Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Interiérové dveře a zárubně, nábytek na míru, výroba Boskovice
Interiérové dveře a zárubně na míru z masivního dřeva, zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, skříní, stolů a obložení dle Vaší specifikace realizuje DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
Kulturní středisko s městskou galerií, organizací kulturních akcí, plesů i tanečních lekcí
Pořádání kulturních akcí, plesů a diskoték zaštiťuje společnost Kulturní středisko města Blanska. Zajišťujeme kompletní společenský program včetně přednášek, workshopů a besed s umělci.
Ekologie, posuzování vlivů na životní prostředí, poradenství
Ekologické audity, autorizované posuzování vlivů na životní prostředí EIA a SEA, poradenství v oblasti chemických látek, odpadů, vody zajišťuje Ing. Jaromír Pokoj, okres Blansko.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, kamionová přeprava, transport nebezpečného nákladu
Spolehlivou přepravu zboží po tuzemsku i zahraničí zajišťuje společnost Tempo Trans s.r.o. z obce Knínice u Boskovic. Poskytujeme rychlou a profesionální silniční přepravu.
Zpracování a prodej dřeva, řezivo pro truhláře a stavaře
Zpracování dřeva, sušení a prodej řeziva z listnatých stromů, truhlářské a stavební řezivo, dubové pražce zhotovuje a prodává společnost Dřevo M&J spol., s.r.o., okres Blansko.
CNC a klasické ohraňování, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků
Ohýbání plechů a jiných kovových materiálů může být mnohdy obtížné. Firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice provádí CNC a klasické ohraňování plechů, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků.
Praktická lékařka pro dospělé v Ostrově u Macochy na Blanensku
Kvalitní lékařská péče na Blanensku, závodní lékař, preventivní a léčebnou péči poskytuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Bezděková v Ostrově u Macochy.
Pronájem konferenčních prostor, sálů a učeben s velkou kapacitou osob
Jsme Kulturní zařízení města Boskovice a zabýváme se nejen pronájmem konferenčních prostor, sálů a učeben pro plesy, divadelní představení a jiné vícehodinové akce.
Dělení materiálu - řezání kovů laserem a plazmou, vysoká přesnost řezu
Dělení materiálu, řezání kovů laserem a plazmou, řezání libovolných tvarů a otvorů s vysokou přesností řezu provádí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně.
Středoškolské vzdělání v oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika pro učitele a vychovatele
Středoškolské vzdělání pedagogického a sociálního směru poskytuje Střední pedagogická škola Boskovice. Humanitní studium pro budoucí učitele, vychovatele i terénní pracovníky.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku, ZUŠ Blansko
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku pro volbu oboru, výuka hudby, tance, výtvarného a literárně dramatického umění na ZUŠ Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek, zámečnická a karosářská výroba na zakázku od firmy AT Weldsteel s.r.o. v Brně - kvalitní práce zkušených strojírenských pracovníků.
Zakázkové práce - ohraňování, ohýbání a obrábění plechů a trubek
Potřebujete na zakázku ohraňování, ohýbání, sváření, obrábění nebo řezání plechů a trubek? Pak se obraťte na firmu firmu AT Weldsteel s.r.o. v Brně, která se zabývá kovovýrobou.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Svařování konstrukcí - svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování konstrukcí a další svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG, bodové svařování provádí společnost AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Řezání kovů laserem a dělení materiálu plazmou - kovovýroba
Odborníkem na řezání kovů laserem a přesné dělení materiálu plazmou je společnost společnost AT Weldsteel s.r.o. z Brna. V oblasti kovovýroby máme dlouholeté zkušenosti.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Vzdělávání v uměleckých oborech, hudba, tanec, herectví, ZUŠ Blansko
Vzdělávání v oboru hudebním, výtvarném, tanečním a literárně-dramatickém, zpěv, hra na hudební nástroje, keramika, techniky tance vyučuje Základní umělecká škola Blansko.
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli - metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli metodami CO, TIG, MIG, MAG a bodové svařování provádí v Blansku společnost AT Weldsteel s.r.o. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Jabloňany, vesnice na Blanensku s bohatým společenským životem a zajímavou historií
Obec Jabloňany je menší vesnička nedaleko Boskovic, která je významná svou místní kaplí, aktivním společenským životem i bohatou historií sahající až do 14. století.