Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Dřevostavby na klíč, střechy ploché, šikmé a zelené
Toužíte po vlastním bydlení? Chcete mít nízkoenergetický domek snadno a rychle? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost TTJ Dřevostavby s.r.o.
Silniční motorová doprava Blansko, mezinárodní nákladní doprava pro přepravu zásilek
Tempo Trans s.r.o. nabízí nejlepší služby v oblasti silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravy, přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR.
Výroba a prodej komunální techniky Blansko, sypače, sněhové pluhy, kartáčové zametače, nakladače
Nabízíme komunální techniku české výroby, čelní nakladače, čelní, šípové a zadní sněhové pluhy, ramenové sekačky trávy a robustní mulčovače, kartáčové zametače, sypače jak zadní tak i na korbu.
Půjčovna klimatizovaných obytných vozů  FORD HORON 84 XT, CI Magis Plus 84 X
Klimatizovaná a plně vybavená obytná auta značky FORD si můžete zapůjčit v Půjčovně obytných vozů Drnovice s.r.o. Pronajímáme modely obytných vozů FORD HORON 84 XT, CI Magis Plus 84 X.
Zajištění kvality dodávané vody, čištění a odvádění odpadních vod
Kvalitní zásobování a dodávání pitné vody, úprava vod, stanovení vodného a stočného, čištění a odvádění odpadních vod, správu sítí vykonává Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí, Boskovice.
Třívrstvá ochranná rouška s aktivním stříbrem pro celodenní a opakované použití
Dodávku třívrstvých ochranných roušek s aktivním stříbrem firma Alpax. Dodáváme roušky MEDIMAN® FFP2 vhodné pro celodenní a opakované nošení.
Alpax – divize Rouška Mediman
Sběr a výkup papíru –  vlnitá lepenka, staré noviny a časopisy a další
Sběrný dvůr Kovošrot Hensl v Boskovicích vykupuje kromě železa a barevných kovů i papír. Odkoupíme vlnitou lepenku, staré noviny a časopisy a další druhy starého papíru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Originální funkční kancelářský nábytek na míru dle vlastního návrhu, výroba
Vybavte si kancelář originálním nábytkem na míru tak, aby jste se při práci cítili pohodlně. Truhlářství LEGON v Adamově u Brna vám vyrobí funkční nábytek dle vlastního návrhu.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Brusné kotouče a disky, brusivo na objednávku
Brusivo nejvyšší kvality pro firmy i obchody dodává společnost LG abrasiv - Jaroslav Bubeník. Nabízíme kotouče, disky a frézy různých typů.
Vysokorychlostní a stabilní internetové připojení pro home office a online výuku
Vysoce výkonné a stabilní internetové připojení vhodné pro homme office a online výuku zajišťuje v okolí Blanska firma Alf servis.
Alf servis, s.r.o.
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Návrhy zahrad a úpravy terénu Blansko, zahradní úpravy, zahradní stavby, zahradní architektura
Nabízím účelné řešení zahrady, omezení zbytečných výdajů při zakládání zahrady, zjednodušení údržby zahrady a jejího provozu.
Zahradní grily a udírny pro profesionály i domácnosti
Vyrábíme vysoce kvalitní grily a kovové zahradní udírny. Přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Udělejte si radost a pořiďte si nový a originální gril.
Pension Pod sýpkou Lomnice, bezbariérové ubytování, restaurace s letní zahrádkou, bazén, sauna
Rádi Vás ubytujeme ve 2,3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením. Je k dispozici také společná kuchyňka a samozřejmostí je prostorné parkoviště v areálu.
Řeznictví a uzenářství Blansko, domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso
Našim zákazníkům nabízíme domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso z našeho regionu a také koření.
Jiří Paděra řeznictví a uzenářství
Kvalitní a moderní bytový nábytek českých výrobců JITONA, JECH, AKSAMITE a MIREAL
Nábytek české výroby pořídíte v prodejně Nábytek Blansko. Vybavte si dům nebo byt nábytkem českých značek, jako je JITONA, JECH, AKSAMITE nebo MIREAL.
Nábytek Blansko
Prodej, servis, náhradní díly na sekačky, křovinořezy Hecht - snadná údržba zahrady
Sekačky a křovinořezy Hecht Vám pomohou s údržbou zahrady. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Penzion Skalky u Benešova, příjemné ubytování se zahradou a bazénem, výlety do okolí
Penzion Skalky nabízí velmi příjemné ubytování v krásném a zdravém prostředí, kde klid a okolní příroda jsou ideální pro odpočinek i aktivní dovolenou.
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.
Úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a vozíkem – prodej přes e-shop
Usnadněte si úklid díky úklidovým sadám od firmy Falko F a L s.r.o. Na našem e-shopu zakoupíte úklidové sady s plochým nebo třásňovým mopem a plastovým vozíkem za skvělé ceny.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Prodej motorových řetězových pil Hecht - vynikající kvalita za skvělou cenu
Prodejem motorových řetězových pil Hecht na chalupu i do lesa se zabývá Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou u Blanska a Boskovic. Pily Hecht se vyznačují vynikající kvalitou za skvělou cenu.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT