Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Přistavení kontejneru na odpad, stavební suť včetně odvozu odpadu
O přistavení kontejneru na odpad a stavební suť se v okolí Boskovic postará firma Kovošrot Hensl. Zajistíme i odvoz naplněného kontejneru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Zařízení pro měření a detekci radiace – výroba a dodávka
Monitorování, likvidace ionizačního záření, služby pro jaderné elektrárny, detektory zjišťující kontaminaci, vypracování auditů a projektů monitorovacích systémů, servis a instalace.
Zakázková výroba kuchyňských linek na míru včetně dodávky a montáže
Zakázkovou výrobu kuchyňských linek na míru podle Vašich představ zajišťuje v okolí Blanska truhlářství a stolařství Legon. Kuchyňskou linku Vám vyrobíme, dodáme a nainstalujeme.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Ochrana životního prostředí a ekologické poradenství
Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologické poradenství nabízí v Brně a jeho okolí společnost Ing. Jaromír Pokoj
Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje JCB, Komatsu, Caterpilar
Společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. Boskovice zajišťuje prodej náhradních dílů a příslušenství na zemědělské stroje JCB, Komatsu, Caterpilar, pro klientelu v regionu Brno a okolí.
Kamionová doprava Knínice u Boskovic, přeprava nebezpečných nákladů, mezinárodní doprava
Kamionová doprava Knínice u Boskovic, přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR, mezinárodní nákladní doprava, vnitrostátní nákladní doprava.
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Nové i bazarové díly na stavební techniku, stroje JCB
Nové i bazarové díly na stavební techniku, stroje JCB dodá společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. Pro klientelu z regionu Brno, Blansko byla zřízena provozovna Boskovice.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Prodej nábytku pro kancelářské prostory - židle, stoly, skříně a knihovny
Veškerý sortiment a nábytek pro kancelářské prostory naleznete u firmy Nábytek Blansko. Prodáváme židle, stoly, skříně, knihovny a psací stoly pro různé firmy a úřady.
Nábytek Blansko
Prodej bytového nábytku – dětské pokoje, obývací stěny, sedací soupravy
Široký sortiment bytového nábytku do dětských pokojů, ale i obývací stěny a sedací soupravy zakoupíte v prodejně Nábytek Blansko. Prodáváme nábytek české výroby.
Nábytek Blansko
Zahradní grily a udírny různých provedení a velikostí
Mobilní zahradní grily na sele, gyros či multifunkční, klasické i se zadním topením, kovové udírny různých velikostí zhotovuje MK - GRIL Martin Kříž, Doubravice nad Svitavou.
Nástrojářská výroba – protahovací trny, střižné přípravky pro průmysl
Nástrojářskou výrobou se zabývá společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic. Dodáváme střižné, ohýbací a jiné přípravky pro strojírenství a elektrotechnický průmysl.
Kvalitní střižné a ohýbací přípravky – výroba pro průmysl
Jsme společnost TECHNICKO - INŽENÝRSKÉ SLUŽBY z Letovic, která se specializuje nejen na výrobu kvalitních střižných a ohýbacích přípravků pro průmysl.
Bazénová chemie se postará o úpravu, chlorové ošetření bazénové vody i prevenci tvorby řas
Bazénovou chemii značky Wetter vyrábí a prodává společnost VIA-REK a.s. Vhodná na úpravu a dezinfekci vody, prevenci tvorby řas, vločkování, chlorové ošetření bazénové vody.
Prodej, servis a náhradní díly - spolehlivá zahradní technika Hecht - pravý pomocník na zahradu
Pokud hledáte pravého pomocníka na zahradu, zapřáhněte spolehlivou zahradní techniku Hecht, co ulehčí práci. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou blízko Letovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Dezinfekční roztok na ruce i povrchy VIA –hand dezi 1l s rozprašovačem se jednoduše dávkuje
Prodejem dezinfekčního roztoku VIA-hand dezi s rozprašovačem, který je účinný proti virům a je vhodný pro použití na ruce i na povrchy, se zabývá na svém eshopu společnost VIA-REK, A.S.
Dodávka, distribuce úklidové techniky - vozíky na úklid, stěrky, hadříky
Dodávkou a distribucí širokého sortimentu úklidové techniky, jako jsou vozíky na úklid, stěrky, hadříky, kbelíky, mopy a úklidové prostředky, se zabývá firma Falko F a L s.r.o.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Výroba a prodej uklízecích mopů - podlahové, kuchyňské, kapsové, zametací
Výrobou a prodejem uklízecích mopů, jako jsou mopy kuchyňské, kapsové nebo zametací, se zabývá firma Falko F a L s.r.o. Patříme mezi nejvýznamnější dodavatele úklidových pomůcek v České republice.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Broušení a úprava dřevoobráběcích nástrojů  - pilové kotouče, frézy
O broušení, úpravu, svoz i rozvoz dřevoobráběcích nástrojů jako jsou pilové kotouče, frézy a vrtáky se vám postará společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic.
Servis, levné náhradní díly-na stavební, zemědělské stroje JCB
Pobočka firmy GREENSTAV - NÁHRADNÍ DÍLY Boskovice v okrese Blansko poskytuje servis a dodá levné náhradní díly, příslušenství na stavební a zemědělské stroje JCB, Komatsu, Hyundai.
Firemní, obchodní i konverzační jazykové kurzy Blansko, odborné překladatelské služby
Kvalitní výuku všech světových jazyků realizuje Jazykový institut Easyway, s.r.o. - jazyková škola sídlící v Blansku. Připravíme Vás k mezinárodní zkoušce i státní maturitě.
Realitní kancelář, prodej i pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemků, znalecké posudky
Kompletní realitní služby poskytuje realitní kancelář REAL SPEKTRUM BLANSKO, spol. s r.o. Prodáváme a pronajímáme byty, domy, pozemky, garáže i komerční prostory.
Boskovice město kultury, památek a krásné přírody
Krásné město ležící v severní části Moravského krasu obklopené lesy Drahanské vrchoviny – to jsou Boskovice – centrum kultury, památek i přírodních zajímavostí.