Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Praktický lékař pro děti a dorost Tábor, Streptest A, CRP, hemoglobin, Uritest, bilirubin, vážení
Praktický lékař pro děti a dorost Tábor, Streptest A, CRP, hemoglobin, Uritest, bilirubin, vážení kojenců, ambulantní vyšetření a ošetření dětí a dorostu.
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, stomatologie
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, záchovná a estetická stomatologie, ošetření a léčba kořenových kanálků, dentální hygiena, léčba parodontózy.
Pediatrická ordinace pro děti, dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů
Pediatrická ordinace pro děti a dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů, preventivní léčba dětských pacientů včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Snímače pro přesné měření v průmyslových odvětvích
Dokonalé měření různých veličin rozměrů i rychlostí, snímání polohy díky kvalitním a přesným senzorům od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Paletový nábytek – výroba sedacích souprav a postelí z dřevěných palet na míru
Vkusný a zároveň moderní paletový nábytek, jako jsou sedací soupravy nebo jednolůžkové či manželské postele v různých barevných provedeních vyrábí na zakázku firma Pila Benda s.r.o.
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, novoročenky
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, grafické zpracování návrhů, novoročenky, plachty, razítka, vizitky, tiskařské služby.
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Malebné městečko na rakousko-českých hranicích – České Velenice
Nejlepší místo pro život v Jihočeském kraji - České Velenice - je tu pro právě pro Vás s širokou škálou občanské vybavenosti, krásných míst a nejlepších služeb.
Město České Velenice
Poskytovatel středoškolského vzdělání v oblasti stavebnictví
Maturitní vzdělaní se stavebním zaměřením, prezenční a dálkové studium, studium na střední škole v Českých Budějovicích - Střední škola průmyslová stavební.
Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní, velkoobchodní prodej čerstvých potravin a specialit ze zahraničí.
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, balení
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, rotační stojan pro balení briket.
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí, dětská divadelní představení,
Stroje pro vstřikování plastů do průmyslových odvětvích
Široké spektrum strojů a technologií pro vstřikování plastů do průmyslových výrob v automobilovém, strojírenském odvětví dodává Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela, kaple sv. Voršily, chráněné přírodní rezervace.
Městys Křemže
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, kůra
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, mulčovací kůra, přípravky podporujícími růst.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení, soustružené koule, soustružené věšáky,
Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.