Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
SDK příčky s minerálním podhledem a protipožárními okny – rychlé a levné řešení pro rozdělení prostoru
Na dodávku SDK příček s minerálním pohledem a protipožárními okny, které slouží jako rychlé řešení pro rozdělení prostoru se zaměřuje společnost EKOČEK s.r.o. působící v okolí Brna-venkov a Znojma.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Vyrovnání deformovaných plechů autokaroserie bez poškození původního laku
Vyrovnání deformovaných plechů autokaroserie vašeho vozu přenechejte odborníkům z firmy Veselý DŮLEK Milan Veselý. Postaráme se o opravu deformovaných plechů bez poškození původního laku.
Kompletní služby balistické ochranné laboratoře - zkoušky zbraní, ochranných materiálů
Zkoušky zbraní a testování ochranných materiálů za různých podmínek provádí firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna, která zajišťuje kompletní služby balistické ochranné laboratoře.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Prodej zvěřiny do maloobchodů, hluboce zamražené maso z jelena, daňka, zajíce a další
Prodej zvěřiny do maloobchodů zajistí spolehlivý dodavatel MORAVIALOV s.r.o. z Kravska, na Znojemsku. Maso z jelena, daňka, zajíce, divokého prasete, srnce či z muflona je hluboce zmražené.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Výroba, prodej krmné směsi pro skot, pro krávy, doplňková krmná směs pro dojnice
Výroba, prodej krmné směsi pro skot a krávy firmy MIKROP ČEBÍN a.s. splňuje přísné normy EU. Dále krmné směsi pro dojnice, mléčné krmné směsi.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Netkané textilie pro automobilový průmysl – zlepšení akustických vlastností v automotive
Na výrobu a prodej netkaných textilií pro automobilový průmysl a balení s lepšími akustickými vlastnostmi v automotive se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Měření průtoků technických plynů - průtokoměry, detektory, snímače
Firma SONOTEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu senzorů pro měření základních charakteristik stlačeného vzduchu a technických plynů. Dodáváme průtokoměry, snímače tlaku a teploty rosného bodu.
SONOTEC s.r.o.
Odstranění mechu, řas, plísní, prachu a dalších nečistot – čištění střech s následnou impregnací
Na čištění střech s následnou impregnací, odstranění hub, lišejníků, mechu, řas, plísní, prachu, smogu a jiných nečistot se zaměřují profesionálové ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ.
SINTI-CLEAN.CZ
Manipulační linky a technologie - pro potravinářský průmysl
Manipulační linky a technologie pro potravinářský a betonářský průmysl si pořiďte od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Veřejné i soukromé degustace vína s profi someliérem v Mikulově
Zjednodušíme Vám svět vín - Víno Šimák s.r.o. v Mikulově pořádá ve vinném sklepě U Hroznů řízené veřejné i soukromé degustace vína pod vedením profi someliéra.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Rodinný autoservis Auto Pneu Procházka Brno, servis osobních a užitkových vozů všech typů, značek
Provádíme výměny olejů, brzdových destiček a jiné drobné opravy, samozřejmostí jsou technické prohlídky včetně kontroly emisí a servisní prohlídky.
PROCHÁZKA PNEUSERVIS AUTOSERVIS
Stabilizované růže a květiny – krása, čerstvost, barevnost a romantika, která neuvadá
Na výrobu a prodej stabilizovaných růží, květin a dekorací, které si uchovávají svou krásu, čerstvost, barevnost a mají dlouhou životnost, se zaměřuje společnost Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Asfaltové mostní závěry - speciální silniční práce z kvalitních materiálů
Speciální silniční práce z kvalitních materiálů provádí po celé České republice firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Mezi naše činnosti patří i asfaltové mostní závěry.
REKMA, spol. s r.o.
Autolakovna, oživení a renovace laku automobilů, obnova ztraceného lesku
Díky mnoholetým zkušenostem poskytuje Autolakovna BOSS v Brně kvalitní a profesionální služby. Oživí laky u automobilů, obnoví ztracený lesk a kompletně zrenovují celý lak na Vašem automobilu.
Skelné a polyesterové rohože laminované hliníkovou fólií, parozábrany
Skelné a polyesterové rohože, které jsou laminované hliníkovou fólií a je možné je použít jako účinnou parozábranu, prodává firma ALPAX, s.r.o.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce pro průmyslové, veřejné i soukromé objekty.
ZMES, s. r. o.
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Náhradní díly na již nevyráběné čtyřkolky – kvalitní typy značek GAMAX, HSUN a EMU
Bohatý výběr náhradních dílů na jednotlivé typy čtyřkolek značek GAMAX, HSUN a EMU, které se již nevyrábějí, má k dispozici společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Spotřební materiál pro potisk plastových karet – barvící pásky,  bezpečnostní overlaye laminát, plastové karty
Kvalitní spotřební materiál k tiskárnám plastových karet nakoupíte ve firmě DATASCAN, s.r.o. Pořídíte zde tiskové barvicí pásky, bezpečnostní overlaye, laminovací materiály i plastové karty.
DATASCAN, s.r.o.
Degustace s vinařem s prohlídkou vinných sklepů
Pokud chcete zažít pravé jihomoravské koštování vína, zarezervujte si termín degustace s vinařem s prohlídkou vinných sklepů ve Vinařství Herůfek ze Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek