Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Prodejna hudebních nástrojů Kyjov – velký výběr včetně příslušenství
Láká vás umět hrát na kytaru? Potřebujete nové housle nebo jen sháníte příslušenství k nástroji který už doma máte? Zastavte se v Kyjově v prodejně hudebních nástrojů.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Chemický peeling - moderní a účinná metoda proti vráskám a stárnutí pleti
Brněnské kosmetické studio 5R Studio poskytuje profesionální kosmetické služby a v nabídce mají také moderní metodu chemického peelingu, která účinně bojuje proti stárnutí pleti.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Víno pro firmy s vlastní etiketou opatřenou logem firmy – zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a dodávkou vín pro firmy s etiketou opatřenou logem firmy se zabývá Vinařství Jan Plaček z Moravské Bránice.
Vinařství Jan Plaček
Konektivita Hyundai – připojení na Android a Apple, navigační systém LIVE services
Konektivita nových automobilů Hyundai – možnost připojení chytrých telefonů Android a Apple. Do cíle Vás dovede navigační systém Hyundai – LIVE services.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Transparentní a černé stretch fólie - k zakoupení u výrobce, výhodné ceny
Stretch fólie v transparentním a černém provedení dodává v okolí Slavkova u Brna firma HB pack s.r.o. z Heršpic. Pořiďte si nezbytný obalový materiál přímo u výrobce a za výhodné ceny.
HB pack s.r.o.
Bezpečnostní ochranné kryty pro stroje - soustruhy, frézky, brusky nebo sloupové vrtačky
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje ochranné kryty pro stroje. Široký sortiment krytů zahrnuje kryty pro soustruhy, sloupové vrtačky, frézky, brusky a ostatní stroje.
Teprostroj s.r.o.
Skupinové akce, oslavy a firemní teambuildingy ve vinohradě s bohatým doprovodným programem
Poznejte se svými kolegy kouzlo vinohradu. Skupinové akce, oslavy a firemní teambuildingy spojené s degustací vína a zábavným programem uprostřed vinic včetně ubytování zajistí Hotel Kurdějov.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pobytové balíčky s degustací vína a polopenzí ve vinařském kraji
Vinařské pobytové balíčky nejen pro dvě osoby ve vinařském kraji poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Zajišťujeme vinařský a degustační pobyt se snídaní nebo polopenzí.
Penzion Rendez vous
Pořádání oslav, organizace degustací vlastních vín s pohoštěním v rodinném vinařství
Degustaci vín vlastní produkce včetně pohoštění zajišťuje rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic na Jižní Moravy. Využijte možnost uspořádání oslavy nebo jiné akce ve zdejším příjemném prostředí.
Vinařství Petr Bíza
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Pohřební služba ve Znojmě, která zajistí online pohřebnictví
Jsme firma POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o. s dlouholetou tradicí v pohřebnictví ve Znojmě a Moravském Krumlově. Pomůžeme zajistit pohřební služby osobně, ale také online. Splníme i neobvyklá přání.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Kvalitní italská zrnková káva z pražírny – různé přípravy od moka až po espresso
Na prodej kvalitní italské zrnkové kávy San Salvador vhodné pro různé přípravy od moka až po espresso s intenzivní chutí se zaměřuje společnost Caffe Mio Store provozující e-shop.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Volná pracovní místa v Zahradnickém centru Brabec - zahradník, florista nebo pokladní
Zahradnické centrum Brabec, které sídlí nedaleko Brna v Modřicích nabízí volné pracovní místa v pozicích zahradník/ce, florista/ka, pokladní. Práce v přátelském kolektivu a příjemném prostředí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Šlechtění zeleninových osiv – saláty, ředkvičky, rajčata i papriky pro pěstování v českých podmínkách
Na šlechtění zeleninových osiv, jako jsou saláty, ředkvičky,rajčata a papriky pro pěstování v českých podmínkách, se zaměřuje společnost MORAVOSEED a.s. dodávající pro hobby i profesionální pěstitele.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Bezbolestné nastřelování naušnic a bohatý výběr stříbrných a zlatých šperků za perfektní ceny
Na bezbolestné nastřelování náušnic se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma, která má bohatý výběr stříbrných a zlatých šperků a originálních náušnic za bezkonkurenční ceny.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Plastový obrubník pro ohraničení záhonků, chodníčků, skalek - stačí jen zatlouct
Na prodejně Zelená zahrada ve Znojmě máme skladem plastové obrubníky pro ohraničení záhonků, chodníčků nebo skalek. Jednoduše stačí jen zatlouct a je hotovo. Plastové obrubníky zakoupíte i v eshopu.
Zelená zahrada
Zlaté, stříbrné náramky a přívěsky pro blízké, pro radost, jako dárek dle Vašeho přání
Udělejte radost svým blízkým šperkem ze žlutého, bílého zlata, stříbra nebo chirurgické oceli. Zlatnická dílna Radky Horníčkové z Ivančic zhotoví náramek a přívěsek podle Vašeho přání.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Stavby pro výrobu a služby – realizace, rekonstrukce a opravy prováděné specialisty
Na realizaci staveb pro výrobu a služby, rekonstrukci a opravy se zaměřují specialisté na pozemní stavby působící v oblastech Znojma a Třebíče ze společnosti ATLANTA, a.s. s dlouholetými zkušenostmi.
ATLANTA, a.s.