Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Prodej volně sypaného palivového dřeva
Společnost Wood Rakušan vyrábí a prodává volně sypané palivové dříví z různých dřevin jako smrk, borovice, dub, buk v Třebíči a okolí.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Luxusní kožené sedací soupravy a pohovky vyrobené na míru v anglickém stylu
Pro reprezentační prostory zvolte luxusní kožené sedací soupravy či pohovky v anglickém stylu Chesterfield vyrobené na míru z kvalitních materiálů společností Tradicional s.r.o.
Zahradní technika, nábytek, nářadí a další sortiment pro Vaši zahradu
Haus Spenzi market z Třebíče poskytuje široký sortiment zahradní techniky, nářadí, nábytku a dalších užitečných věcí pro Vaši zahradu za skvělé ceny.
Krátkodobé a dlouhodobé skladování zboží, logistika
Krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží na skladových plochách a ve skladech a také logistiku zboží zajistí firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. z Třebíče.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Technologické linky na zpracování potravin předních  výrobců potravinářských technologií
Technologické linky předních světových výrobců pro potravinářský průmysl pořídíte u firmy Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Prodáváme širokou paletu řešení pro zpracovávání a třídění potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rámy, nápravnice pod motor pro všechny značky osobních vozidel – prodej i přes e-shop
Rámy – nápravnice pod motor pro všechny značky osobních automobilů prodává firma Autola z Třebíče. Nápravnice pod motor zakoupíte i prostřednictvím našeho e-shopu nebo v naší kamenné prodejně.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Dodávka a montáž ohrad, ohradníkových systémů
O dodávku a montáž ohrad a ohradníkových systémů na klíč včetně vypracování 3D návrhu se postará firma EQUICOV.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Nerezové drtiče ovoce Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování jablek i hrušek - prodej
Elektrické nerezové drtiče ovoce Shark Fruit Vám zajistí dokonalé a kvalitní zpracování nejen jablek, ale i hrušek. Na jejich prodej se specializuje firma Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče a Jemnice.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Konference, firemní akce a teambuldingy v prostředí zámeckého hotelu s ubytováním
Ideální a zároveň netradiční místo s historickým nádechem pro konání konferencí, firemních akcí či teambuldingy a s možností ubytováním na zámku - to je Hotel Zámek Valeč ve Valeči u Třebíče.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield vyráběné na zakázku
Pohodlí, elegance a luxusní vzhled – to jsou kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield, které na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Potravinářské stroje a linky pro zpracování brambor a další kořenové zeleniny
Linky pro zpracování brambor a dalších druhů kořenové zeleniny dodává firma SKANEKO. Postaráme se o dodávku loupačů, třídičů, děliček a dalších strojů na zpracování brambor a kořenové zeleniny.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Opravy a renovace čalounění starých kusů nábytku
Opravy čalounění a renovaci čalouněného nábytku svěřte do rukou čalounické dílny Tradicional. Vrátíme lesk zašlému a starému kusu nábytku.
Výroba a distribuce nealkoholických nápojů ZON, sirupy bez konzervantů a umělých barviv
Sirupy bez konzervantů a umělých barviv, nealkoholické nápoje vyrábí a distribuuje firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Neváhejte a ochutnejte nealkoholické nápoje ZON i vy!