Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Výroba kvalitní svařované sítě v rolích na oplocení zahrad nebo rozvoden
Firma Betafence se specializuje na výrobu svařovaných plotových sítí. Tyto sítě jsou vhodnou volbou pro funkční oplocení zahrad, rozvoden, průmyslových areálů. Kontaktujte firmu s dlouhou historií.
Betafence s.r.o.
Kurzy němčiny v Brně i online, pro děti, mládež a dospělé
Naučte se německy s Österreich Institut Brno s.r.o., jazykovou školou, která nabízí kurzy němčiny pro děti, mládež a dospělé. Jsme certifikovaným zkušebním centrem pro mezinárodní zkoušky ÖSD.
Österreich Institut Brno s.r.o.
Dodávka hutního materiálu, jako jsou kari sítí i betonářské oceli se zajištěním nakládky i dopravy
Dodávkou hutního materiálu, mezi který patří kari sítí i betonářské oceli zajistí společnost rapid trade s.r.o. působící na Vysočině. Firma se postará i o dělení a ohyby, nakládku a dopravu.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Prodejní místa vín z Vinařství Hradil – vinotéky napříč celou ČR
Přívlastková a speciální vína s minimálním obsahem oxidu siřičitého nakoupíte nejen ve Vinařství Hradil, ale také ve vinotékách napříč celou ČR.
Vinařství Hradil
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Zážitkový večer ve vinném sklípku s večeří, degustací vína a zábavou
Zážitkový večer ve vinném sklípku zažijete ve Vinných sklepech První vinařské spol. s.r.o. Užijte si večer plný zábavy, degustace vína a chutnou večeři z repertoáru naší domácí moravské kuchyně.
Vinné sklepy První vinařská spol. s r.o.
Pobyt v penzionu v prostorných pokojích s TV, Wifi a satelitními programy
Užijte si se svou rodinou nebo přáteli pobyt v prostorných pokojích Pensionu Kiwi v Mikulově. Hosté mají na každém pokoji televizi se satelitními programy a Wifi připojení zdarma.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Vinařská turistika se soukromým ubytováním v komfortním penzionu poblíž vinařské stezky
Navštivte jednu z nejvýznamnějších vinařských oblastí, a ubytujte se v komfortním penzionu U Fousáče, který poskytuje dostatek soukromí a je ideálním výchozím bodem pro vinařskou turistiku.
Penzion U Fousáče
Matrace a rošty s certifikací pro zdravý spánek, showroom, prodej, Boskovice
Matrace pěnové, gelové či latexové a rošty lamelové, polohovací, talířové s certifikací pro zdravý spánek prodává showroom Dobrý spánek Jana Ševčíková, Boskovice.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Jedinečné přírodní dekorace pro milovníky luxusu a detailu – mechové obrazy, stěny, hodiny a mnoho dalšího
Na tvorbu a prodej jedinečných přírodních dekorací pro milovníky luxusu a detailu, jako jsou například mechové obrazy, stěny, hodiny a další výzdoby interiérů se zaměřuje společnost Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Nový Volkswagen ID.3 - nastavte si vybavení toho luxusního vozu sami!
Autosalon INTERMOBIL ve Znojmě nabízí v předprodeji nový Volkswagen ID.3 ve dvou verzích Pro a Pro S. Díky webovému konfigurátoru si nastavíte luxusní vůz sami! Možnost leasingu a protiúčtu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Vodo topo plyn vám zajistí zkušení odborníci včetně dodávky materiálu
Specializovaní odborníci ze společnosti ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. zajistí vše v oblasti vodo topo plyn včetně dodávky materiálu. Veškeré práce poskytneme v oblasti Hodonín, Kyjov a Jižní Morava.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Kamerové systémy CCTV, bezpečnostní kamery - instalace, servis, revize
Záruku bezpečí, přehlednou kontrolu a ochranu majetku Vám zajistí bezpečnostní kamery. Instalaci, montáž, servis a revize kamerových systémů CCTV provádí firma ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Renovace domů, starého zdiva, cihel i kamenných soklů za pomocí mobilní tryskací jednotky
Tryskání starého zdiva, cihel i kamenných soklů zajistí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Za pomoci mobilní tryskací jednotky za Vámi dojedou kamkoliv po celé České republice.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Prodej domácích spotřebičů - specializovaná elektro prodejna
Specializovaná elektro prodejna AK elektro, s.r.o. Letovice má pravidelně slevy, které lze využít při nákupu vybraných domácích spotřebičů. Máme mnoho spokojených zákazníků v regionu Blansko.
Podlahy pro zemědělce, sklady, haly a stáje pro chovatele drůbeže a dobytka - kravíny, vepříny
Podlahy pro zemědělce, sklady, haly a stáje pro chovatele drůbeže a dobytka - kravíny, vepříny nabízí firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Spolehlivá daňová kancelář Vás zastoupí při jednání se správcem daně
Zastupování před správcem daně na základě plné moci je služba, kterou nabízí Daňová kancelář Topinka v Brně. Spolehněte se na zkušené daňové poradce.
Daňové poradenství Topinka Brno
Prodejna s dětským vybavením a dílničkou - ručně šité povlečení, zavinovačky, hnízdečka a mnoho dalšího
Prodejnu s dětským vybavením, jako je ručně šité povlečení, zavinovačky, hnízdečka, se skladem a dílničkou provozuje v centru Znojma společnost a showroom Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Kvalitní zahradnické potřeby pro Vaši zahradu - od rukavic po opory, rohože, násady nebo nářadí
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec zajišťuje kompletní zahradnický sortiment pro Vaši zahrádků. V sortimentu najdete také široký výběr zahradnických potřeb.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Prodej kvalitních stavebních materiálů od prověřených dodavatelů za příznivé ceny
Stavebniny, kde najdete veškerý sortiment stavebních materiálů, i s doplňkovými službami, jako je například technické poradenství. Navštivte KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Nástrojové pružiny z kvalitní oceli - výroba na zakázku, dlouhá životnost
Průmyslové pružiny z kvalitní oceli dodává v České republice společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Nástrojové pružiny s dlouhou životností, vyrábíme standardně či na zakázku.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Odpočinek a pohodlí s ubytováním v penzionu se snídaní a bazénem
Ubytování nejen při dovolené se snídaní formou švédských stolů a bazénem pro osvěžení Vám umožní Penzion Siesta s.r.o. ve Valticích.
Penzion Siesta
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa