Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Rostoucí, stavitelný nábytek pro děti - dětské psací stoly, židle
Stavitelný nábytek pro Vaše děti jako dětské psací stoly a židle pořídíte u společnosti Nábytek Amadeus. Tento nábytek poroste společně s Vašimi dětmi a umožní jim správné a zdravé sezení.
Nábytek Amadeus
Opavský region, Region Opava
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Získejte Dotaci na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+
Zažádejte si o výhodnou podporu ve formě Dotace na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+. S vyřízením vám v rámci Frýdku-Místku, Nového Jičína pomůže firma Ing. Dalibor Čmiel.
Ing. Dalibor Čmiel
Zbavte se jednou pro vždy štěnic díky profesionální likvidaci!
Pokud máte problém se štěnicemi, ať už doma či v hotelu, neváhejte kontaktovat firmu DEREK - Kaluža z Ostravy, která se specializuje na profesionální desinsekci, hubení či likvidaci štěnic.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Velkoobchod - prodej dřevěných pelet a briket, vysoká kvalita za rozumné ceny
Velkoobchodním prodejem dřevěných pelet a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. v Ostravě specializující se na pevná paliva a jejich přepravu.U nás máte jistotu vysoké kvality za rozumné ceny.
EMTB Trade s.r.o.
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Výroba schodiště, schodů se schodnicí, sedlové schody, schodišťová madla
Nejen výrobou nábytku na míru, ale také výrobou schodišť se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Díky moderními typu výroby dokáží splnit ty nejnáročnější požadavky na design a kvalitu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Gratulační kytice pro různé příležitosti – skvělý způsob vyjádření poděkování, uznání nebo podpory
Květinová dílna Anděl v Opavě na vaše přání uváže gratulační kytici pro různé příležitosti. Podtrhněte gratulaci k narozeninám, svatbě, promoci nebo jiné události vhodnou gratulační kyticí.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Servis a revize hasících přístrojů, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2
Komplexní služby spojené s hasícími přístroji, servis, prodej, revize, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2, zajišťuje společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě a v Jihlavě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Zásaditá sypká směs na přípravu nápoje pomáhá tělu s překyselením organismu
Při překyselení organismu pomáhá zásaditá sypká směs pro přípravu nápoje, obsahující zásadotvorné minerální látky, od společnosti Galenická laboratoř Ostrava. Možnost zakoupit i na e-shopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Operativní leasing bez starostí u vozů značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Společnost RT TORAX s.r.o. v Ostravě se specializuje na autorizovaný auto servis vozů Škoda, Audi, VW, Seat a prodej ojetých i zánovních vozů. Zajistí Vám finanční a operativní leasing.
RT TORAX, s. r. o.
Komfortní zájezdová autobusová přeprava a doprava na dovolenou
Komfortní zájezdovou autobusovou přepravu a dopravu na dovolenou můžete využít u firmy Josef Ševčík Autodoprava, která se řadí k předním dopravcům v České republice.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Prodej kvalitních rozlévaných olejů v sudech – motorový, převodový, hydraulický a ložiskový olej
Kvalitní rozlévané oleje v sudech s širokým využitím, především motorový, hydraulický, převodový a ložiskový olej má ve svém sortimentu na e-shopu společnost OLEJSPOL s dopravou po celé ČR.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Veterinární ošetření v narkóze - anestezie pro psy a kočky
Veterinární ošetření v narkóze Vám nabídne pro vaše domácí mazlíčky Veterinární ordinace Palackého, která poskytuje anestezii pro psy a kočky.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Precizní omítky s nadčasovým designem vhodné i pro alergiky
Firma De.Mann realizuje sádrové hladké gletované omítky, které vytvoří velmi rovný a hladký povrch bez bublin, prasklin nebo fleků. Práce provádíme v Ostravě, Olomouci, Zlíně a okolí.
De.Mann Group s.r.o.
Pohotovostní převozy zesnulých po celé České republice
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava a poskytuje převozy zesnulých po celé České republice.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla – úspora financí a vysoká účinnost
Pokud Vás trápí příliš vysoké nebo nízké teploty ve Vaší domácnosti, využijte funkci chlazení a vytápění u klimatizací a tepelných čerpadel společnosti WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Výkonná tepelná čerpadla na vzduch a vodu - prodej, montáž, servis
Výkonná tepelná čerpadla s dlouholetou zárukou na vzduch a vodu naleznete u firmy MIVOTOP s.r.o. z Opavy. Prodej, montáž a komplexní servis čerpadel provádí po celé České republice.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Impregnace dřeva – účinná ochrana střešních krovů před škůdci
Díky impregnaci dřeva ochráníte vaši střechu nejen před nechtěnými dřevokaznými škůdci, ale také vaše finance spojené s případnou sanací napadeného neošetřeného dřeva.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Interiéry na klíč, ložnice, šatny, pracovny i obývací pokoje – od návrhu po realizaci
Firma BODINGER s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na kompletní řešení interiérů Vašich domovů. Po konzultaci s Vámi vytvoříme návrh a zajistíme realizaci celého interiéru na klíč i s doplňky.
BODINGER s.r.o.
Vysoce kvalitní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi – efekt rosy, rzi, vápenný štuk
Exkluzivní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi s efektem rosy, rzi, betonu nebo vápenného štuku potěší milovníky originálních interiérů – na prodejnách KMB barvy s.r.o. v Havířově a Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Maso na gril na letní párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční sele
U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádnou grilovačku či oslavu Vám v prvotřídní kvalitě vyrábí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky