Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Rosque Complex - přípravek pro podporu vlasů, nehtů a pleť s dopravou zdarma
Rosque Complex je komplexní přírodní přípravek na vlasy, nehty, pleť, který zakoupíte na eshopu Rosque z Ostravy. Pleť hydratuje, má pozitivní vliv na třepící se nehty, mastné vlasy. Doprava zdarma!
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Krbová, kachlová kamna Romotop Aledo v elegantním designu - pro nízkoenergetické domy
Moderní kachlová kamna v keramickém, kamenném i plechovém provedení si vyberete u specializovaného prodejce krbů a kamen firmy Dobrá Kamna, kterou naleznete v Paskově blízko Ostravy a Frýdku-Místku.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Plastická operace prsou pomáhá zvýšit sebevědomí žen – zvětšení, zmenšení a modelace
Zvětšení, zmenšení nebo modelaci prsou postupuje čím dál více žen z různých důvodů. CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti s plastickými operacemi.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Výroba zkušebních strojů pro  testování rozpor brzdových zdrží podle UIC
Firma LABORTECH, s.r.o. se specializuje na výrobu zkušebních strojů pro testování statické deformace rozpor brzdových zdrží podle normy UIC CODE 833.
LABORTECH, s.r.o.
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Výborná pramenitá voda  v barelech od výrobce pocházející přímo z podhůří Beskyd
Výrobou, distribucí i rozvozem pramenité vody v barelech, která pochází z podhůří slezské části Beskyd, se zabývá společnost KONCZANKA CZ s.r.o. v celém Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Dovoz kvalitní hlíny a zeminy na zahradu i pro stavební účely
Základem každého úspěšného stavebního projektu je kvalitní zemina, a právě dovoz hlíny a zeminy je jednou z činností firmy POMP Vlaštovičky s.r.o.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Vyrábíme šachty pro zvedací plošiny na míru
Výroba šachet pro zvedací plošiny na míru je klíčová k zajištění bezpečného a spolehlivého provozu. Zkušený tým firmy Zvedací plošiny s.r.o. pomáhá překonat výškové výzvy v provoze. Výroba na zakázku.
Zvedací plošiny s.r.o.
Vyřiďte si s odborníky dodatečné povolení k legalizaci černé stavby
Pokud máte na svém pozemku stavbu, které nemá stavební povolení, firma Gepas group s.r.o. z Frýdku – Místku Vám zajistí veškeré kroky potřebné k legalizaci této černé stavby.
Gepas group s.r.o Geodetické práce
Pracovní oděvy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života – kyselinovzdorné a nehořlavé
Prodej pracovních oděvů, které jsou kyselinovzdorné a nehořlavé, tedy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života, zajišťuje společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Profesionální malíři, kteří si hravě poradí s vymalováním bytu i celého domu
Specialisté na malířské a natěračské práce ze společnosti KMB Malíři, s.r.o. v Ostravě a v Havířově, Vám profesionálně vymalují byt, celý dům i s fasádou a zaměřují se i na dekorativní techniky.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Poslední rozloučení - kremace, pohřební obřad církevní i civilní
Poslední rozloučení se zesnulými zajišťuje v okolí Ostravy pohřební služba Charón, která realizuje kremace a pohřební obřady církevní i civilní.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Průmyslové jeřábové dráhy - profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase
Pokud vlastníte průmyslové jeřábové dráhy, pak víte, že potřebují i určitou péči! Profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase obstará společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Profesní školení řidičů skupiny C, CE, D, DE - pravidelné i obnovovací
Školení řidičů Ostrava zajišťuje profesní školení řidičů autobusů a nákladních vozů. Vlastníkům řidičského průkazu C, CE, D a DE a podskupin zařídíme pravidelné či obnovovací školení.
Školení řidičů Ostrava
Kotníková pracovní obuv, polobotky, farmářky i holínky - výroba a prodej
Výrobou a prodejem kotníkové pracovní obuvi, polobotek, farmářek i holinek se specializuje společnost Hydrospor s.r.o v Ostravě. Díky jejich botám se budou Vaše nohy cítit pohodlně a bezpečně.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Bezpečné opalování v solárním studiu - skvělé vybavení, výhodné ceny
Bezpečné opalování zajistí solární studio RENETA v Havířově, které Vás nadchne nejen svým vybavením, díky kterému se pro Vás stane opalování odpočinkovým okamžikem, ale také svými výhodnými cenami.
Solární studio Reneta Havířov
Rehabilitační podložka Rella k aktivnímu cvičení dolních končetin, břišních a zádových svalů
Firma Chiranex s.r.o. dodává rehabilitační podložku Rella, která umožňuje samostatné cvičení končetin a břišních a zádových svalů. Předcházejte komplikacím plynoucím z dlouhodobého pobytu na lůžku.
CHIRANEX s.r.o.
Skvělá pracovní příležitost pro svářeče se svářečským průkazem ZK 135
Skvělou pracovní příležitost pro svářeče, kteří vlastní svářečský průkaz ZK 135, nabízí společnost Personal fabric - agentura práce, a.s. pro okolí Slaný, v okrese Kladno.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Snížení provozních nákladů elektrické energie - regulace 1/4 hod. maxima odběru energie
Společnost ReSpol s.r.o. z Opavy dodává zařízení ke sledování využívání elektrické energie průmyslových objektů, díky němuž se sníží provozní náklady a zvýší se její využití.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Volné pracovní místo Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma
Agentura Personal Fabric obsazuje pracovní pozici Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma v Českých Budějovicích. Čeká Vás zodpovědnost za výrobní činnost, obsluha strojů. Dle výkonu možnost prémií.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Autoservis, montáž tažného zařízení pro dodávky i osobní vozy
Autoservis a montáž tažných zařízení pro dodávky i osobní vozy zajišťuje společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi a kvalitním personálem.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Pomůžeme Vám s vyřízením dotace na zateplení či výměnu oken v rámci Nová zelená úsporám Light
Adam Bialek z Frýdku – Místku je odborníkem na dotační poradenství. Pomáhá financovat zateplení fasády, střechy, stropů, podlah a výměnu oken v rámci programu Nová zelená úsporám Light. Poradí Vám!
Adam Bialek Dotační a energetické poradenství
Rašplový úplet s vlastním designem a neomezeným počtem barev – kvalitní sítě na lešení s potiskem
Na tisk rašplových úpletů s vlastním designem, potiskem a neomezeným počtem barev vhodných jako sítě na lešení a reklamu přímo na staveništi se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com