Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Výkup barevných kovů za výhodné ceny
Sběrna Havířov provozuje kovošrot. Zajišťujeme výkup barevných kovů - měď, mosaz nebo hliník. Vzhledem k výhodným cenám naši provozovnu v Havířově navštěvují zákazníci z Bohumína či Karviné.
Sběrna Havířov
Prodej, svítidla, světelné zdroje, elektroinstalační materiál - e-shop, široký sortiment
Společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku Vám nabízí široký sortiment svítidel, světelných zdrojů a elektroinstalačního materiálu, který si můžete prohlédnout na eshopu společnosti.
Kanlux s. r. o.
Ideální rodinná dovolená - dětská herna, dětský bazén, wellness pro celou rodinu v hotelu v Jeseníkách
Hotel Holzberg se nachází pod nejvyšší horou Jeseníků Pradědem. Hotel nabízí komfortní ubytování s bohatým vybavením pro rodiny s dětmi. Dětská herna, dětský bazén, sauna v krásném prostředí Jeseníků.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Elektrické a AKU nářadí Festool pro profesionály za výhodné ceny – brusky, frézky, pily atd.
Profesionální elektrické a AKU nářadí Festool se slevou u příležitosti spuštění nového eshopu poskytuje společnost H-Fuch Servis s.r.o. Např. frézky, brusky, šroubováky, pily.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Diagnostika a slaďování brzdové soustavy nákladních vozidel, přívěsů a návěsů
Diagnostiku a slaďování brzdové soustavy zajišťuje pro nákladní vozidla, přívěsy i návěsy společnost CN Servis s.r.o., která je specializovaným nákladním autoservisem v Ostravě.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Výroba kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů
Společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína zajišťuje výrobu a následný prodej kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů, které vynikají svou dlouhou životností a nízkou cenou.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej produktů firmy Kromschröder - hořákové automatiky, jednotky, automaty, hořáky
Společnost PIRES s.r.o. z Třince klade důraz na osobní přístup a je výhradním zástupcem firmy Kromschröder, která jim dodává vysokorychlostní, rekuperační hořáky, hořákové komponenty a produkty.
PIRES s.r.o.
Aktuality a zpravodajství z Opavska - sport, kultura, krimi
Zpravodajský týdeník REGION OPAVSKO Vám přináší aktuální informace z Opavska. Zaměřuje se na aktuality ze oblasti sportu, kultury, kriminality a společnosti.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Kovošrot, sběrna a výkupna kovového odpadu - výkup starého železa
Pokud se potřebujete zbavit starého železa a kovošrotu, pak se obraťte na sběrnu a výkupnu kovů CENTROMAT s.r.o. Ostrava, která vás zbaví starého kovového odpadu a ještě vám za něj zaplatí.
CENTROMAT s.r.o.
Svěřte nám likvidaci vosího či sršního hnízda - rychlý a účinný zásah
Pokud máte problém s vosami nebo sršni, které Vám ztěžují život, neváhejte a obraťte se na firmu DEREK - Kaluža s.r.o., zabývající se likvidací vosího, sršního hnízda. Zbavte se nežádoucího hmyzu.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Profesionální montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder
Firma PIRES s.r.o. se již řadu let specializuje na montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder, které jsou určeny pro krokové, karuselové, žíhací, tunelové, pájecí a další průmyslové pece.
PIRES s.r.o.
Matrace s laterálním náklonem, automatickým polohováním pacienta proti proleženinám
Matrace s laterálním náklonem velmi účinně pomáhá předcházet a léčit dekubity včetně tlakových poranění. V našem e-shopu firmy CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě ji zakoupíte za bezkonkurenční cenu!
CHIRANEX s.r.o.
Návrh fotovoltaiky do dvou pracovních dnů - realizace včetně montáže a dotace!
Specializací společnosti UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o. je realizace fotovoltaické elektrárny v Havířově, Karviné a okolí. Zajistíme návrh i montáž fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace!
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Kompletní realizace fotovoltaiky s dotací od návrhu až po revizi
Pokud vás trápí vysoké ceny energií, pořiďte si vlastní fotovoltaickou elektrárnu. Firma UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. se zabývá kompletní realizací fotovoltaiky Havířově i Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Přestavba auta na plyn šetří náklady na provoz, montáž, servis, oprava LPG
Autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě pro Vás připravil řešení, jak ušetřit náklady na provoz Vašeho vozidla - přestavbu auta na plyn.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Ekologická likvidace autovraků včetně odtahu a výkupu
Ekologickou likvidaci autovraku osobního nebo nákladní automobilu za vás vyřídí firma Agilia s.r.o. Postaráme se o odtahy, výkup, ekologickou likvidaci i odhlášení likvidovaného vozu.
Agilia s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Analýza zranitelnosti projektu z hlediska změny klimatu
Společnost E-expert, spol. s.r.o. Vám provede analýzu a připraví dokumenty k projektu, který vyžaduje posouzení z hlediska vlivu na změny klimatu. Obraťte se na zkušené odborníky této společnosti.
E-expert, spol. s r.o.
Velký výběr tištěných samolepících i podlahových čísel a písmen na PVC a magnetických fólií
Na eshopu společnosti KRIŽAN s.r.o. najdete velký výběr tištěných i podlahových písmen a číslic na samolepících, PVC i magnetických fólii, ale i plechové šablony.
KRIŽAN, s.r.o.
Profesionální elektrické ruční nářadí Milwaukee - velkoobchod, e-shop
Velkoobchodním prodejem i e-shopem ručního elektrického nářadí značky Milwaukee se zabývá ostravská společnost Lixus Technik s.r.o., která Vám veškerý sortiment ráda předvede na vzorkové prodejně.
Lixus Technik s.r.o.
Pro lehkou inkontinenci jsou tady inkontinenční vložky ABENA Light
Problém lehké až středně stresové inkontinence, který trápí především ženy, pomáhají řešit vložky pro lehkou inkontinenci ABENA Light, které najdete na jejich eshopu.
ABENA
Sleva na permanentky do solárního studia - dárek pro vaše blízké
Slevu na permanentky do solárního studia Reneta v Havířově nyní jednoduše můžete získat a využít třeba jako dárek pro Vaše blízké.
Solární studio Reneta Havířov
Hydraulické válce pro těžké provozní podmínky - výroba a repase
Firma PRESSHYDRAULIKA, s.r.o. sídlící v Opavě se zaměřuje na výrobu a repasi speciálních hydraulických válců, zejména pak pro těžké provozní podmínky.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Zdokonalte své schopnosti za volantem i při parkování díky kondičním jízdám!
Autoškola MiraMar nabízí v Ostravě kondiční jízdy jak pro své klienty, tak i pro držitelé řidičského průkazu. Kondiční jízdy se týkají řidičského průkazu na motorku a auto včetně přívěsu.
Autoškola MiraMar Ostrava
Esenciální oleje Sillage pro aromaterapie, masáže či do difuzéru - všestranné využití
Eshop MáDokonalost z Ostravy nabízí širokou škálu olejů značky Sillage, ať už uklidňující či povzbuzující. Využijete je při aromaterapiích, masážích, péči o pleť nebo pro provonění domova.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Vysoká kvalita a široký sortiment ventilů značky Asco
Roman Juřík na svém e-shopu prodává solenoidové, elektromagnetické, vzduchem ovládané ventily Asco. Široký sortiment s vysokou kvalitou. Navštivte náš e-shop, určitě si vyberete.
Roman Juřík