Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Obec Valdíkov – malebná vesnička na úpatí Českomoravské vrchoviny
Rádi bychom vám představili malebnou vesničku Valdíkov, která se nachází v kraji zvaném Podhorácko, v předhůří Českomoravské vrchoviny.
Gramofonové a vinylové desky, LP vinyly českých i světových interpretů
Gramofonové desky, jako jsou vinylové desky nebo LP vinyly českých i světových interpretů různých hudebních žánrů, nakoupíte v prodejně Knihkupectví Jakuba Demla s.r.o. v Třebíči.
Knihkupectví Jakuba Demla s.r.o.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Obec Klučov okres Třebíč – zavítejte do malebné vesnice, která se nachází v kraji Vysočina
Zajímá vás historie? Zavítejte do malebné obce Klučov,první písemná zpráva zde totiž vznikla již v roce 1351 a její název pochází z doby kdy místní obyvatelé získávali zemědělskou půdu tzv. klučením.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Velkokapacitní průmyslová kostkovačka na všechny druhy ovoce a zeleniny
Velkokapacitní průmyslové kostkovače na všechny druhy ovoce a zeleniny od belgické firmy FAM zakoupíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Zakázková výroba čalouněného nábytku pro reprezentativní prostory
Vybavte recepci hotelu, podniku nebo kancelář luxusním čalouněným nábytkem. Firma Tradicional na zakázku vyrábí čalouněný nábytek pro reprezentativní prostory.
Autoslužby, zdravotnické dopravní služby, autoservis, dovoz vozidel, bazar transportní techniky, odtahová služba
Představujeme společnost Autoslužby JAŠA s.r.o., která se zabývá především provozováním zdravotnické dopravní služby.
Tradiční výroba nealkoholických nápojů, stolní a sodové vody
Firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči na Vysočině se zaměřuje na tradiční výrobu nealkoholických nápojů a stolní, sodové vody. Voda má parametry vody vhodné pro přípravu kojenecké stravy a nápojů.
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pobytové balíčky na míru, ubytování pro rodiny s dětmi v prostorných rodinných apartmánech
Výhodné pobytové balíčky na míru pro rodiny s dětmi poskytuje hotel Zámek Valeč. Užijte si ubytování v prostorných rodinných apartmánech a v zámeckém prostředí hotelu Zámek Valeč u Třebíče na Vysočině
Autodoprava – přeprava volně loženého i paletového nákladu do 24 tun
Autodopravu do 24 tun – vnitrostátní i mezinárodní přepravu volně loženého i paletového nákladu zajistí firma SPEDQUICK.
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR – vnitrostátní, mezinárodní
Vnitrostátní a mezinárodní přepravu nebezpečných látek a věcí ve speciálním režimu bezpečnosti ADR zajistí přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč.
Wellness hotel – ubytování v luxusním hotelu s wellness rájem
Ubytování v luxusním wellness hotelu s vlastním wellness rájem zahrnujícím saunový svět, relaxační místnosti, procedury v Beauty centru a relaxační bazény si užijete v Hotel zámku Valeč na Vysočině.
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Sirupy a limonády značky ZON, výroba nealkoholických nápojů
Kvalitní a chutné nealkoholické nápoje, balené vody a sirupy s historií vyrábí a distribuuje společnost ZON v Třebíči. Tradiční limonády a sirupy firma ZON, spol. s r.o. vyrábí již 5 generací.
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.