Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Zařízení pro bezpečnou, efektivní, přesnou a řízenou montáž a demontáž tramvajového dvoukolí
Montážní a utahovací stolice LabTest TWS 300-12 od společnosti LABORTECH, s.r.o. z Opavy usnadňuje a zefektivňuje práci v rámci údržby a provozu tramvají a kolejových vozidel.
LABORTECH, s.r.o.
Biologicky odbouratelné hydraulické oleje pro bagry, traktory, nakladače a další stavební techniku
Kvalitní sortiment hydraulických olejů, které jsou biologicky odbouratelné a vhodné pro stavební techniku, bagry, traktory a nakladače má společnost oil TEAM a.s. působící v Opavě a Ostravě.
oil TEAM a.s.
Pohřeb, obřad, kremace - zařízení a sjednání kompletních pohřebních služeb
Ztráta blízké osoby je vždy velmi smutná a bolestivá událost. V těchto nelehkých chvílích Vám pomůže pohřební služba Charón spol. s.r.o. z Ostravy, která se postará o kompletní zařízení pohřbu.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Jeřábnické práce - firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny
Společnost Černohorský s.r.o. provádí kompletní jeřábnické práce. Jsme firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Ochranné obaly, kryty, plachty na zahradní nábytek, houpačky, slunečníky
Ochranné obaly, kryty i plachty na zahradní nábytek vyrábí společnost KARPJAK Ostrava, která se specializuje také na potahy pro houpačky i slunečníky.
KARPJAK
Dětská rostoucí sada Žolík - rostoucí židle a stůl pro Vaše děti a školáky
Zajistěte na řadu let svým dětem ideální podmínky pro zdravé a správné sezení. Pořiďte jim od firmy Nábytek Amadeus dětskou rostoucí sadu Žolík, která bude Vaše dítě provázet celou školní docházku.
Nábytek Amadeus
Prodej zdravotnických potřeb, pomůcek - vše na jednom místě
Navštivte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde si vyberete z širokého sortimentu zdravotnických potřeb i pomůcek včetně obuvi - zkrátka vše na jednom místě.
ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY Polesová Hana
Volná pracovní místa - hledáme řidiče pro vysokozdvižné vozíky - řidič VZV
Společnost Personal fabric je profesionální agentura práce, která našla zaměstnaní již mnoha lidem po celé České republice a pomůže najít zaměstnání i pro Vás. Aktuálně hledáme například řidiče VZV.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Speciální wrapové autofólie vyřeší změnu barvy laku a zajistí i jeho ochranu před poškrábáním
Pro rychlou změnu barvy laku vozu, nebo pro jeho ochranu před poškrábáním, si u společnosti Autosklo TS s.r.o. v Ostravě nechejte odborně aplikovat wrap folii, buď barevnou nebo čirou.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Výroba kontejnerů na zakázku – snadný převoz sutin či odpadů
Na výrobu kontejnerů Abroll a Avia se zaměřuje společnost CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy. V naší výrobě máme i vanové kontejnery neboli muldy sloužící k převozu či uskladnění sutin a odpadů.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Výkup barevných kovů za výhodné ceny
Sběrna Havířov provozuje kovošrot. Zajišťujeme výkup barevných kovů - měď, mosaz nebo hliník. Vzhledem k výhodným cenám naši provozovnu v Havířově navštěvují zákazníci z Bohumína či Karviné.
Sběrna Havířov
Prodej, svítidla, světelné zdroje, elektroinstalační materiál - e-shop, široký sortiment
Společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku Vám nabízí široký sortiment svítidel, světelných zdrojů a elektroinstalačního materiálu, který si můžete prohlédnout na eshopu společnosti.
Kanlux s. r. o.
Ideální rodinná dovolená - dětská herna, dětský bazén, wellness pro celou rodinu v hotelu v Jeseníkách
Hotel Holzberg se nachází pod nejvyšší horou Jeseníků Pradědem. Hotel nabízí komfortní ubytování s bohatým vybavením pro rodiny s dětmi. Dětská herna, dětský bazén, sauna v krásném prostředí Jeseníků.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Elektrické a AKU nářadí Festool pro profesionály za výhodné ceny – brusky, frézky, pily atd.
Profesionální elektrické a AKU nářadí Festool se slevou u příležitosti spuštění nového eshopu poskytuje společnost H-Fuch Servis s.r.o. Např. frézky, brusky, šroubováky, pily.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Diagnostika a slaďování brzdové soustavy nákladních vozidel, přívěsů a návěsů
Diagnostiku a slaďování brzdové soustavy zajišťuje pro nákladní vozidla, přívěsy i návěsy společnost CN Servis s.r.o., která je specializovaným nákladním autoservisem v Ostravě.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Výroba kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů
Společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína zajišťuje výrobu a následný prodej kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů, které vynikají svou dlouhou životností a nízkou cenou.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej produktů firmy Kromschröder - hořákové automatiky, jednotky, automaty, hořáky
Společnost PIRES s.r.o. z Třince klade důraz na osobní přístup a je výhradním zástupcem firmy Kromschröder, která jim dodává vysokorychlostní, rekuperační hořáky, hořákové komponenty a produkty.
PIRES s.r.o.
Aktuality a zpravodajství z Opavska - sport, kultura, krimi
Zpravodajský týdeník REGION OPAVSKO Vám přináší aktuální informace z Opavska. Zaměřuje se na aktuality ze oblasti sportu, kultury, kriminality a společnosti.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Kovošrot, sběrna a výkupna kovového odpadu - výkup starého železa
Pokud se potřebujete zbavit starého železa a kovošrotu, pak se obraťte na sběrnu a výkupnu kovů CENTROMAT s.r.o. Ostrava, která vás zbaví starého kovového odpadu a ještě vám za něj zaplatí.
CENTROMAT s.r.o.
Svěřte nám likvidaci vosího či sršního hnízda - rychlý a účinný zásah
Pokud máte problém s vosami nebo sršni, které Vám ztěžují život, neváhejte a obraťte se na firmu DEREK - Kaluža s.r.o., zabývající se likvidací vosího, sršního hnízda. Zbavte se nežádoucího hmyzu.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Profesionální montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder
Firma PIRES s.r.o. se již řadu let specializuje na montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder, které jsou určeny pro krokové, karuselové, žíhací, tunelové, pájecí a další průmyslové pece.
PIRES s.r.o.
Matrace s laterálním náklonem, automatickým polohováním pacienta proti proleženinám
Matrace s laterálním náklonem velmi účinně pomáhá předcházet a léčit dekubity včetně tlakových poranění. V našem e-shopu firmy CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě ji zakoupíte za bezkonkurenční cenu!
CHIRANEX s.r.o.
Návrh fotovoltaiky do dvou pracovních dnů - realizace včetně montáže a dotace!
Specializací společnosti UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o. je realizace fotovoltaické elektrárny v Havířově, Karviné a okolí. Zajistíme návrh i montáž fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace!
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Kompletní realizace fotovoltaiky s dotací od návrhu až po revizi
Pokud vás trápí vysoké ceny energií, pořiďte si vlastní fotovoltaickou elektrárnu. Firma UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. se zabývá kompletní realizací fotovoltaiky Havířově i Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Přestavba auta na plyn šetří náklady na provoz, montáž, servis, oprava LPG
Autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě pro Vás připravil řešení, jak ušetřit náklady na provoz Vašeho vozidla - přestavbu auta na plyn.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava