Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.
Výrobky z plastu, plastové jímky samonosné, dvouplášťové, žumpy za akční ceny
Specialista na plastovou výrobu, plastové jímky (žumpy), samonosné, dvouplášťové a k obetonování je společnost ITMS plast s. r. o., s působností po celé ČR.
Kvalitní vyšívání na textilní výrobky - loga, jména, názvy
Výšivkami na veškeré textilní výrobky formou strojového vyšívání se zabývá firma Aleny Filipské, která působí na Vysočině v okresech Znojmo a Třebíč.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonu při stavebních pracích
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. provádí veškeré sádrokartonářské práce včetně montáže sádrokartonu při výstavbě rodinných domů i rekonstrukci bytů v okolí Třebíče a Telče.
Sportovně relaxační pobyty ve wellness hotelu - výhodné pobytové balíčky
Zažijte sportovně relaxační pobyt ve wellness hotelu Zámek Valeč u Třebíče. Naše výhodné pobytové balíčky přináší zajímavé bonusy a zvýhodněné ceny.
Kvalitní dětská obuv Protetika, Rogallo, Peddy, Befado – široký výběr na jednom místě
Dopřejte chodidlům vašich dětí komfortní a pevnou oporu v podobě kvalitních dětských bot. Široký sortiment dětské obuvi značek Protetika, Rogallo, Peddy nebo Befado pořídíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Kompletní nerezová zábradlí – prodej, e-shop
Veškeré komponenty pro stavbu nerezového zábradlí zakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ, s.r.o. - specialisty v prodeji nerezového zábradlí.
Anděl CZ, s.r.o.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Kompletní výstavba a rekonstrukce RD a bytů Třebíč, zateplování, hydroizolace, sádrokartony
Naše firma z Třebíče se zabývá kompletní výstavbou a rekonstrukcí RD a bytů, dále provádíme zateplování, hydroizolace, montáže sádrokartonů, obkladů, dlažeb a výstavbou plotů.
Autodíly a náhradní díly pro osobní a nákladní automobily – prodej
Veškeré potřebné autodíly i náhradní díly pro osobní i nákladní automobily všech značek zakoupíte v prodejně firmy Autola v Třebíči. Seženete u nás originální i univerzální díly.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Dětská sada hřejivé bavlněné čepice a nákrčníku podšívkou z fleecu
Hřejivou sadu bavlněné čepice a nákrčníku podšitého fleecem pro dívky i chlapce prodává na svém e-shopu firma Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Výstavba nových vodních nádrží - rybníků a tůní a odbahňování rybníků
Stavbu nových vodních nádrží, jako jsou tůně, rybníčky a rybníky včetně odbahnění tůní a rybníků zajišťuje v oblasti Vysočiny a okolí Třebíče firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Malířské a natěračské práce Třebíč, přípravné práce před malbou, nátěry radiátoru, nátěr oken
Nabízím Vám své malířské a natěračské služby v celém sortimentu své profese, samozřejmostí jsou přípravné a úklidové práce.
Pobytové balíčky ve wellness hotelu – pro dva, víkendové, rodinné, sportovně-relaxační
Užíjte si pohodlí a relax v hotelovém wellness a luxusní ubytování v zámeckém hotelu Zámek Valeč za zvýhodněnou cenu prostřednictvím našich pobytových balíčků pro rodiny, přátele i páry.
Značková dámská a pánská zimní obuv Rieker, Tamaris, Jana a další za akční ceny
Pořiďte si kvalitní a pohodlnou dámskou a pánskou zimní obuv značek Rieker, Tamaris, Jana a další renomované značky za výhodnou akční cenu v prodejně Obuv Svoboda.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Náhradní díly pro stroje na zpracování potravin - PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA, UniMac – Gherri
Náhradní díly pro linky na zpracování potravin zajistí firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Pořídíte u nás náhradní díly pro stroje firem PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA a UniMac – Gherri.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Zpracovatel dřeva v kraji Vysočina
Zemědělské služby a práce se dřevem v obci Jemnice, výroba stavebního dřevěného materiálu pro firmy i soukromé osoby, setí a sklizeň v zemědělských oblastech – společnost Zbyňka Čecha – kraj Vysočina.
Podzimní relaxační nedělní balíček se saunovými ceremoniály a výbornou kuchyní
Užijte si příjemný relax a odpočinek se saunovými ceremoniály a výbornou kuchyní v zámeckém wellness hotelu na Vysočině. Hotel zámek Valeč si pro své hosty připravil podzimní balíček Relaxační neděle.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Výrobou kuchyňských linek na míru v masivním, laminátovém, dýhovaném či fóliovaném provedení se zabývá firma Truhlářství Kafka v okolí Náměšti nad Oslavou a Velkého Meziříčí.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Standardně provedené nebo na míru vyrobené zamrazovače, mrazící komory i rozdružovače zmrazených potravin
Zamrazovače, mrazící komory a rozdružovače té nejvyšší kvality standardního řešení nebo stroje vyrobené na míru zakoupíte u firmy SKANEKO. Prodáváme stroje značek PIGO a CABINPLANT.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin