Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Výrobce inovativních umělohmotných uzavíratelných systémů
Uzávěry z umělé hmoty, které vyhovují nejnovějším technologiím a bezpečnostním požadavkům, uzavíratelné systémy používány pro balení produktů ulehčující každodenní styl života – Aptar Čkyně s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Manipulační technika, generální opravy,  záruční, pozáruční servis
Generální opravy a servis manipulační techniky s certifikačním zastoupením značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI, to vše a mnohem víc nabízí DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Neotřelé místo pro život – malebná obec v krásné jihočeské přírodě
Obec Krašlovice, obec se 158 obyvateli v okrese Strakonice, půl hodiny cesty z Českých Budějovic. Malá obec nedaleko řeky Blatnice, turistické místo vhodné pro cyklisty, vodáky a nadšené cestovatele.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Řešení odpadového hospodářství v Jihočeském kraji
Odpadová politika a hospodářství pro živnostníky, soukromé osoby, základní školy a jakékoliv instituce, likvidace odpadů a spolehlivý výkup veškerého odpadového sortimentu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Stomatologie Tábor, zubní ordinace, vyšetření, prohlídky, podrobné vyšetření zubů, zubní výplně
Stomatologie Tábor, zubní ordinace, vyšetření, prohlídky, podrobné vyšetření zubů, zubní výplně, léčba zubních kanálků, korunky, můstky.
ZEKO Dent, s.r.o. - MUDr. Blanka Zeinerová, MUDr. Ludmila Kolorosová
Dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy na klíč Prachatice, vizualizace Vašeho domu
Od projektu až po montáž zařídíme levné montované dřevěné domy, dřevostavby, pergoly, chatky, zastřešení, krovy a příhradové vazníky.
Taxislužba Strakonice, Písek, přeprava osob i zásilek
Pravidelná či jednorázová přeprava jednotlivých osob i osmičlenných skupin, doručení zásilek i převoz věcí při stěhování poskytuje TAXI Pavel Vojík s.r.o., Strakonice.
Altány a odpočinkové pergoly na turistické stezky a cyklostezky
Odpočinkové altány a pergoly, které je možné postavit podél turistických tras nebo cyklostezek, na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Zakázková výroba nábytku z dřevěných palet do domu i na zahradu
Jedinečný a originální nábytek z dřevěných palet, který bude trendy doplňkem vaší domácnosti nebo zahrady vám na míru vyrobí společnost Pila Benda s.r.o
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Komplexní zubní péče pro děti, dorost i dospělé
Péče o zuby, prevence a léčba zubních onemocnění, parodontologie, protetika, estetická a záchovná stomatologie – to vše v zubní ordinaci v Českém Krumlově.
Chladicí zařízení pro domácí použití i průmyslové aplikace
Chladicí zařízení, klimatizace, výčepní zařízení a kondenzační jednotky pro použití v domácnosti i průmyslu Vám dodá společnost SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Prodejna zahradní techniky v Českých Budějovicích
Zahradní technika na sekání trávy, křovinořezy a motorové pily značky STIHL prodává a servisuje společnost Daniel Anderle, která sídlí v Českých Budějovicích.
STIHL - Daniel Anderle
Zubní lékař pro děti a dospělé v Táboře, prevence a léčba
Stomatologická ordinace MUDr. Ludmily Makovcové v Táboře zajišťuje preventivní prohlídky, léčebné zákroky, protetickou péči a estetickou stomatologii.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Gynekologie, komplexní lékařská péče  Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování
Gynekologie, komplexní lékařská péče Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování, péče o těhotné ženy, diagnostika a léčba gynekologických potíží, laboratorní vyšetření.
MUDr. BARBORA KARVANOVÁ ČABRÁDKOVÁ - gynekologie
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka, transfúzní křesla, lehátka pro lymfodrenáže, odběrová křesla do zdravotnictví.
Praktický lékař pro dospělé Jihočeský kraj – Borotín
Praktický lékař pro dospělé, kompletní péče o zdraví, preventivná prohlídky a vyšetření, odběry a poskytování lékařských potvrzení, lékařské konzultace, podpora projektů v oblasti zdraví.
MUDr. Květuše Brožová - ordinace praktického lékaře pro dospělé
Montáž a servis chladniček, mrazniček a klimatizací
Chladící zařízení v podobě ledniček, mrazniček a boxů, výčepní zařízení i klimatizace Vám instaluje, servisuje a opraví společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z okresu Písek.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Prachaticích
Lékařská péče o děti od narození do 19 let, preventivní prohlídky, aplikace povinného i nepovinného očkování, poradna pro miminka a batolata v ordinaci MUDr. Ivy Diepoldové, Prachatice.
MUDr. Iva Diepoldová - praktická lékařka pro děti a dorost
Pediatr, praktický lékař pro děti a dorost Jindřichův Hradec, prevence, očkování, testy CRP, odběry
Pediatr, praktický lékař pro děti a dorost Jindřichův Hradec, prevence, očkování, testy CRP, odběry biologického materiálu, píchání uší na náušnice.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek