. z Rodvínova u Jindřichova Hradce se zaměřuje na agroslužby, stavební zámečnictví a kovářství, autoservis nebo autodopravu.
Prodej a opravy veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky
Autorizovaný prodejce DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma se zabývá prodejem i servisem veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice