Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Autoservis, montáž tažného zařízení pro dodávky i osobní vozy
Autoservis a montáž tažných zařízení pro dodávky i osobní vozy zajišťuje společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi a kvalitním personálem.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Pomůžeme Vám s vyřízením dotace na zateplení či výměnu oken v rámci Nová zelená úsporám Light
Adam Bialek z Frýdku – Místku je odborníkem na dotační poradenství. Pomáhá financovat zateplení fasády, střechy, stropů, podlah a výměnu oken v rámci programu Nová zelená úsporám Light. Poradí Vám!
Adam Bialek Dotační a energetické poradenství
Rašplový úplet s vlastním designem a neomezeným počtem barev – kvalitní sítě na lešení s potiskem
Na tisk rašplových úpletů s vlastním designem, potiskem a neomezeným počtem barev vhodných jako sítě na lešení a reklamu přímo na staveništi se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Stavby zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky – osobitý charakter a moderní design
Na stavbu zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky, které mají osobitý charakter a moderní design, se zaměřují specialisté ze společnosti ReSpol s.r.o. působící nejen v Opavě a Ostravě.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Kompletní instalatérské služby – voda, plyn, topení, odpady a kanalizace
Kompletní instalatérské služby zahrnující nejen oblasti vody, plynu, topení, odpadů a kanalizací poskytují pro okolí Opavy a Ostravy odborníci ze společnosti MIVOTOP s.r.o.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Designové textilní napínací stěny vhodné pro umístěni na zdi i stropy
Zkrášlete svůj domov nebo jakýkoliv jiný interiér designovými napínacími textilními stěnami, které na míru zhotoví reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Ruční mytí a čištění vozu i motoru auta za použití strojů Kärcher a přípravků Porzelack
Ruční mytí a čištění vozu i motoru auta zajišťuje společnost MS Steel s.r.o., která využívá strojů Kärcher společně s přípravky Porzelack. Působíme v Havířově, Karviné i Frýdku Místku.
MS steel s.r.o.
Bezbolestné veterinární vyšetření dýchacích cest včetně rentgenu psa i kočky - tracheoskopie Opava
Veterinární ordinace Palackého Opava zajistí Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi kvalifikovanou veterinární péči. Provádíme také důkladné vyšetření dýchacích cest tracheoskopem.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Polohovací pomůcka trojzubec k obracení pacientů na lůžku
Trojzubec je polohovací pomůcka sloužící k obracení pacientů na lůžku. Má široké využití v polohování v ošetřovatelské péči. Je vyráběn v České republice společností Chiranex z Ostravy.
CHIRANEX s.r.o.
Údržba  tlakových systémů, oprava TNS, parního a horkovodního kotle
Nejen opravy, ale také údržbu a kontrolu tlakových systémů zajišťuje v okolí Ostravy firma Revize tlakových zařízení s.r.o. V případě poruchy opravíme TNS, parní a horkovodního kotle.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Rostoucí nábytek pro děti, školáky - židle i stoly podporující zdravé sezení, eshop
Rostoucí nábytek AMADEUS je zdravotní nábytek pro děti podporující zdravé sezení a držení těla. Tento nábytek se představí na veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích v termínu 25. – 30.8.2022.
Nábytek Amadeus
Svěží velikonoční květinová výzdoba a dekorace
Přijďte do Květinové dílny Anděl v Opavě a objevte kouzlo velikonočních květinových aranžmá, které přináší radost a krásu do našich domovů.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Hasicí přístroje pro kolaudaci rodinného domu, splňující vyhlášku o požární ochraně staveb
Hasicí práškový přístroj, vhodný do domácnosti, při kolaudaci rodinných domů, splňující parametry dle vyhlášky o technických podmínkách PO staveb, dodává firma HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Náhradní díly na brusky, frézy, vrtací kladivo Narex, Festool, Protool i Bosch - prodej
Prodej náhradních dílů na brusky, frézy, vrtací kladiva a další nářadí značek XTline, Narex, Festool, Protool či Bosch realizuje společnost H-Fuchs Servis s.r.o. v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Stanice technické kontroly – profesionální tým provede veškeré technické prohlídky i měření emisí
Technické prohlídky všech vozů, i dovezených ze zahraničí či přestavěných na LPG pohon a také měření emisí provede vyškolený personál firmy Team MAAT, spol. s.r.o. - STK v Ostravě.
Team MAAT, spol. s r.o.
Sběratelské hodinky Prim Sport, Potápěč, Spartak - odhad ceny dle katalogu zdarma
Sbírám staré hodinky Prim Sport, Potápěč, Diplomat, Spartak a jiné typy např. Automatic, Diplomat a Orlík. Předměty vykupuji v Opavě, Ostravě a odhad ceny provádím zdarma dle katalogu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Zdvižně - posuvné exteriérové dveře - rozměrné prosklené plochy s tepelnou izolací
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si zdvižně - posuvné dveře s výbornou tepelnou izolací od firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Novinka - online objednání inkontinenčních pomůcek na e-poukaz pomocí ABENA servis s dovozem domů
Pokud trpíte inkontinencí a nemůžete navštívit prodejnu inkontinentních pomůcek, můžete si objednat inkontinentní potřeby značky ABENA pomocí ABENA servisu s dovozem až domů. Doprava v ceně!
ABENA
Prodej solární kosmetiky s ošetřujícími látkami za bezkonkurenční ceny
Pokud navštěvujete solárium, neměli byste zapomínat na kosmetiku k tomu určenou. Solární studio Na Hluboké ve Frýdku-Místku má pro Vás luxusní americké a švýcarské krémy za výbornou cenu.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava