Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Betonové komponenty a služby spojené s betonováním
Široký sortiment vysoce kvalitních betonových výrobků k prodeji, přeprava stavebního materiálu, aplikace betonu přímo na vaší stavbě, bezkonkurenční servis a služby za nízkou cenu.
HB beton, s.r.o.
Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Penzion Slavonice pro rodiny s dětmi, Penzion rodinného typu, parkování v objektu penzionu, Wi-Fi
Penzion Karel Kunc ve Slavonicích je moderní penzion, který nabízí příjemné ubytování s rodinnou atmosférou kousek od historického centra města Slavonice.
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesař, pokrývač, klempíř
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesařství, pokrývačství, klempířství, drobná kovovýroba.
Manipulační technika, generální opravy,  záruční, pozáruční servis
Generální opravy a servis manipulační techniky s certifikačním zastoupením značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI, to vše a mnohem víc nabízí DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Altány a odpočinkové pergoly na turistické stezky a cyklostezky
Odpočinkové altány a pergoly, které je možné postavit podél turistických tras nebo cyklostezek, na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Zakázková výroba nábytku z dřevěných palet do domu i na zahradu
Jedinečný a originální nábytek z dřevěných palet, který bude trendy doplňkem vaší domácnosti nebo zahrady vám na míru vyrobí společnost Pila Benda s.r.o
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Pediatr, praktický lékař pro děti a dorost Jindřichův Hradec, prevence, očkování, testy CRP, odběry
Pediatr, praktický lékař pro děti a dorost Jindřichův Hradec, prevence, očkování, testy CRP, odběry biologického materiálu, píchání uší na náušnice.
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Paletový nábytek – výroba sedacích souprav a postelí z dřevěných palet na míru
Vkusný a zároveň moderní paletový nábytek, jako jsou sedací soupravy nebo jednolůžkové či manželské postele v různých barevných provedeních vyrábí na zakázku firma Pila Benda s.r.o.
Malebné městečko na rakousko-českých hranicích – České Velenice
Nejlepší místo pro život v Jihočeském kraji - České Velenice - je tu pro právě pro Vás s širokou škálou občanské vybavenosti, krásných míst a nejlepších služeb.
Město České Velenice
Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.
Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty, vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva.
HENGSTBERGER s.r.o.
Robotické svařování - vysoká produktivita, přesnost a kvalita výroby
Společnost PKD, s.r.o., která působí v Jihočeském kraji poskytuje moderní robotické svařování, které je zajištěno moderními technologiemi a zaručuje vysokou kvalitu, produktivitu a přesnost výroby.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Zahradní nábytek a sedací soupravy na zahradu vyrobené z dřevěných palet
Zahradní nábytek z palet, jako jsou sedací soupravy a stoly, s povrchovou úpravou dle vašeho výběru na zakázku vyrábí Pila Benda s.r.o.
Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, zámek Dačice, muzeum, kostel sv. Vavřince
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, empírový zámek Dačice, Městské muzeum a galerie, kostel sv. Vavřince, Letecké muzeum Viléma Götha, kostel sv. Antonína Paduánského.
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv, zdravotní obuv zn. Santé - Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o.
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Prodej transportbetonu Jindřichův Hradec
Konstrukční, potěrový, vodostavební a silniční beton čerpaný čerpadlem na místo určení dle přání zákazníka od firmy HB beton, s.r.o., Horní Žďár 37, 377 01 Jindřichův Hradec II
HB beton, s.r.o.