Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jindřichův Hradec
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště na cvičení a protahování
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Obec Ponědrážka je skvělým místem, kam vyrazit na ryby nebo na kolo
V okrese Jindřichův Hradec leží obec Ponědrážka, která svou lokalitou láka rybáře i pěší a cyklo turisty. V okolí najdete plno rybníků a turistických a cyklo tras.
Opravy a servis vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky
Generální opravy, záruční a pozáruční servis manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky, VZV i paletové vozíky od společnosti DAMATECH, spol. s r.o., z Dačic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí
Ing. Petr Skořepa se sídlem v Nové Bystřici v Jihočeském kraji nabízí komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí (geometrické plány, vytyčování hranic, inženýrská geodézie, ...).
Herní prvky – smrkové, modřínové, akátové, kovové, vrbové stavby
Výrobou herních prvků pro dětská hřiště, zahrady MŠ, veřejné prostory se zabývá společnost Dřevoslav, s.r.o. sídlící ve Slavonicích. Vyrábíme smrkové, modřínové, akátové, kovové prvky i vrbové stavby.
Dřevoslav s.r.o.
Zprostředkování vrtaček a jejich příslušenství včetně bezpečnostního opatření
Nejen vrtačky a jejich příslušenství vám zprostředkuje i zajistí firma HELTOS a.s. ze Slavonic, která myslí nejen na kvalitu sortimentu ale i samotnou bezpečnost práce, jež je neméně důležitá.
HELTOS a.s.
Profesionální zdravotní péče pro děti v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti a dorost Jindřichů Hradec, služby dětského praktického lékaře v Jihočeském kraji, prevence, poradna pro novorozence a batolata.
Apartmány U Zlaté rybky Staňkov, ubytování v apartmánech se zahradou, WiFi, parkování
Penzion U Zlaté rybky Třeboňsko najdete v krásné a čisté přírodě Jižních Čech, v obci Staňkov na Třeboňsku.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Společnost Pila Benda s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej dřevěných palet, obalů, beden, ale i nábytku z palet. Své výrobky rozvážíme po celé ČR do 24 hodin.
Opravy závad a servisní prohlídky pásových a stojanových brusek
Veškeré závady na stojanových a pásových bruskách nebo záruční a pozáruční servisy všech vyrobených typů brusek provádí firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Herní prvky – balanční a enviromentální prvky na dětská hřiště z masivu
Výrobu a montáž herních prvků z masivu na dětská hřiště, jako jsou balanční a environmentální prvky, provádí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Instalatérství Jindřichův Hradec, instalační materiál, ventily, klapky, šoupátka, kotle, plynové bojlery
Firma NEZDARA - instalatérství s.r.o. poskytuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, nově poskytujeme jádrové vrtání.
Jihočeská obec Stříbřec nedaleko Třeboně
Znáte okolí třeboňských rybníků? Snili o tom toto místo navštívit, nebo dokonce zde bydlet? Jestli ano, zveme vás do naší obce Stříbřec, která se nachází nedaleko Třeboně.
Obec Stříbřec
Město České Velenice, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České
Město České Velenice umožňuje vyrazit na naučnou stezku a navštívit nedaleké termální lázně v rakouském městě Gmünd, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České.
Město České Velenice
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Obec s bohatým památkovým a historickým zázemím – Příbraz
Malá obec Příbraz v jižních Čechách, mezi Třeboní a Jindřichovým Hradcem, nedaleko rakouských hranic. Krásná obec na pomezí CHKO Třeboňsko.
Obec Příbraz
Prodej a servis jízdních kol a přestavba kol na zakázku - Bike Sport JOMA v Jindřichově Hradci
Jste vášnivými cyklisty a nejste si jisti, zda vaše kolo ještě odpovídá nejnovějším trendům? Nebo chcete jen přesedlat z obyčejného kola na elektrokolo? Naši zapálení prodavači jsou tu pro vás.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Restaurování kamene Jindřichův Hradec, restaurování figurálních, architektonických, uměleckých děl
Provádíme restaurování kamene a soch, restaurujeme figurální, architektonická i umělecko-řemeslná díla - MgA. Jan Prokýšek Jindřichův Hradec.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Město Dačice – krásná příroda, pamětihodnosti a kulturní akce
Malebná krajina, řada výletních cílů, historických památek, kultury a četných sportovišť. To jsou Dačice, město v okrese Jindřichův Hradec nedaleko Telče.
Hranolkoviště jako prostor určený pro děti ke hře s dřevěnými hranoly.
Seznamte se s novinkou pro děti – hranolkoviště, vhodné jak na zahradu, tak na dětská hřiště, kde si i Vaše dítko vyhraje s dřevěnými hranolkami, ale i jinými materiály.
Dřevoslav s.r.o.