Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Regenerační jalovcový masážní olej mandlový na bolest svalů a kloubů – e-shop
Společnost Galenická laboratoř v Ostravě pro Vás vyvinula regenerační jalovcový masážní olej mandlový GLO pro uvolnění při bolestech svalů a kloubů. Naleznete na našem E-shopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Zajišťujeme špičkové řezání plechů laserem, pálení výpalků plazmou a acetylenem
V naší společnosti MSC MetPro a.s. nabízíme širokou škálu služeb, mezi které patří laserové řezání plechů, pálení výpalků plazmou a acetylenem. Dodáváme výrobky špičkové kvality.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Termoizolační vnitřní nátěr Termo zajistí nižší náklady na vytápění
specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě SILESIA COLOR Vám nabízí termoizolační vnitřní nátěr Termo, který Vám zajistí nižší náklady na vytápění.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Řízené protlaky, bezvýkopová výstavba vodovodů, kanalizací, opravy (rekonstrukce) potrubí
Na bezvýkopové technologie, zahrnující řízené protlaky, výstavby inženýrských sítí (vodovody, kanalizace), opravy (rekonstrukce) potrubí, se specializuje společnost TALPA - RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Profesionální servis - tandemový vlek Panav, přívěs za motorová vozidla
Profesionální servis tandemových vleků, přívěsů za motorová vozidla značky Panav zajišťuje společnost Lichnovský s.r.o. se sídlem v Kopřivnici.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Řadové domy i pro ty nejnáročnější za dostupné ceny v klidné části Ostravy s dobrou dostupností
Společnost LIFESTYLE - dřevostavby Ostrava, s.r.o. zajišťuje stavbu rodinných domů na klíč za příznivé ceny. Nízkoenergetické dřevostavby se nacházejí v Nové Bělé v klidné části Ostravy.
LIFESTYLE – dřevostavby Ostrava, s.r.o. Nízkoenergetické rodinné domy
Mobilní tryskání kovových materiálů pro hladký a sjednocený povrch
Mobilní tryskání kovových materiálů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. v Ostravě. Povrch materiálu je po této aplikaci hladký a sjednocený.
Lason CZ s.r.o.
Moderní italský nábytek značek Calligaris a Ditre Italia - originální a přitom pohodlný
Vybavení interiéru kvalitním čalouněným italským nábytkem značek Calligaris a Ditre Italia Vám zajistí firma BODINGER s. r. o. z Ostravy, která má mnohaleté zkušenosti v oblasti designu interiérů.
BODINGER s.r.o.
Sklenářství, řezání skla a zasklívání - zasklení okna, výlohy, dveří, balkónu i lodžie
Řezáním skla a zasklíváním oken, výloh, dveří, balkónů i lodžií se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. z Ostravy, která patří k nejdéle působícím firmám v oboru.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Týdeník REGION OPAVSKO - aktuality z Vašeho regionu
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Vykoupíme Vaše staré, nepojízdné auto a zajistíme ekologickou likvidaci
Pokud máte staré, nepotřebné nebo nepojízdné vozidlo, firma EKOMORAVA je vaším spolehlivým partnerem pro jeho ekologickou likvidaci a výkup. Působí v oblasti Zlína, Kroměříže a téměř celé Moravy.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Retenční nádrže na dešťovou vodu, vsakovací boxy – hospodaření s dešťovou vodou
Materiály potřebné pro hospodaření s dešťovou vodou – retenční nádrže, vsakovací boxy (retenční a zasakovací systémy) Vám dodává společnost DILES Company s.r.o. v Ostravě a v Karviné.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Pomozte Vašim dětem na zvětšené mandle přírodními a účinnými přípravky
Bylinky Ludmily Pavlíkové mají na eshopu a prodejně v Ostravě přírodní přípravky na zvětšené mandle u dětí. V nabídce máme nejen přípravky tradiční čínské medicíny. Objednejte se na diagnostiku.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výhodný operativní leasing na nové i zánovní vozy Škoda, Audi a Volkswagen
Výhodný operativní leasing na nové i zánovní vozy Škoda, Audi a Volkswagen pro fyzické i právnické osoby Vám umožní společnost RT TORAX s.r.o. v Ostravě.
RT TORAX, s. r. o.
Nejprodávanější přívěsný vozík za auto TEMARED právě u nás
Kvalitní, spolehlivý přívěsný vozík TEMARED do 750kg nabízíme ve firmě Kvalitní přívěsy v Lugeřovicích nedaleko Opavy a Ostravy. Zajistíme Vám dodání po celé České republice včetně příslušenství.
Kvalitní přívěsy
Ekologická výroba přepravních obalů na pivo a nápoje na míru - dlouhá životnost!
Návrhem a výrobou přepravky na pivo či nápoje se zabývá firma Schoeller Allibert. Objednejte si skvěle vypadající pivní či nápojové přepravky, které zlepší manipulaci, navíc s dlouhodobou životností.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Transparentní fólie z měkčeného PVC – ochrana pro dům, zahradu i garáž
Pokud potřebujete zakrytí či zástěnu Vaší pergoly, garáže nebo jiných prostor, vyzkoušejte průhledné transparentní fólie z měkčeného PVC od společnosti Portaflex s.r.o. působící nejen v Ostravě.
Portaflex s.r.o.
Program Dešťovka - dotace na zavlažování zahrad srážkovou vodou
S vyřízením programu Dešťovka Vám ve Frýdku-Místku, v Ostravě a Novém Jičíně pomůže společnost Ing. Dalibor Čmiel. Získejte výhodnou dotaci na shromažďování srážkové vody pro zavlažování zahrad.
Ing. Dalibor Čmiel
Staňte se řidičem a získejte řidičské oprávnění skupiny B právě s námi!
S řidičským oprávněním skupiny B pomůže a kvalitně Vás připraví Autoškola MiraMar z Ostravy. Udělejte si řidičák na auto právě u nás! Máme moderní učebny s kvalitním podpůrným softwarem.
Autoškola MiraMar Ostrava
Rosque Complex - přípravek pro podporu vlasů, nehtů a pleť s dopravou zdarma
Rosque Complex je komplexní přírodní přípravek na vlasy, nehty, pleť, který zakoupíte na eshopu Rosque z Ostravy. Pleť hydratuje, má pozitivní vliv na třepící se nehty, mastné vlasy. Doprava zdarma!
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Krbová, kachlová kamna Romotop Aledo v elegantním designu - pro nízkoenergetické domy
Moderní kachlová kamna v keramickém, kamenném i plechovém provedení si vyberete u specializovaného prodejce krbů a kamen firmy Dobrá Kamna, kterou naleznete v Paskově blízko Ostravy a Frýdku-Místku.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Plastická operace prsou pomáhá zvýšit sebevědomí žen – zvětšení, zmenšení a modelace
Zvětšení, zmenšení nebo modelaci prsou postupuje čím dál více žen z různých důvodů. CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti s plastickými operacemi.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Výroba zkušebních strojů pro  testování rozpor brzdových zdrží podle UIC
Firma LABORTECH, s.r.o. se specializuje na výrobu zkušebních strojů pro testování statické deformace rozpor brzdových zdrží podle normy UIC CODE 833.
LABORTECH, s.r.o.
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.