Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Prodej a servis motorových řetězových pil
Prodejem a servisem motorových pil se v okolí Jemnice, Dačic a Telče zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA sídlící v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Souprava dětská bavlněná rouška s čepicí - prodej, e-shop
Chlapeckou a dívčí dětskou bavlněnou roušku v soupravě s čepicí s různými motivy zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy PLETEX z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Romantický víkendový pobyt pro dva – akční balíček
Romantický víkend pro dva s ubytováním v zámeckém hotelu, odpočinkem ve wellness a luxusní večeří zažijete v prostředí hotelu Zámek Valeč.
Rekonstrukce, opravy střech a realizace střešních konstrukcí na klíč
Rekonstrukcemi, opravami střech a realizacemi střech na klíč včetně provádění veškerých tesařských a pokrývačských prací se v okolí Třebíče zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Brzdy a veškeré součástky pro brzdový systém pro všechny značky vozidel – internetový obchod
Kompletní sortiment brzd jak pro automobily všech značek zakoupíte na internetovém obchodě firmy AUTOLA. Prodáváme veškeré součástky brzdových systémů.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba ocelových akumulačních nádrží na míru včetně nádrží atypických rozměrů
Akumulační nádrže pro topné systémy na míru vyrábí firma Dolmont Energo, s.r.o. Zhotovíme také akumulační nádrže atypických rozměrů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Výrobky pro instalaci vody, topení, plynu, sanitární zboží pro vybavení koupelen, umýváren
Kompletní sortiment výrobků pro instalaci vodovodních, topných i plynových systémů a také sanitární zboží pořídíte v prodejnách TRADE LUKÁŠ s.r.o.v Třebíči a v Jihlavě
Architekti a územní plánování. Jak zefektivnit urbanismus města či vesnice
Architekti a územní plánování. To svěříte jen zkušeným autorizovaným architektům. A to je firma DISprojekt, s.r.o. Třebíč. Zefektivní urbanismus Vašeho města či vesnice.
DISprojekt, s.r.o.
Ideální pomocník všech zahrádkářů a sadařů - elektrický drtič ovoce
Ideální pomocník všech zahrádkářů a sadařů - kvalitní elektrický drtič ovoce Shark Fruit 1,6 kW a Shark Fruit 2,5 kW má v prodeji firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Hadice sání vzduchu - tuzemské i zahraniční značky vozidel - prodej e-shop
Hadice sání vzduchu motoru - originální i náhradní - pro tuzemské i zahraniční značky vozidel zakoupíte na internetovém obchodu firmy AUTOLA.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Značková dámská kožená galanterie – moderní a stylové kabelky Rieker, Tamaris, Marco Tozzi
Moderní a stylové modely značkových dámských kabelek Rieker, Tamaris a Marco Tozzi z kvalitních materiálů nakoupíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.
Kvalitně zpracované a postavené přístřešky pro koně a hospodářská zvířata na míru
Výroba a montáž přístřešků pro koně a hospodářská zvířata od společnosti Equicov s.r.o., se sídlem v Nové Vsi u Třebíče. Konstrukce je z kvalitní oceli s dřevěnou výplní.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Voucher, dárkový poukaz na pobyt v luxusním wellness hotelu na Vysočině
Udělejte radost svým blízkým - darujte jim dárkový poukaz na pobyt v luxusním wellness hotelu na Vysočině - Hotel zámku Valeč.
Sloupky pro nerezová zábradlí
Kvalitní příslušenství a komponenty, jako jsou například sloupky pro nerezová zábradlí, zakoupíte u výrobce zábradlí Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Velkoobchod ovoce a zeleniny Třebíč, dvě kamenné prodejny, prodej medu, hub, čalamády, ořechy
Jsme společnost zabývající se velkoobchodem ovoce a zeleniny a hub té nejvyšší kvality, dvě kamenné prodejny.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výkup katalyzátorů od autoservisů, autodílen i jednotlivců
Přímý výkup katalyzátorů od firem, které se zabývají servisem a opravami vozidel, provádí na celém území Vysočiny firma Ferrum. Katalyzátor naceníme na počkání.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka