Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Truhlářské stavební řezivo, velkoobchodní prodej, výroba řeziva, Moravské Budějovice
Výroba, prodej truhlářského stavebního řeziva. Velkoobchodní prodej, evropské i exotické dřeviny v několika kvalitách, zajišťuje firma FABRI-MORAVIA s.r.o., z Moravských Budějovic.
Zakázkové přestavby a úpravy motocyklů, motorek
Zakázkovou přestavbou motocyklů a motorek na míru a jejich úpravami se zabývá moto dílna ROD Custom Motorcycles z Třebíče.
Kvalitní dámská a pánská pracovní zdravotní obuv s protiskluzovou podešví
Dopřejte svým nohám pohodlí s kvalitní pracovní dámskou a pánskou obuví s protiskluzovou podešví od firmy Portosano.
Servis a opravy motocyklů, motorek všech typů a značek
Kompletní péči o Váš motocykl Vám poskytne moto dílna ROD Custom v Třebíči. Provádíme servis a opravy motocyklů a motorek všech značek.
Vzdělání zábavou – výukové programy pro střední školy a školní exkurze
Vzdělání formou zábavy pro studenty středních škol v ekotechnickém centru – obohaťte znalosti studentů prostřednictvím výukových programů a exkurzí v ekotechnickém centru v Třebíči.
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Rizikové kácení stromů bez starostí
Rychlé a kvalitní rizikové kácení starých, nemocných stromů a stromů v těžko dostupných terénech zajišťuje na Vysočině společnost ArboKohout.
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Technika přišívání jedné látky na druhou se využívá při výrobě aplikovaných výšivek
Na strojové vyšívání firemních log či obrázků dle přání zákazníka, nášivky či aplikací výšivek se zaměřuje firma Strojové vyšívání Alena Filipská v okolí Třebíče i Znojma.
Pořádání svatebních obřadů a hostin v prostorách zámeckého areálu Valeč
Hotel Zámek Valeč nedaleko Třebíče na Vysočině je velmi oblíbené a žádané místo pro pořádání svateb, kde Vám zorganizujeme a zajistíme vše od obřadu, hostiny až po ubytování svatebčanů.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.
Jak funguje energie - výukový a zábavný program pro žáky mateřských a základních škol
Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči pořádá pro děti mateřských a základních škol výukový program Jak funguje energie. Věda a technika s projektem Alternátor je zábava.
Strojové vyšívání pracovního oblečení, vyšívání na všechny textilní materiály
Strojové vyšívání obrázků, loga, jmen na veškeré druhy textilií, výšivky na textil, pracovní oděvy, uniformy, to vše od společnosti Strojové vyšívání Alena Filipská v okresech Znojmo a Třebíč.
Vodoinstalatér – vodoinstalatérské práce a vodoinstalatérské opravy
Veškeré vodoinstalatérské práce a opravy svěřte do rukou zkušených vodoinstalatérů ze společnosti K-TOP s.r.o. z Třebíče.
K-TOP, s.r.o.
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské
Český výrobce originálních pletených čepic - dámské, dětské a pánské, perfektní zpracování nabízí společnost PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Oceňování dřevin– stanovení hodnoty stromů dle metodiky AOPK ČR
Služby z oblasti oceňování dřevin poskytuje v Třebíči a okolí ArboKohout, specialista na péči o zeleň. Při stanovení hodnoty postupujeme dle metodiky AOPK ČR.
Prodej překližky, stavební a obalové řezivo, truhlářská překližka. Velkoobchod.
Prodej překližky, stavební a obalové řezivo, truhlářská překližka od firmy FABRI-MORAVIA s.r.o. Moravské Budějovice. Ideální partner v dřevozpracujícím průmyslu.
Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště, likvidace vozidel
Společnost FERRUM s.r.o. zajištujě kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel. Poskytuje likvidaci osobních i nákladních vozidel, motocyklů nebo autobusů.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Velký výběr moderních a spolehlivých skútrů Kentoya s nádechem retro i moderní budoucnosti
Pro správný požitek z jízdy na skútrech Kentoya, Derbi, ať už při cestě do práce nebo na výlet do přírody. Firma RIMOTO s.r.o. na Vysočině Vám umožní si vybrat z moderních skútrů s obsahem do 125 ccm.
Osvěta a prevence - závislosti na návykových látkách pro žáky druhého stupně ZŠ a SŠ
Program osvěta a prevence závislosti na návykových látkách a hracích automatech určená pro žáky druhého stupně ZŠ a studenty SŠ je tématem jedné z výstav v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.