Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Výukové programy pro střední školy ve science-centru
Výuku přírodních věd, zeměpisu či environmentální výchovy si mohou žáci středních škol zpestřit některým z výukových programů v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Míchačky pro menší stavby pro domácí i profi použití – prodej přes e-shop
Stavební míchačky Ma-tech vhodné na menší stavby pro domácí i profi použití se širokou škálou objemů bubnů zakoupíte na e-shopu Ing. Vojtěch Malý - Stavební mechanizace.
Rychlý a teplý bufet přímo od řezníka - dršťková polévka, pečená masa a pomazánky
Rychlý a teplý bufet provozuje Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v Třebíči. Pochutnáte si u nás na dršťkové polévce, pečeném masu, grilovaném kuřeti nebo domácích pomazánkách.
Výstavba nových domů na klíč, novostavby, přístavby, rekonstrukce koupelen, stavby Náměšť nad Oslavou
Stavební firma, výstavba domů na klíč, novostavby, stavby, rekonstruce koupelen, přístavby a další zajišťuje firma Ing. Pavel Kudláč, v oblasti Náměstě nad Oslavou.
Motocykly MotoMorini italské výroby pro jízdu na silnici i v terénu
Společnost Rimoto s.r.o. z Třebíče poskytuje moderní a výkonné motocykly, mezi něž například patří i italské motocykly značky MotoMorini, které jsou vhodné pro jízdu na silnici i v terénu.
Dodavatel - OSB desky pro stavebnictví od kvalitního výrobce, Oriented strand board Moravské Budějovice
Dodavatel plošných materiálů, prodej OSB desek, (Oriented strand board), pro stavebnictví, velkoplošný konstrukční materiál od firmy FABRI-MORAVIA s.r.o., z Moravských Budějovic.
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb, nabídka kvalitních stavebních prací.
Zakupte si podzimní pobytový balíček babí léto a dopřejte si odpočinek na Zámku
Hotel Zámek Valeč je ideální místo, pro příjemný podzimní pobyt. Díky zvýhodněnému balíčku „babí léto“ si svůj zámecký pobyt na Vysočině užijete ještě víc.
Science-centrum, zábavné zážitkové programy pro školy
Zážitkové programy pro mateřské, základní i střední školy pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči, jediné science centrum na Vysočině.
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků.
Prodej nových vozidel, autoservis, pneuservis Moravské Budějovice, zvýšení výkonu, snížení spotřeby
Prodej nových vozidel, autoservis, pneuservis Moravské Budějovice, zvýšení výkonu, snížení spotřeby, čištění interiérů a exteriérů vozidel, příprava a zajištění STK vozidel.
Nové motocykly kategorie UM o objemu 125 ccm právě v naší prodejně
Uvažujete-li o koupi nového motocyklu, spadajícího do kategorie UM s objemem 125 ccm, pak navštivte prodejnu Rimoto v Třebíči, kde si jistě vyberete to pravé.
Zahradní technika - vysavače a foukače na listí, prach a nečistoty
Neocenitelné pomocníky při podzimním úklidu spadaného listí, prachu a nečistot poskytuje společnost Zahrada Vysočiny působící v okresech Moravské Budějovice a Třebíč.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Tradiční české čepice zmijovky v pánském i dámském provedení, e-shop
V našem e-shopu můžete vybírat z poměrně rozmanitého barevného vyhotovení tradičních českých čepic, zvané zmijovky, v pánském i dámském provedení pro každou příležitost.
PLETEX s.r.o.
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Výběr z největší nabídky motocyklů Norton, oblečení a doplňků pro všechny milovníky motorů
Rimoto s.r.o. poskytuje kompletní sortiment pro motorkáře a milovníky všech druhů motorů a doplňků. Do popředí staví kolekci klasických, ručně montovaných motorek Norton.
Hliníkové žebříky a schůdky značky Elkop za příznivé ceny - prodej, e-shop
Široký sortiment hliníkových žebříků a schůdku značky Elkop pro domácí i profesionální použití za příznivé ceny pořídíte na e-shopu stavební mechanizace.
Kovovýroba, ploty, brány, branky a kované díly
Zakázková kovovýroba, zhotovení oplocení, výroba a montáž plotových dílců, brán, vrat různých typů realizuje zámečnictví Pokorný Rostislav v okrese Třebíč.
Motorové pásové kolečko - pomocník pro přepravu materiálu v obtížných terénech
Motorové pásové kolečko s nosností až 500 kg, které přepraví sypký i pevný materiál v obtížných a svažitých terénech, seženete za výhodnou cenu na e-shopu Stavební mechanizace - Ing. Vojtěch Malý.
Motorové pily značky Stihl - prodej a servis, lesní technika
Motorové pily značky Stihl a Husqvarna - prodej a servis, kvalitní lesní technika, autorizovaný prodej od firmy Zahrada Vysočiny v Třebíči.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zámečnictví a kovovýroba – komplexní služby na zakázku
Zámečnictví Jaroslav Borůvka poskytuje komplexní služby v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Vsaďte na kvalitu rodinné firmy, která působí v okolí Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Autoservis, pneuservis, karosářské práce - opravy vozidel všech značek
Společnost Autoslužby Václava Rouse je profesionální autoservis, který provádí servisní práce. Vymění Vám pneumatiky, opraví poškozenou karoserii. Poskytované opravy jsou u všech značek.
Spolehlivá doprava autobusy, minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy, exkurze
Sháníte spolehlivou dopravu autobusy či minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy nebo exkurze? Společnost Autoslužby Rous z Kralic nad Oslavou Vám vyjde vstříc.