Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Luxusní, kongresový hotel v centru Brna – ideální pro konference a služební cesty
Naplánujte si svou služební cestu či konferenci v luxusním, čtyřhvězdičkovém, kongresovém Hotelu AVANTI v centru Brna s neomezeným wellness na střeše.
Hotel AVANTI****
Výroba stožárů a sloupů pro osvětlení - ocelové strožáry pro osvětlení a signalizace
Výrobu ocelových stožárů a sloupů pro veřejné osvětlení a světelnou signalizaci Vám nabízí společnost Amako se zkušenostmi na českém i zahraničním trhu.
AMAKO, spol. s r.o.
Originální teakový nábytek dovezený přímo z Asie za atraktivní ceny
Originální teakový nábytek dovezený z Asie přímo od výrobce zakoupíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě a v EXCALIBUR CITY Hatě. Pořídit je možné teakové stoly, židle, jídelní sety, komody i houpačky.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Projekce staveb, projektová a inženýrská kancelář Jihomoravský kraj
Na projektování staveb a provoz projektové a inženýrské kanceláře působící v Jihomoravském kraji se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Carport pro fotovoltaiku CPS – instalace fotovoltaického systému na střechu carportu
Na dodávku carportů pro fovoltaiku CPS s instalací fotovoltaických systémů na střechy carportu s využitím nejen jako parkovací místa se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. v okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Svatba ve stodole nebo na louce – nezapomenutelné prostředí Pálavy
Na realizaci svateb v nezapomenutelném prostředí Pálavy s možností výběru mezi stodolou a loukou a zajištění komplexních služeb včetně ubytování a cateringu se zaměřuje společnost Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Ubytování pro cyklosturisty v penzionu s úschovnou kol
Penzion-kavárna-badminton U Splavu poskytuje pro cykloturisty komfortní ubytování v centru Břeclavi s možností uložení jízdních kol do úschovny.
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot. Prodej a montáž
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot Vám prodá a namontuje firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé ČR. A to buď rohož STAR nebo ocelová rohož.
DIAMANT AK s.r.o.
Manipulační linky a technologie pro betonářský a potravinářský průmysl - dodávka
Na manipulační linky pro betonářský a potravinářský průmysl se zaměřuje firma TERAMEX s.r.o. - zajistíme jejich dodávky a projektování.
TERAMEX s.r.o.
Strojně hlazené podlahy s pevným povrchem - pro obytné a kancelářské prostory
Naše firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje strojně hlazené podlahy pro obytné i kancelářské prostory. Pořiďte si kvalitní základovou desku nebo podlahu s pevným povrchem.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Technologie pro vinice – vinohradnické, zemědělské a komunální stroje a příslušenství
Pro usnadnění práce ve vinicích využijte zemědělské, komunální či vinohradnické stroje a jejich příslušenství. Na prodej se specializuje firma SYNPRO s.r.o. se sídlem ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Pneuservis – opravy defektů, kontrola stavu, přezutí a vyvážení pneumatik
Opravy defektů, přezutí a vyvážení kol včetně kontroly stavy pneumatik zajistí v okolí Veselí nad Moravou pneuservis Autosklo PEMI. Prodáváme nové pneumatiky i disky.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Rolovací mříže, rolety na míru a jejich pohony – pro zabezpečení vašeho obchodu
O zabezpečení vašeho obchodu se postará firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která dodává rolovací mříže a rolety na míru včetně jejich pohonů a jinou automatizační techniku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Kluzná ložiska Turbolink - revoluční řešení pro snížení tření a opotřebení ve vysokootáčkových strojích
Kluzná ložiska a ložiskové systémy prvotřídní kvality, které vyrábí jihokorejská firma Turbolink, dodává česká společnost MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Oblíbené zavinovačky a výbava na míru – rychlozavinovačky, péřové, šněrovací zavinovačky a zavinovací fusaky
Na prodej oblíbených zavinovaček různých druhů jako jsou rychlozavinovačky, péřové a šněrovací zavinovačky, zavinovačky na zip a zavinovacích fusaků se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Inovativní linka na třídění plastů – recyklační linka na pet láhve, průmyslové plasty a obaly
Na výrobu a instalaci recyklačních linek na třídění plastů vhodné na pet láhve, průmyslové plasty a obaly se zaměřuje společnost SD Install, která se specializuje na průmyslové zařízení.
SD Install Gustav Schuh
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů, které umožňují převod parametrů mechanického výkonu při velmi malých rozměrech, dodává společnost TG drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Tesařské práce – stavba střešních konstrukcí, dřevěných krovů různých typů a tvarů
Tesařské práce, výrobu a montáž střešních konstrukcí a dřevěných krovů různých typů a tvarů zajišťují v okolí Brna a Vyškova tesaři z firmy Jaroslava Opluštila.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Mezinárodní autobusová doprava Brno - spolehlivý autobusový dopravce
Mezinárodní autobusovou dopravu v Brně a na území celého Jihomoravského kraje zajišťuje autobusový dopravce JVBUS Jiří Vykouřil. Pronajímáme autobusy cestovním kancelářím, školám a spolkům.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Optické připojení k internetu a zapojení digitální televize - zvýhodněné balíčky
Stabilní optické připojení k internetu a digitální televizi se zpětným přehráváním a mnoha dalšími výhodami poskytuje v Blansku a jeho okolí firma Alf servis, s.r.o.
Alf servis, s.r.o.
Zavařeniny od lokálních pěstitelů ze zeleniny a ovoce, ovocné marmelády
Chutné zavařeniny z kvalitní vlastnoručně vypěstované zeleniny a také zavařeniny a ovocné marmelády z ovoce zrajícího na stromech ve vlastních ovocných sadech prodává Zelenina Kupařovice.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Prodejna hudebních nástrojů Kyjov – velký výběr včetně příslušenství
Láká vás umět hrát na kytaru? Potřebujete nové housle nebo jen sháníte příslušenství k nástroji který už doma máte? Zastavte se v Kyjově v prodejně hudebních nástrojů.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Chemický peeling - moderní a účinná metoda proti vráskám a stárnutí pleti
Brněnské kosmetické studio 5R Studio poskytuje profesionální kosmetické služby a v nabídce mají také moderní metodu chemického peelingu, která účinně bojuje proti stárnutí pleti.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Víno pro firmy s vlastní etiketou opatřenou logem firmy – zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a dodávkou vín pro firmy s etiketou opatřenou logem firmy se zabývá Vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček