Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Zakupte šamanské, čistící a čakrové svíce z palmového vosku z obnovitelných zdrojů
Bylinky Ludmila Pavlíková na prodejně v Ostravě a na eshopu nabízí svíčky Lumio palmového vosku. Vyberte si šamanské, čistící, čakrové, harmonizační, energetické a duchovní svíčky.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Pořádáme kurzy pro mentory řidičů 17+, staňte se nimi i Vy
Autoškola MiraMar v Ostravě organizuje kurzy pro mentory mladých řidičů. Kurz je vhodný pro řidiče, kteří mají zkušenosti a chtějí se stát mentory. Staňte se nimi i Vy!
Autoškola MiraMar Ostrava
Pořádáme odborné kurzy a školení elektrikářů dle NV 194/2022 Sb.
Firma Ivo Tomeček pořádá v Ostravě odborné kurzy a školení pro elektrikáře dle NV 194/2022 Sb. Kontaktujte zkušené lektory a objednejte se ještě dnes.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Vodní hospodářství, hutní provozy a strojírenství – projekčně inženýrská organizace
Projekčně – inženýrská organizace působící v oblasti investiční výstavby PROSPECT spol. s r.o. se zabývá činností v rámci, vodního hospodářství, hutních provozů a strojírenství.
PROSPECT spol. s r.o.
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Kompletní opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety
Stavební firma DAGETT 66 v Kopřivnici poskytuje odborné a kvalitní služby v oblasti opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety v rámci celé České republiky.
DAGETT 66, s.r.o.
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Kompaktní SUV Škoda KAROQ s nepřehlédnutelným designem – prodej a servis
Přijďte si prohlédnout kompaktní, rodinné SUV Škoda KAROQ, které Vám představí specializovaní prodejci ze společnosti RT Torax s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí prodej vozu i potřebný servis.
RT TORAX, s. r. o.
Venkovní zahradní krb, gril nebo pec s dopravou zdarma - užijte si pohodové grilování
Vychutnejte si šťavnatý steak ze zahradního grilu nebo výbornou pizzu z vlastní venkovní pece. U firmy Dobrá Kamna si vyberete kovové i betonové krby, grily nebo pece s dopravou zdarma.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Betonové podlahy pro dokonale rovnou podlahu, ideální pro podlahové vytápění
Společnost De.Mann z Ostravy se specializuje na realizaci suchého betonu a betonových podlah pro rodinné domy, průmyslové haly, garáže či sklepy. Drží teplo, ideální pro podlahové vytápění.
De.Mann Group s.r.o.
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Výborné mini zákusky z poctivých surovin – Pavlova, různé tartaletky a cupcaky
Na poctivou výrobu mini zákusků z kvalitních surovin jako je Pavlova, jahodové a ovocné tartaletky a cupcaky se zaměřuje pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
LED technické svítidlo na lištový systém - vynikající osvětlení vnitřních prostor
Společnost Greenlux nabízí na svém eshopu LED technická svítidla na lištový systém. Pomocí kloubové konstrukce skvěle osvětlí prodejny, muzea, výstavy, pulty, regály a další vnitřní prostory.
Greenlux s.r.o.
Kvalitní sněhové a terénní řetězy PEWAG vhodné také pro vozy 4x4
Na e-shopu ostravské firmy Pavlínek s.r.o. zakoupíte kvalitní sněhové a terénní řetězy značky PEWAG, které jsou vhodné pro všechny osobní vozy, 4x4, dodávky, ale také pro nákladní a užitková vozidla.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Plastové plynoměrové skříně pro RD i velké objekty, domovní HUP – dodávka
Dodávkou plastových plynoměrových skříní pro rodinné domy i velké objekty, domovní HUP, soklů, regulátorů a uzavíracích armatur pro plyn se zabývá společnost DILES Company s.r.o. se sídlem v Ostravě.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Trvalé značení - půjčovna dopravního zařízení, instalace pro přehledný a bezpečný silniční provoz
Trvalé značení zajistíte jednoduše pomocí dopravního zařízení, které jednoduše zapůjčíte u firmy Proznak-dopravní značení s.r.o. Realizujeme jejich instalaci pro přehledný a bezpečný silniční provoz.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výkup vozidel všech značek a v jakémkoliv stavu, odtah zdarma
Společnost EKOMORAVA vykupuje autovraky v jakémkoliv stavu, pojízdné či nepojízdné. Zajistíme ekologickou likvidaci, odtah auta zdarma v Třinci, Českém Těšíně a okolí.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip