Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Blansko
Okenní program – stěrky a kbelíky, držáky rozmýváku, teleskopické tyče
Kompletní sortiment pomůcek pro každodenní úklid skleněných ploch prodává firma FALKO F a L s.r.o. Pomocí našich kloubových stěrek, teleskopických tyčí a návleků s padem umyjete okna hravě.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Opěrné stojany a přístřešky na kola – městský mobiliář s možností různého nastavení a s dlouhou zárukou
Různé nastavení opěrných stojanů na kola a velký výběr různých přístřešků se zaručenou kvalitou a zárukou přináší Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ, který dodává produkty nejen v okolí Brna.
Nové retro skútry Capirelli pro pohodlnou jízdu do města i do přírody - prodej, servis
Firma Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky prodává nové skútry Capirelli v retro stylu, které se hodí do města i do přírody. Služby a servis zajišťujeme pro Boskovice, Blansko a Brno.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Bambusové rolety v e-shopu – lehké zastínění na okna, dveře a pergoly
Zastínění oken, dveří, teras, pergol a balkónů prostřednictvím bambusových rolet s širokým výběrem na e-shopu umožňuje společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Průmyslové šicí stroje pro šití obuvi, výrobu kožené galanterie, sloupové šicí stroje
Jednojehlové a dvoujehlové sloupové a ploché šicí stroje té nejvyšší kvality výhodně pořídíte u prosperující společnosti s velkým inovačním potenciálem MINERVA BOSKOVICE, a.s.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Speciální průmyslové šicí stroje pro zpracování kůže – výroba, prodej, servis
Výrobu, prodej a servis speciálních průmyslových šicích strojů pro zpracování kůže zajišťuje společnost MINERVA BOSKOVICE, a.s. MINERVA, to jsou šicí stroje, na které se můžete spolehnout.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Kvalitní garnýžové kolejničky na pověšení závěsů, záclon v e-shopu - plastové, alu
Firma Garnýže Milan Dvořáček vyrábí kvalitní garnýže, ale i plastové, motorové a alu kolejničky na pověšení záclon a závěsů. Objednávky z e-shopu dodáváme po celé České republice.
Prodej, náhradní díly, servis pracovních, sportovních i dětských čtyřkolek TGB, Linhai, Access
Máte rádi adrenalin? Pokud sháníte značkové pracovní, užitkové nebo sportovní čtyřkolky TGB, Linhai, Access, navštivte prodejnu Pavel Palme v Boskovicích, kde naleznete velký výběr čtyřkolek.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem nebo sítě na oplocení a ploty proti zvěři a sněhu
Stínovky a clony pro ochranu před sluncem a prachem a oplocení bránící sněhovým závějím prodává nejen na svém e-shopu společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Motorky pro děti Minicross , Pitbike - prodej, servis a náhradní díly
Udělejte radost svým malým závodníkům. Vyberte si v prodejně Pavel Palme v Boskovicích motokrosové motorky, Minicross a Pitbike za příznivé ceny včetně servisu a zajištění náhradních dílů.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Široký výběr tyčových garnýží s galvanickým pokovováním – odolnost proti opotřebení
Tyčové kovové garnyže odolné proti opotřebení s různými rozměry a dokonalým vzhledem dodává společnost Garnýže Milan Dvořáček v Brně a Blansku.
Vestavné trouby do kuchyně s moderním designem a multifunkčností
Pořiďte si do vaší kuchyně stylové a elegantní vestavné trouby, které zaujmou nejen moderním designem, ale i multifunkčností. Vestavné trouby pořídíte na e-shopu akaelektroshop.cz.
Nový TUCSON Plug-in Hybrid s řadou nejmodernějších inteligentních technologií a plně elektrickým jízdním režimem
Revoluční design, vzrušení z jízdy, maximální efektivita spotřeby paliva, pokročilé asistenční systémy a další inteligentní technologie – to je nový Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Stavební kamenné a interiérové prvky ze žuly, pískovce, mramoru - výroba pro stavebnictví
Moderní kamenné prvky pro stavebnictví dodává naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, působící v okolí Svitav. Na míru vyrábíme stavební a interiérové prvky ze žuly, pískovce i mramoru.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba a prodej kvalitních garnýží v e-shopu - dřevěné, kovové a mosazné
Kvalitní dřevěné, kovové a mosazné garnýže vyrábí a prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Sortiment včetně příslušenství zakoupíte na prodejně nebo v e-shopu. Vše vám dodáme do 3 dnů.
Výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch a další stavební práce
Výstavbu komunikací, chodníků a zpevněných ploch zajišťuje v okolí Brna a Blanska společnost DS Partner s. r. o., která se dokáže postarat i o další stavební a zemní práce.
Motocykly XMOTOS - prodej, servis a náhradní díly, manuální i automatické řazení
Prodej motocyklů XMOTOS s manuálním i automatickým řazením a jejich servis zajišťuje Pavel Palme pro zákazníky z okolí Svitav i Vyškova. Prodáváme také originální náhradní díly na motorky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Komplexní stavební práce od Sessin stav - rekonstrukce, výstavby, pokládky i instalace
Sessin stav je stavební společnost, která nabízí komplexní stavební práce a pomůže Vám s rekonstrukcí bytu, výstavbou rodinného domu nebo s pokládkou zámkové dlažby.
Prodej a servis čtyřkolek Segway s vysokou výkonností, odolností i komfortem
Výkonné, odolné a komfortní čtyřkolky Segway prodává v České republice firma Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky. Pořiďte si špičkovou mašinu pro práci v náročném terénu.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Vestavěné skříně na míru do ložnice i na chodbu
Jestliže potřebuje vyřešit problém s úložným místem, nechejte si vyrobit vestavěné skříně na míru v truhlářství Legon. Vyrábíme vestavěné skříně na míru nejen do ložnice a na chodbu na Blanensku.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Sedací soupravy a pohovky české výroby Jech a Aksamite sestavené na míru
Pokud uvažujte o koupi nové sedačky nebo pohovky do vašeho obývacího pokoje, navštivte prodejnu nábytku Nábytek Blansko, kde si můžete sestavit vlastní pohovku na míru od českých výrobců.
Nábytek Blansko
Obec Cetkovice Jihomoravský kraj – vesnice s velkou spoustou pamětihodností a bohatou historií
Každá obec v České republice je něčím výjimečná, ale v obci Cetkovice v Jihomoravském kraji se díky archeologickým nálezům traduje, že zde nejstarší obyvatelstvo sídlilo už v předhistorickém období.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.