Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Značkové boty Ara, Deska, Barton, Mustang - kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny
Kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny zakoupíte na prodejně OBUV SVOBODA v Moravských Budějovicích. Vyberte si značkové boty Ara, Deska, Barton nebo Mustang.
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Dámské volnočasové nazouváky a pantofle – ideální volba do práce, na doma nebo na procházku
Široký výběr dámských volnočasových letních nazouváků a pantoflí Rieker a Tamaris vhodných pro nošení do práce, na doma i ven, naleznete v prodejnách Obuv Svoboda v Třebíči a Jemnici.
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy a verandy s antikorozním nástřikem
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy nebo verandy opatřené antikorozním nástřikem nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ. Při nákupu pergoly obdrží každý zákazník její doručení zcela zdarma.
Anděl CZ, s.r.o.
Kyvné střešní okno s tepelným límcem a filtrem proti hmyzu – nákup na e-shopu
Kvalitní kyvná dřevěná střešní okna KEYLITE v různých rozměrech objednávejte na e-shopu ANDĚL CZ. Okna jsou dostupná i ve variantě s tepelným límcem a sítí proti hmyzu.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba jedinečných motocyklů na míru od návrhu až po sestavení
Jedinečné a designové motocykly na míru vyrábí ROD Custom Motorcycles z Třebíče. Sestavíme Vám motocykl podle Vašich představ - zajistíme vše od návrhu až po jeho samotnou montáž.
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Výhody motocyklu sestaveného na míru oproti sériově vyráběným strojům
Jedinečnost, originalita, extra třída, a mnohé další výhody přináší motocykl sestavený na míru od firmy ROD Custom Motorcycles.
Sběrna, výkup kovošrotu Jemnice – železný šrot, barevné kovy, kovový odpad, akumulátory
Sběrna OPAMETAL s.r.o. v Jemnici se zaměřuje na výkup kovového odpadu, kovošrotu, akumulátorů, barevných kovů, kovového odpadu a šrotu. Všechny sběrné suroviny dále zpracujeme.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření, OK test Hemocult, povinná i nadstandardní očkování, preventivní a léčebná péče.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Masna - prodej čerstvého vepřového a hovězího masa z českého chovu
Čerstvé vepřové a hovězí maso porcované v masně dle přání zákazníka zakoupíte v Havlíčkově řeznictví a uzenářství. Prodáváme maso zásadně z českých chovů z oblasti Vysočiny.
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Zakázkové sestavení motocyklu pro jízdu v terénu nebo na silnici na míru
Zakázkové sestavení motocyklu na míru zajistí dílna ROD Custom Motorcycles z Třebíče. Zhotovíme Vám na míru motorku pro jízdu v terénu nebo na silnici.
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Turistické město Moravské Budějovice, pamětihodnosti a krásná příroda
V malebné přírodě na rozmezí Vysočiny a jižní Moravy se nachází historické město Moravské Budějovice s řadou památek v památkové zóně města.
Tunelová bavlněná rouška, šátek pro dospělé - dámská, pánská
Tunelovou bavlněnou roušku (šátek) pro dospělé v UNI velikosti v provedení pro dámy i pány zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Prodej spolehlivých zahradních traktorů STIGA na sekání trávy
Spolehlivé zahradní traktory STIGA na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Telče v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.