Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Servis osobních a užitkových vozů všech značek do hmotnosti 5t a výšky 3,5 metru
Servis a opravy osobních aut a užitkových vozidel všech značek do hmotnosti 5t a výšky 3,5 metru provádí v okolí Svitávky a Svitav autoservis Autocentrum u Labutě.
Autocentrum u Labutě
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Zakázková výroba pomníků a hrobů – kompletní služby na klíč
Zpracováním přírodního kamene, se zaměřením na zakázkovou výrobu pomníků a hrobů na klíč se zabývá společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. Působíme na Boskovicku a Letovicku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Velkoobchodní prodej přípravků na ochranu rostlin pro zemědělství, lesnictví nebo zahrádkářství
Distribuci a velkoobchodní prodej přípravků, chemie a speciálních hnojiv včetně odborného poradenství zajišťuje firma HELIVO s.r.o. z Boskovic.
HELIVO s.r.o. Přípravky na ochranu rostlin
Elegantní a přelomový elektronický streamliner Hyundai  IONIQ 6 – světové auto roku 2023
Sofistikovaný streamliner s dojezdem na elektřinu přes 610 kilometrů vyráběný z materiálů šetrných k životnímu prostředí – Autosalón Hyundai T-car v Boskovicích představuje nový Hyundai IONIQ 6.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Nadrozměrná přeprava strojů, prefabrikátů a průmyslových výrobků včetně doprovodu
Přepravu těžkého a nadrozměrného nákladu na území ČR a do zahraničí včetně doprovodu zajišťuje firma SEDOS transport s.r.o. Přepravíme stroje, prefabrikáty i průmyslové výrobky.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Samolepící vinylové podlahové čtverce Deco floor – věrná imitace kamenných, dřevěných a kachličkovitých vzorů dlaždic
Pomocí samolepících podlahových tapet rychle a levně zrenovujete starou podlahu. Podlahové čtverce Deco floor s věrnou imitací dřeva, kamene nebo kachliček prodává Kupsi u Kupsy, s.r.o. z Boskovic.
Modernizace a generální opravy, servis a rekonstrukce obráběcích strojů
Modernizace, generální opravy a rekonstrukce obráběcích a tvářecích strojů provádí společnost VTL Blansko, a.s.. Servis provádíme rychle ve vysoké kvalitě a efektivně.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Prodej přezkoušených bazarových vozů – modely značky Fiat a Opel
Přezkoušené bazarové a ojeté vozy v perfektním stavu pořídíte v Autocentru u Labutě. Prodáváme různé modely bazarových vozů značek Fiat a Opel.
Autocentrum u Labutě
Přistavení kontejnerů na odvoz stavební suti a dalšího odpadu
O přistavení kontejnerů na stavební suť a další odpad včetně odvozu kontejnerů a likvidaci odpadu se postará firma DS Partner s.r.o.
Designová hřbitovní architektura - pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle
Designovou hřbitovní architekturu Vám přináší firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, která dodává pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle, jako jsou krystaly Swarovski, kovové emblémy a další.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Ochranné a zahrazovací sloupky a patníky – zvýšení bezpečnosti v ulicích měst a obcí
Zahrazovací, sklopné a výstražné sloupky, ochranné, zesílené a jiné druhy patníků nejen pro zvýšení bezpečnosti ve městech prodává společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Dodavatel technologických zařízení pro plynárenský průmysl
Firma TECHKO, spol. s.r.o. z Brna zajistí výrobu a také instalaci regulačních stanic plynu, plynových kotelen, filtrů a separátorů, elektrických rozváděčů i teplovodních výměníků.
TECHKO, spol. s r.o.
Výroba, dodávka otočných stolů  - samostatný celek nebo příslušenství k obráběcím strojům
Výrobou a dodávkou strojírenských otočných stolů se zabývá firma VTL Blansko, a.s. Otočné stoly lze použít jako samostatný funkční celek nebo jako příslušenství k různým obráběcím strojům.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Obkladačské práce a pokládka zámkové dlažby – kvalitní práce odborníků
Kvalitně odvedenou obkladačskou práci a pokládku zámkové dlažby Vám zajistí společnost DS Partner s. r. o. působící v okolí Blanska a Brna.
Městské, obloukové zábradlí, bariéry, zábrany a oplocení – e-shop s městským mobiliářem
Bohatý výběr městského a obloukového zábradlí, různé druhy zábran, bariér a nůžkového oplocení má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Kvalitní múzické vzdělání, Soukromá základní umělecká škola Blansko
Soukromá základní umělecká škola Blansko (SZUŠ) poskytuje kvalitní múzické vzdělání v tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém oboru.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Nemocnice Boskovice, ambulantní a lůžková péče, pohotovost, nemocniční lékárna
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., má dlouholetou historii a poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Samozřejmostí i lékařská pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o
Svislé soustruhy VTLD – výroba na zakázku včetně dodávky, montáže a servisu
Svislé soustruhy VTLD s pevným rámem nebo pojízdným protálem na zakázku vyrobí, dodá a namontuje a uvede do provozu firma VTL Blansko, a.s. Zajišťujeme i servis svislých soustruhů.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Dovoz sypkého materiálu - štěrk, písek, oblázky a beton a dalšího stavebního materiálu
Dovoz stavebního i sypkého stavebního materiálů v okolí Brna a Blanska zajistí firma DS Partner s.r.o. Dovážíme štěrk, písek, oblázky i beton.
Informační vitríny a plakátovací tabule pro vnitřní i venkovní použití – vhodné pro školy, úřady a firmy
Široký sortiment plakátovacích tabulí a informačních vitrín s využitím pro firmy, úřady i školy v interiéru i exteriéru má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.