Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Pořádání akcí a oslav s vínem a útulným ubytováním – malebná krajina nedaleko Mikulova
Na pořádání akcí a zajišťování oslav a svateb s výborným vínem a útulným ubytováním v malebné krajině nedaleko Mikulova se zaměřuje nově zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Kvalitní doplňky ke kávě – cestovní kávovary, porcelánové šálky a stojánky na ubrousky
Na prodej cestovních kávovarů, porcelánových šálků na kávu, stojánků na ubrousky a dalších kvalitních doplňků se zaměřuje e-shop exkluzivního dodavatele kávy San Salvador – společnost Caffe Mio Store.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Zpracovatel GIS – volná pracovní pozice s náborovým příspěvkem v Brně
Pracovní pozici s náborovým příspěvkem jako zpracovatel GIS s mnoha benefity jako je například možnost home office hledá do svého kolektivu společnost ADITIS s.r.o. v Brně.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Prodej veškerých produktů ortho organizers na eshopu – zámky, pruty, oblouky i nástroje
Prodej potřeb a pomůcek pro ortodoncii i estetickou stomatologii zajistí společnost Altis group spol. s.r.o. po celé České a Slovenské republice. Na ehopu koupíte produkty ortho oranizers.
Altis Group spol. s r.o.
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Kancelářské potřeby a hračky z chráněných dílen – poskytování náhradního plnění
Bohatý sortiment kancelářských potřeb a hraček ručně vyrobených v chráněných dílnách od osob se zdravotním postižení má společnost MONT GROUP s.r.o. poskytující náhradní plnění.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Zprostředkování pronájmu i prodeje obchodních prostor, kanceláří, výrobních hal i skladů v okolí Brna, Ostravy a Prahy
I.E.T. Reality s.r.o. je jednou z největších realitních kanceláří v Brně se specializací na pronájem a prodej komerčních prostor. Nyní i v Ostravě a v Praze jsme schopni Vám zajistit své služby.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Lakování karbonových výrobků Airbrush - umělecké malování na auta, motorky, přilby
Lakování karbonových výrobků zajišťuje Autolakovna BOSS Dušan Sedláček z Brna. Speciální airbrush technikou malujeme na auta, motorky a přilby.
Originální Hustopečský mandlový likér z plodů Hustopečského mandlového sadu – e-shop
Jedinečný Hustopečský mandlový likér vyrobený z plodů Hustopečského mandlového sadu v několika originálních příchutích zakoupíte na e-shopu mandla.cz.
Opravy a tónování oken, výměna autoskel, kvalitní autoskla, montáž
Prodej kvalitních autoskel, výměna a montáž autoskla, opravy a tónování oken na automobilech, vysoce kvalitní homologovaná autoskla dodává Autoskla Vacek s.r.o., z Brna.
Autoskla VACEK s.r.o.
Plotové dílce vcelku pro oplocení rodinných domů, objektů
Společnost Betafence s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem různých typů oplocení. Vyrábí a dodává plotové dílce vcelku na oplocení rodinných domů, firemních areálů, sportovišť či staveb.
Betafence s.r.o.
Prodej porcovaného čaje CAFE+CO TEA - pro kanceláře a gastronomický provoz
Prodej porcovaného čaje CAFE+CO TEA je novinkou od firmy DELIKOMAT s.r.o. z Brna. Výběr z klasických černých čajů, přes zelené a bylinné až po ovocné čaje. Pro kanceláře, gastronomický provoz.
DELIKOMAT s.r.o.
Okenní, dveřní a plisované sítě proti hmyzu – ochrana před mouchami, komáry a dalšími létajícími vetřelci
Na prodej a montáž okenních, dveřních a plisovaných sítí proti hmyzu, které jsou účinné v ochraně před komáry, vosami a jinými vetřelci se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. v okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Prodej luxusních vánočních ozdob a dekorací - baňky, lucerny, postavičky, světýlka
Vánoční dekorace a ozdoby všeho druhu zakoupíte v Zahradnickém centru Brabec s.r.o. z Brna. Skladem máme luxusní baňky, světýlka, lucerničky, adventní svíčky, stromky i postavičky.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Šetrná metoda pro opravu laku a důlků na karosérii vozidel všech značek - Paintless Dent Repair (PDR)
Na opravu laků a důlků na karosérii vozidel různých značek a typů pomocí šetrné metody Paintless Dent Repair (PDR) se zaměřují profesionálové ze společnosti Veselý DŮLEK ze Znojma.
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Netkané textilie pro speciální aplikace – pro potahování, vpichování, při výrobě koberců, kabelů
Na velkoobchodní prodej netkaných textilií pro speciální aplikace jako je například pro potahování, vpichování, při výrobě koberců a kabelů se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Výstavba nových bytových jader a kompletní renovace interiérů na přání zákazníka
Kompletní renovace interiérů a výstavbu nových bytových jader zajišťuje firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Provádíme veškeré práce spojené s rekonstrukcí dle přání zákazníka.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Hygiena ve stájích, údržba boxového lože. Saniblanc zlepšuje hygienické podmínky.
Hygiena ve stájích, údržba boxového lože. Saniblanc je účinné a ekonomické řešení hygieny ve stáji. Výroba a prodej firma MIKROP ČEBÍN a.s., český výrobek.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Kancelářské potřeby, oblečení, hračky a dárkové předměty z chráněných dílen
Na výrobu a prodej kancelářských potřeb, oblečení, hraček a dárkových předmětu se zaměřuje společnost MONT GROUP s.r.o. provozující chráněnou dílnu, včetně dodržování náhradního plnění.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Široký výběr neobvyklých odrůd ovocných stromků v zahradnictví Brabec
Zahradnické centrum Brabec z Brna prodává neobvyklé odrůdy ovocných stromků jako je asijská hruška, khaki, gdoule nebo granátové jablko. Zahradnictví navštěvují zákazníci i z Blanska a okolí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Netradiční nástěnné mechové hodiny – bohatý výběr designových dekorací s mechem
Na výrobu a prodej netradičních nástěnných mechových hodin se zaměřuje společnost Romana Design, která má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu i další designové dekorace s mechem.
Romana Design Mechové obrazy
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Revize a rekonstrukce účetnictví v Brně
Daňová kancelář Topinka nabízí v Brně revizi a rekonstrukci účetnictví, včetně podání dodatečných daňových přiznání. Provádíme analýzu výchozího stavu účetnictví, návrh řešení a odstranění nedostatků.
Daňové poradenství Topinka Brno