Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování dřeva a porostů, lanové přibližování dřeva, přeprava dřeva - Hanko CZ, s.r.o. Prachatice
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv, zdravotní obuv zn. Santé - Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o.
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Výroba kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek
Výroba a montáž kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek, výroba bowdenů, stříhání a příprava kabelů na automatech, krimpování kabelů, ovinutí, kontrola výrobků - OTAVA, výrobní družstvo Písek
Stropní konstrukce z předpjatého betonu NORDSTROP - vložkový systém NORD
Předpjatý beton není ve stavebnictví žádnou novinkou. My jako výrobci stropních konstrukcí z předpjatého betonu značky “NORDSTROP” Vám představujeme vložkový systém NORD, unikátní v České republice.
CZ NORD, s.r.o.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Prodej transportbetonu Jindřichův Hradec
Konstrukční, potěrový, vodostavební a silniční beton čerpaný čerpadlem na místo určení dle přání zákazníka od firmy HB beton, s.r.o., Horní Žďár 37, 377 01 Jindřichův Hradec II
HB beton, s.r.o.
Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, preventivní prohlídky České Budějovice
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, dětská lékařka, očkování, preventivní prohlídky - MUDr. Ivana Borovková s.r.o. České Budějovice
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Obec Přehořov - nepřeberné možnosti rekreace, turistiky a sportu v Jihočeském kraji
Obec Přehořov se nachází 3,5 km jihovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Pískování na průběžném tryskači pro dokonale čistý povrch oceli
Čištění povrchu ocelových předmětů pomocí pískování na průběžném tryskači pro Vás ráda zajistí společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Obec Mirkovice, obecní úřad, knihovna, sportovní hřiště, levné ubytování
Obec Mirkovice Jihočeský kraj, možnost levného ubytování, obecní úřad, knihovna, sportovní hřiště, pohostinství.
Montované rodinné domy, dřevostavby na klíč Prachatice
Na klíč montované rodinné domy, dřevostavby, pergoly, přístřešky, zahradní chaty, rekreační chaty a zahradní nábytek - STRADE CZ spol. s r.o. Prachatice
Převodovky pro dopravní prostředky Písek
Převodovky a komponenty pro dopravní prostředky vyrábí a prodává firma OM PROTIVÍN a. s.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Montované halové systémy
Nové kompletované montované halové systémy nebo jejich jednotlivé části určené k renovacím prodává včetně servisu a montáže společnost KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Město Suchdol nad Lužnicí v CHKO Třeboňsko s krásnou přírodou i řadou turistických tras
Město Suchdol nad Lužnicí je nevelká obec rozprostírající se v lokalitě CHKO Třeboňsko, která je známá svou ryzí přírodou, bohatými sportovními možnostmi i velmi dobrou občanskou vybaveností.
Město Vlachovo Březí s městskou památkovou zónou
Město Vlachovo Březí v Jihočeském kraji má spousty historických pamětihodností a krásnou přírodu, která je protkána řadou značených turistických i cyklistických tras.
Prodej nakladačů STRIEGEL s nářadím – dávkovače krmiva, kráječe
Univerzální nakladače s volitelným vybavením, přídavným nářadím a doplňky, radlice či vidle prodává společnost Strojní stanice Radkov, spol. s r.o., Dražice.