Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Zvěčněte si životní okamžik v mechovém obrazu – konstelace hvězd Vašeho dne
Se zvěčněním Vaší životní události, narození miminka, den svatby či výročí Vám pomůže designérka Romana Lucká a její mechové obrazy. Hvězdná mapa v obraze Vám připomene Vaše nezapomenutelné okamžiky.
Romana Design Mechové obrazy
Ostraha nočních podniků a veřejných akcí - bezpečnostní agentura
Znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. zajistí kompletní bezpečnostní služby. Pomůžeme Vám s ostrahou na veřejných akcích nebo s bezpečnostní ve Vašem nočním podniku.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme i odvoz nepojízdného vozidla
Ekologickou a bezpečnou likvidaci autovraků včetně odvozu nepojízdného vozidla zajistí firma HULMAN-kovošrot - provozovny jsou v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Vémyslicích a Brně-Chrlicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů
Firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna se specializuje na řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů. Působí nejen v Olomouci, ale také v Ostravě mají mnoho spokojených zákazníků.
BBG-BENDA, s.r.o.
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Léčivé a aromatické rostliny - bazalka, heřmánek, máta, meduňka, šalvěj a mnoho dalších
Na šlechtění osiv a prodej léčivých a aromatických rostlin, jako jsou bazalka, máta, meduňka, heřmánek nebo šalvěj se zaměřují odborníci ze společnosti MORAVOSEED CZ a.s. pro hobby potřeby.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Diagnostická technika SONAPHONE Smart - využití pro různé aplikace v průmyslu
Ultrazvuková zařízení pro kontrolu těsnosti ventilů vyrábí společnost SONOTEC se sídlem v Brně. Dodáváme diagnostickou techniku pro různé aplikace v průmyslovém odvětví.
SONOTEC s.r.o.
Zdraví a pohoda na dosah, špičková fyzioterapeutická péče a rehabilitace
Rehabilitace Železárny s.r.o. poskytuje špičkové služby v oboru rehabilitace a fyzioterapie. Prvotřídní péče, moderní přístroje a individuální přístup. Objednejte si termín a přesvědčte se sami.
Rehabilitace Železárny s.r.o.
Řezání oceli, nerezu, hliníku laserem Trumpf Trulaser 3030
Řezání oceli, nerezu a hliníku na moderním stroji Trumpf Trulaser 3030 s vysokou kvalitou a efektivitou zajišťuje v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Kompletovací a dokončovací práce - balení, počítaní, skládání, vkládání a mnoho dalšího
Na kompletovací a dokončovací práce, jako je balení, počítání, skládání, vkládání a další činnosti se zaměřuje společnost s chráněnou dílnou MONT GROUP s.r.o., která má volné výrobní kapacity.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Zakázková výroba industriálního kovového nábytku – stylové postele, skříňky, stolky a mnoho dalšího
Na zakázkovou výrobu industriálního kovového nábytku, jako jsou například postele, skříňky a stolky, se specializují odborníci z Uměleckého kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie Bořetice
Zateplení fasády - efektivní snížení výdajů za spotřebu energie, investice která se vrátí. Zateplení fasády svěřte odborníkům - společnosti Stavebniny Vajbar.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Lakování plastových dílů u automobilů - opravy poškozeného laku či jeho oživení
Nechte si opravit poškozený lák či oživit lak na plastových dílech u Vašeho automobilu u brněnské firmy Autolakovna BOSS, která poskytuje zakázkové lakování automobilů.
Přípojky inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu – nezbytná součást každé stavby
Na napojení a provoz přípojek inženýrských sítí, kanalizace, vody a plynu, které jsou nezbytnou součástí každé stavby, se zaměřuje v okresu Brno-venkov a Ivančicích společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Pokládka travního koberce – profesionální založení trávníku a rychlé zazelenání plochy kolem domu
Na pokládku travního koberce a profesionální založení trávníků, které zajistí rychlé zazelenání plochy kolem domu se zaměřují specialisté ze společnosti Zahrady Minařík ze Znojma.
Zahrady Minařík
Kolekce luxusních přípravků pro péči o ruce a nohy na přírodní bázi s medicínskou efektivitou
Efektivní péči na přírodní bázi pro ruce a nohy, vhodnou nejen pro manikérky a pedikérky, ale také pro domácí použití, dodává firma Gretti s.r.o.
Gretti s.r.o. Luxusní péče o tělo Brno
Prodej, dodávka obchodních pultových vah, vážící zařízení
Na prodej a dodávku obchodních pultových vah a vážících systémů je zde firma LESAK s.r.o., z Brna.
LESAK s.r.o.
Profesionální renovace a rozleštění plastových krytů světel automobilů
Vidět a být viděn. Profesionální renovací a rozleštěním plastových krytů světel automobilů se zabývá společnost Autoskla VACEK s.r.o. z Brna.
Autoskla VACEK s.r.o.
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kvalitní nahrávání videozáznamu – osobní nebo také policejní kamery a vysílačky v jediném zařízení
Na prodej kvalitních osobních nebo také policejních kamer a vysílaček v jediném zařízení, které slouží nejen k nahrávání videozáznamu se zaměřuje společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Velkoobchodní prodej fitinek - T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna
Prodej instalatérských trubkových spojovacích dílů, jako jsou T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna, ale také hrdla, sedla, nátrubky, návarky, zajišťuje firma GELDBACH - CZ s.r.o. z Brna.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Liebherr 1055 – nejsilnější mobilní jeřáb s nosností až 55 tun vhodný práce pro ve větších výškách
Jeřábnické práce s nejsilnější autojeřábem ve své třídě jeřábem Liebherr 1055 s nosností až 55 tun, který je vhodný pro práci ve větších výškách, zajišťuje firma AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby