Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Železné kotlíky na guláš, pařáky na zabíjačku a vaření masa - prodej v e-shopu
Kvalitní vybavení pro přípravu výborného guláše zakoupíte v e-shopu společnosti Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Prodáváme železné kotlíky, poklice, hořáky a pařáky na zabíjačku a vaření masa.
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Obec Býkovice Jihomoravský kraj – vodní mlýn, krásné ubytování a plno sportovních aktivit
Obec plná života, krásné památky, kulturní akce a sportovní vyžití to je obec Býkovice v Jihomoravském kraji, do které se budete velmi rádi vracet.
Obec Stvolová Jihomoravský kraj – krásné místo k rekreačnímu bydlení
Obec Stvolová je výborným místem k rekreačnímu či vesnickému bydlení, jsou tu dostupné cyklotrasy a nesmí chybět ani turistické značené stezky.
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Marse - chovatelské potřeby pro psy a kočky, e-shop, kosmetika, výživové doplňky, škrabadla, obojky, vodítka
Firma MARSE - český výrobce potřeb pro psy a kočky nabízí veškeré potřeby pro vašeho domácího mazlíčka. Provozujeme eshop, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu chovatelských potřeb.
CHOVATELSKÉ POŘEBY MARSE
Pěstitelská pálenice a moštárna, ovocná pálenka, mošt, ovoce bez chemických látek, okres Blansko
Pěstitelská pálenice a moštárna na Gruntě Ivana Zemanová nabízí kvalitní domácí ovocnou pálenku z čistého ovoce bez přídavku chemických látek. Nabízíme také pálenku nebo výrobu moštu z vašeho ovoce.
Elektromontáže, montáže rozvoden a hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace
Představujeme společnost pana Davida Kudličky se sídlem v Boskovicích, která provádí elektroinstalační a elektromontážní práce.
Profesionální střelecké kurzy na moderní střelnici - základní, pokročilé a speciální
Vyzkoušejte své střelecké schopnosti v moderní střelnici Warzone s.r.o., která je poblíž Blanska, Brna a Vyškova. Pořádáme základní, pokročilé a speciální střelecké kurzy pod dohledem profesionálů.
Podlahové, tyčové, ruční nebo robotické vysavače pro čistou domácnost i firmu, eshop
Při úklidu je našim nejlepším spojencem vysavač. Podlahové, tyčové, ruční i robotické si vyberete v eshopu firmy AK elektro. Využití naleznou v domácnostech i firmách.
NON-STOP odtahová služba Blansko, odtah osobních i užitkových vozidel, uskladnění, likvidace vraků
Odtahová služba Zdeněk Nezval se sídlem v Blansku poskytuje odtah osobních i užitkových vozidel za bezkonkurenční ceny. Odtahujeme vozidla do hmotnosti 2,5 tuny a zajišťujeme NON-STOP služby.
Prodej značkových zbraní, střeliv a doplňků přímo ve střelnici a e-shopu
Krátké i dlouhé zbraně ověřených značek, střeliva a střelecké doplňky zakoupíte v nejmodernější kryté střelnici Warzone s.r.o. poblíž Brna. Vybírat můžete přímo na recepci střelnice, či přes e-shop.
Nemocnice v Boskovicích, ambulantní a lůžková péče, lékařská pohotovost - všeobecná, dětská a zubní
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., která byla slavnostně otevřena v říjnu roku 1958, poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Poskytujeme také lékařskou pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o
Soukromá základní umělecká škola Blansko, SZUŠ
Ucelené a komplexní múzické vzdělání v oboru tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém nabízí Soukromá základní umělecká škola Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Okenní a podlahový program – stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství
Produkty okenního a podlahového programu nakoupíte na e-shopu mopyprouklid.cz. Dodáváme podlahové a okenní stěrky, teleskopické tyče, držáky a návleky rozmýváku a další příslušenství.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Teambuilding, firemní akce, vánoční večírky a školení se střeleckou tématikou
Uspořádejte akci se střeleckou tématikou v kryté střelnici Warzone s.r.o., nedaleko Brna. Máme zázemí pro firemní a vánoční večírky, školení a teambuilding. Zajistíme obsluhu, hudbu i catering.
Soukromé a rodinné oslavy, narozeniny, svatby a dětské večírky na střelnici
Zažijte netradiční oslavu narozenin a uspořádejte akci na střelnici Warzone, která je nedaleko Brna, Blanska a Vyškova. Naše prostory se hodí pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby i dětské večírky.
Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Digitální televize Kuki TV s možností sledování na smartphonu, tabletu i notebooku včetně zpětného shlédnutí
Digitální televizi Kuki TV s možnosti zpětného shlédnutí pořadů a filmů až 7 dní zpětně a přehráváním na mobilech, tabletech i notebooku poskytuje Alf servis.
Alf servis, s.r.o.
Opravy osobních automobilů, čtyřkolek a motorek a příprava vozidel na STK
Odborné opravy a přípravy vozidel na STK zajišťuje firma Pavel Palme, působící v okolí Boskovic, Blanska a Letovic. V našem autoservisu se postaráme o osobní auta, čtyřkolky, motorky, ale i skútry.
Pavel Palme - Autoservis, pneuservis a přestavby LPG
Zásobování vodou, čištění a odvádění odpadních vod pro obce a zařízení
Odvádění, čištění odpadních vod a komplexní zásobování vodou pro sdružené obce a města zabezpečuje Dobrovolný svazek vodovodů a kanalizací z Boskovic.
Pronájem luxusních obytných vozů v průběhu celého roku na dovolenou i víkendový výlet
Vydejte se na dovolenou nebo na prodloužený víkend obytným vozem. Luxusní obytné vozy v průběhu celého roku pronajímá Půjčovna obytných vozů Drnovice s.r.o.