Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí - bezlepkový sortiment Schär
Kvalitní bezlepkové potraviny a další sortiment značky Schär prodává Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o. na ul. 28. října 459 v Suchdolu nad Lužnicí v okrese Jindřichův Hradec.
Mateřská škola se zahradou i hřištěm, kvalitní předškolní vzdělávání s výukou angličtiny
Mateřská škola Sedmikráska je vzdělávací instituce, která zajišťuje předškolní vzdělávání ve městě České Budějovice. Rozvíjíme děti po všech stránkách s důrazem na ekologii, zdravou výživu a sport.
Stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Pomoc rodinám s péčí o postižené osoby ve věku 1 – 40 let. Denní a týdenní stacionář s péčí, ubytováním, stravou, fyzioterapií a vzděláváním zajišťuje Centrum BAZALKA, o.p.s.
Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Lineární roboty, odebírače vtoků a kompletní řešení IML
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. nabízí roboty CNC, odebírače vtoků a systémová řešení pro obalový průmysl díky výkonné automatizaci IML. Jsme součástí WITTMANN group se sídlem v Rakousku.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Autodoprava Strakonice, přeprava rozměrných nákladů a sypkých hmot
Autodoprava Václava Kotlíka-FABAK nabízí služby v oblasti dopravy a přepravy včetně dopravy sypkých materiálů a přepravy rozměrných nákladů ve Středočeském kraji.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Krašlovice, obec v okrese Strakonice, krásná krajina, turistika
V malebné krajině jižních Čech najdeme malou obec Krašlovice, která láká turisty, cykloturisty i vodáky. Spousty zajímavostí a památek v okolí.
Přibližování dřeva lanovými systémy, šetrná těžbu dřeva - Šumava
Firma Hanko CZ, s.r.o. Vám nabízí služby v oblasti těžby a přibližování dřeva lanovými systémy, harvestory a vyvážecí technikou na Šumavě.
Prodej včelařských samolepících etiket s ochrannými známkami ČSV
Široký sortiment samolepících etiket na obaly s medem a medovinou za rozumné ceny včetně zásilkového prodeje nabízí společnost METAPIS z Cizkrajova.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Obec České Velenice s česko-rakouským komunitním centrem FENIX i kulturním domem Beseda
Město České Velenice je malá obec rozprostírající se na území českého příhraničního regionu jižní Čechy. Obec je významná svou česko-rakouskou spoluprací, díky níž pořádá řadu kulturních akcí.
Město České Velenice
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Vrata garážová, rolovací, sekční, brány, vchodové dveře, montáž a odborný servis v celé ČR
Spolehlivého dodavatele kvalitních vrat naleznete u firmy COLNEY s.r.o., jež sídlí v Ledenicích u Českých Budějovic. Široký výběr vrat, bran, vchodových dveří i venkovní stínící techniky.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Podlahy pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy, betonpanely
Firma BETONPANELY.cz jako první výrobce v ČR nabízí bezpečný a jednoduchý systém prefabrikovaných BETON PANELŮ 5 v 1 pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Reklamní studio, fóliová reklama, světelná, polepy aut, výloh, termotransferový tisk
Polepy automobilů, světelné reklamy i potisky poskytuje Studio DUHA spol. s r.o. se sídlem v Prachaticích. Zajišťujeme precizní grafické zpracování i kompletní tiskařské práce.
Lisy BRIKLIS pro briketování odpadů z truhláren, pil, sléváren
Firma BRIKLIS, s.r.o. v Malšicích v okrese Tábor Vám nabízí briketovací lisy pro briketování truhlářských, zemědělských, průmyslových a ostatních objemných odpadů a odpadového papíru.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Venkovní stínění - předokenní žaluzie, rolety a látkové markýzy
Vhodné venkovní stínění, které pomůže eliminovat sluneční záření a ohřev interiéru, seženete u společnosti BASTL, působící v Dačicích a okolí.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.