Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Specializovaný servis vozidel Fiat, Opel, Jeep, Chevrolet,  Alfa Romeo, Lancia, Iveco, Ford a Peugeot
Autocentrum u Labutě ve Svitávkách provozuje autorizovaný autoservis pro vozy Opel, Fiat, Ford a Alfa Romeo. Naší specializací je také servis vozů Chevrolet, Lancia, Iveco, Jeep, Chevrolet a Peugeot.
Autocentrum u Labutě
Pravidelná diagnostika a kontrola obráběcích strojů – servisní správa
Servisní správa obráběcích strojů od společnosti VTL Blansko zajistí nejen pravidelnou diagnostiku a kontrolu obráběcích strojů, ale sníží i riziko nečekaných poruch.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Tlakové lití zinku – zinkové odlitky pro automobilový, nábytkářský průmysl
Zinkové odlitky vyráběné metodou tlakového lití zinku dodává slévárna TENZA cast s.r.o. Dodáváme přesné zinkové komponenty pro nábytkářství i automobilový průmysl.
TENZA cast, a.s.
Kvalitní postele, matrace a rošty na míru -  pro zdravé spaní
Kvalitní postele, matrace i rošty na míru naleznete v showroomu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme sortiment pro zdravé spaní i pro zákazníky z Letovic a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Malé, velké domácí spotřebiče – nákup přes e-shop
Veškeré elektro - malé i velké spotřebiče pro domácnost - pořídíte na e-shopu firmy AK elektro. Objednané zboží Vám dovezeme domů.
Výkup a odvoz autovraků a ekologická likvidace vozidel – komplexní služby poskytované odborníky
Výkup a odvoz autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, jejich vyřazení z registru a další s tím související služby zajišťují pracovníci firmy Autovrakoviště Šenk z Boskovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Pohodlný, praktický a kvalitní ložnicový nábytek a manželské postele z masivu
Vybavte si vaši ložnici kvalitním českým nábytkem z masivu. Postele z dubového a bukového dřeva a další ložnicový nábytek prodává v okolí Blanska prodejna Nábytek Blansko.
Nábytek Blansko
Novou, bezpečnou Hyundai i30 lze zakoupit v provedení hatchback, fastback a kombi
Hyundai i30 Vás oslní výrazným designem, bezpečností a neomezenou konektivitou. Navštivte autosalonu T - CAR spol. s. r.o. v Boskovicích a přesvědčte se.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Elektrické kompaktní SUV KONA Electric s impozantní dojezdovou vzdáleností 484 km na jedno nabití
První elektronické kompaktní SUV v Evropě – představujeme vám automobil Hyundai KONA Electrics dojezdem 484 km. KONA Electric zakoupíte v autosalonu T - CAR spol. s. r.o. v Boskovicích.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Konvenční technologie pro výrobu ZN odlitků – licí automaty FRECH s uzavírací silou od od 20 do 120 t
Firma TENZA cast, a.s. Vyrábí Zn odlitky pomocí konvenčních technologií. Díky licích automatů FRECH jsou naše výrobky vysoce pevné, kvalitní a je možné vyrobit i komplikované tvary odlitků.
TENZA cast, a.s.
Modernizace hrobů na zakázku - rekonstrukce a opravy hrobů
Kamenické služby v oblasti rekonstrkucí a oprav hrobů poskytuje rodinná firma METAL GRANIT Letovice. Jsme specialisté na modernizace hrobů na zakázku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Prodej originálních i neoriginálních či starších náhradních dílů všech značek – Opel, Ford, Jeep atd.
Prodejem náhradních dílů na vozy značek Opel, Ford, Jeep, Fiat atd. Se zabývá autoservis Autocentrum u Labutě s.r.o. ve Svitávce. Jedná se o originální, neoriginální i starší díly.
Autocentrum u Labutě
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Autoservis – opravy automobilů po havárii včetně klempířských a lakýrnických prací
V autoservisu Autocentra u Labutě ve Svitávkách zajistíme opravu automobilů všech značek po havárii včetně kompletních klempířských a lakýrnických prací.
Autocentrum u Labutě
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Výroba a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene – křtitelnice na svěcenou vodu
Výrobu a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene, křtitelnic a žulových sloupků a váz provádí společnost a kamenictví METAL GRANIT spol. s. r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Satelitní technika - montáž satelitu, antény, aktivace Skylink, přechod na DVB-T2
AK elektro, s.r.o. Letovice je specializovanou prodejnou s elektrospotřebiči a také zajištuje montáž satelitní techniky, satelitu, antény DVB-S2, DVB-T2 a aktivaci služby Skylink v regionu Blansko.
Autovrakoviště – zajištění odtahové služby, likvidace i prodej náhradních dílů
Provozování autovrakoviště v okresu Blansko, obstarání odtahové služby, odvoz vraků, zajištění likvidace i prodej náhradních dílů realizuje společnost Autovrakoviště Šenk.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií – licí automaty ANGEL CAST s uzavírací silou do 7,5 t
Slévárna TENZA cast, a.s. dodává zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií na licích automatech ANGEL CAST, která příznivě ovlivňuje výslednou cenu Zn odlitků a provozní náklady technologie.
TENZA cast, a.s.