Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Kosmetický salon Sakura, to nejlepší, co můžete Vaší pleti dát
Ošetření Vaší pleti profesionální kosmetikou a nejmodernějšími technikami. Rozbor pleti, samotný kosmetický proces a finální konzultace s doporučením domácího ošetření.
Půjčovna plavidel, nevšední zážitek, turistické sjíždění toků, adrenalinové sjezdy
Sjíždění jihočeských řek nebo české a zahraniční vody a moře s plavidlem a kompletním příslušenstvím od VÁŽKA – PŮJČOVNA PLAVIDEL z Valu.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Betonové podlahy, průmyslové podlahy, anhydritové a cementové podlahy
Zhotovení podlah, betonové a anhydridové potěry dle přání a požadavků zákazníka od společnosti BETONOVÉ PODLAHY s.r.o. z Prachatic.
Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Respirátory, celoobličejové masky eshop - ochrana dýchacích cest
Ochrana dýchacích cest, respirátory a celoobličejové masky zachytí škodliviny, prach, toxické plyny, páry a aerosoly. Zakoupit je můžete na eshopu firmy TERCIE handicap s.r.o.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, poradenství
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, finanční a ekonomické poradenství, zpracování daňových přiznání, ekonomická školení.
Kamionová přeprava strojů po ČR
Přeprava stavebních strojů či zemědělské techniky po celém území ČR nákladními auty. Poskytujeme bezpečnost a spolehlivé dodací lhůty. Ty nejlepší služby od firmy Hanko CZ, s.r.o.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Účetnictví, daně, mzdy, poradenství České Budějovice, zpracování daní a výkazů, účetních dokladů
Účetnictví, daně, mzdy, audit, poradenství České Budějovice, zpracování daní a výkazů, účetních dokladů, daňová evidence, roční účetní uzávěrka, zastupování před úřady.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Genetické testy, zjišťování dědičných onemocnění a civilních chorob
Genetické testování dědičných, kardiovaskulárních, nádorových a civilních onemocněních pro lékaře i veřejnost v genetické laboratoři GENLABS s.r.o., České Budějovice.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Zahradní nábytek a sedací soupravy na zahradu vyrobené z dřevěných palet
Zahradní nábytek z palet, jako jsou sedací soupravy a stoly, s povrchovou úpravou dle vašeho výběru na zakázku vyrábí Pila Benda s.r.o.
Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Ochranné pracovní oděvy a pomůcky Tábor – pro všechny profese
Vyžaduje Vaše profese speciální pracovní ochranný oděv nebo pomůcky? Kompletní sortiment kvalitního zboží nabízí společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, s možností dodání náhradního plnění.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí, pomník padlým ve světové válce, Romský památník.
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba nemocí
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba onemocnění
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, zámek Dačice, muzeum, kostel sv. Vavřince
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, empírový zámek Dačice, Městské muzeum a galerie, kostel sv. Vavřince, Letecké muzeum Viléma Götha, kostel sv. Antonína Paduánského.
Díly pro dopravní prostředky okr. Písek
Díly pro dopravní prostředky dodává firma OM PROTIVÍN a. s. z Protivína, okr. Písek. Naše firma se soustředí především na výrobu převodových skříní pro dopravní prostředky.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol