Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Pasporty, inventarizace zeleně měst a obcí
Specialista na pasporty a inventarizace veřejně přístupné zeleně měst a obcí na Vysočině, to je certifikovaný arborista Robert Kohout, ArboKohout z Třebíče.
Zakázková výroba a aplikace nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na oblečení
Zakázkovou výrobu a aplikací nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na firemní nebo sportovní oblečení či oděvy zájmových spolků realizuje v okolí Třebíče firma Strojové vyšívání Alena Filipská.
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Uzenářství, řeznictví, pojízdná prodejna, rozvoz čerstvého masa
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství se postará o dodávku čerstvého masa. Díky pojízdné prodejně a rozvozu masa si zakoupíte kvalitní maso a uzeniny v okrese Třebíč i Brno.
Poučení a zábava v ekotechnickém centru pro rodiče s malými dětmi
Zábavu, tvůrčí činnost i ponaučení z oblasti přírodních věd a ekologie naleznou v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči rodiče a jejich ratolesti.
Benzínové, elektrické, univerzální a akumulátorové křovinořezy – servis a prodej
Prodejem a servisem benzínových, elektrických,univerzálních či akumulátorových křovinořezů se zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA z Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Zateplení fasád a sanace omítek rodinných a bytových domů
Zateplování fasád, sanace omítek rodinných a bytových domů a kompletní stavební práce poskytuje společnost Stavitelství Kudláč v Třebíči a po celé Vysočině.
Zprostředkování a  montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem
O zajištění i montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem se vám postará firma K-TOP s.r.o.. Své profesionální služby realizuje v oblasti Třebíče, Jihlavy i Valašského Meziříčí.
K-TOP, s.r.o.
Kvalitní motorkářské helmy a  přilby s odnímatelnou bradou na motorku za příznivé ceny
Široký sortiment helem s odnímatelnou bradou či otevřených přileb s plexi a bez na motorku naleznete u Motoshop Rimoto, největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině.
Nové motocykly značky Zontes v typech 310 T adventure, 310 R a 310 X
Jedinečné silniční motocykly Zontes se vyskytují na trhu ve třech typech, které jsou 310 T adventure, sportovní 310 R a kapotovaný 310 X. Motocykly zprostředkovává firma Rimoto, s.r.o. z Třebíče.
Výroba vestavěných skříní na míru, kvalitní truhlářské práce
Výrobu kvalitních vestavěných skříní na míru v různých barevných variantách a další nábytek zajišťuje specialista v oboru Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Prodej profesionálních čtyřkolek JOURNEYMAN pro maximální pracovní využití
Nejprodávanější čtyřkolky v ČR i SR včetně doplňků k nim – kvalitně a profesionálně zároveň, jedině u nás na prodejně Rimoto v Třebíči.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Vyzkoušejte si naše polyfunční exponáty v rámci volného času či vzdělávání se
Jedinečným způsobem jak trávit volný čas nebo vzdělávat sebe i vaše blízké je návštěva ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, kde si můžete vyzkoušet různé zajímavé polyfunkční exponáty.
Vyberte si u nás už dnes oblečení na motorky, čtyřkolky nebo endura
Veškeré oblečení a příslušenství nejen na motorky, ale také na čtyřkolky, či endura naleznete v naší prodejně Rimoto v Třebíči. Na výběr jsou nejen bundy a kalhoty, ale taky další doplňky.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Návrh a montáž podlahového vytápění vhodného pro rodinné domy i byty
Návrh podlahového vytápění a jeho následnou montáž jak pro rodinné domy tak i byty Vám v okolí Třebíče zajistí firma K-Top s.r.o.
K-TOP, s.r.o.
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Statické zajišťování korun stromů pomocí vazeb
Spolehlivé a účinné statické zajišťování korun stromů prostřednictvím metody vazeb provádí v okolí Třebíče a na Vysočině společnost ArboKohout.
Provádění inženýrských staveb - zavádění domovních rozvodů a přípojek
Specialistou na provádění inženýrských staveb, zavádění domovních rozvodů a přípojek, instalaci vodovodů a zavádění kanalizací je firma Stavitelství Ing. Pavel Kudláč na Vysočině.
Jediné science-centrum na Vysočině – zábava pro celou rodinu
V science-centru na Vysočině si přijde na své celá rodina. Zábavné interaktivní expozice pro Vás připravuje Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Péče o památné stromy - odborné ošetření památných stromů
Péči o památné stromy a odborné vyšetření památných stromů zajišťuje společnost ArboKohout, která sídlí v Třebíči.