Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Prodej kol Tábor, kola pro dámy, pány i děti
Jízdní kola silniční, trekingová i horská, potřebné komponenty, příslušenství a doplňky pro cyklisty prodává společnost BIKESPACE v Táboře i na e-shopu.
Škola klasické homeopatie
Kurzy klasické homeopatie, vzdělávání v oblasti medicíny, teoretické a praktické homeopatie, způsobu užívání realizuje Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Obec Pracejovice, vesnice s dětským i sportovním hřištěm a kulturním domem, okres Strakonice
Zajímavé pamětihodnosti společně s úchvatným výhledem do údolí řeky Otavy umožňuje Obec Pracejovice v okresu Strakonice. Obec je rodným místem významného politika Rudolfa Berana.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Komponenty pro automobilový průmysl, výroba odlitků, turbodmychadel i čelních vozíků
Profesionální výrobu dílů pro oblast strojírenství zajišťuje společnost ČZ a.s. ze Strakonic. Poskytujeme kvalitní nástrojářské práce se specializací na automobilový průmysl.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Prodej univerzálních kolových nakladačů značky STRIEGEL
Strojní stanice Radkov, spol. s r.o. z obce Dražice v okrese Tábor v Jihočeském kraji zajišťuje prodej různých typů univerzálních kolových nakladačů německé značky STRIEGEL.
Vývoj a výroba komponentů do vozidel, výroba upevňovacích systémů
Výroba nástavbových systémů, technologií podvozku, karoserie, valníků – mezinárodní společnost Titgemeyer CZ spol. s r.o., U Vodárny 1506, 387 01 Písek.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Demolice Strakonice, bourání staveb strojně a odstřelem
Bourací a demoliční práce provádí firma FABAK-Václav Kotlík ze Štěchovic č. 43, v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Demolice realizujeme strojně i odstřelem.
Autorizační celky, montážní pracoviště – vývoj a výroba
Komplexní služby ve vývoji, výrobě a plánování testovacích, kontrolních a montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků a speciálních jednoúčelových strojů nabízí METTCON, s.r.o.
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Moderní a komfortní ubytovací zařízení - Hotel Šumava
Hotel Šumava, Vyšší Brod - komfortní a moderní ubytování v apartmánech či jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích až pro 31 hostů.
Hotel Šumava
Základní škola a Mateřská škola Frymburk
Základní devítiletá škola v jihočeském městysu Frymburk Vám nabízí kvalitní vzdělání pro Vaše děti. Součástí školy je mateřská škola, školní družina, jídelna i klub.
Těžba a přeprava dřeva, předmýtní a mýtní těžba, Šumava
Lesnické práce na Šumavě, probírky, předmýtní a mýtní těžba dřeva, přeprava, třídění šetrnou technikou k životnímu prostředí realizuje Hanko CZ, s.r.o.
Škola Třeboň, vzdělávání žáku ve tří a čtyř letých studijních oborech
Čtyřleté studijní obory zakončené maturitní zkouškou, učební obory i nádstavbové studium nabízí Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Třeboni.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Lesnická činnost Šumava, těžba a přibližování dřeva
Probírkové porosty, těžbu dřeva, zpracování dřevní hmoty do 0,10 m3 i přibližování dřeva v Národním parku Šumava Vám zajistí firma Hanko CZ s.r.o. se sídlem v Solné Lhotě u Vimperku.
Chladicí a mrazicí zařízení, montáž, oprava a servis ledniček, mrazniček, okres Písek
Montáž chladicího zařízení pro perfektně vychlazené nápoje poskytuje společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z obce Mirovice. Zajistíme profesionální opravu a servis ledničky i chladicích boxů.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Zubní ordinace, kvalitní léčebná a estetická stomatologie pro děti i dospělé, Strakonice
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ ze Strakonic. Provádíme estetickou a záchovnou stomatologii včetně zhotovení protetických výrobků.