O likvidaci všech typů odpadů a jejich skladování se odborným způsobem starají profesionální firmy, které zajišťují nejen jejich odvoz, sběrné dvory, ale také třídění a zpracování pomocí speciálních strojů, dále provádějí sanační práce a úpravy vrstev na skládkách odpadů, nakládání s odpady ve spalovnách a další činnosti.

Ukládka stavebních odpadů – na pískovně Selibice
Nevíte kam se stavebním odpadem jako jsou cihly, beton, tašky, zemina a kamení a jiné? Využijte volných kapacit ukládky stavebních odpadů – na pískovně Selibice.
Vývoz a čištění žump, septiků, jímek i lapolů do 24 hodin
Vývoz a čištění žump, septiků, jímek i lapolů, oprava kanalizace, likvidace nepoužívaných jímek, odčerpávání zatopených sklepů zajistí firma TRADAP, s.r.o.
Čištění kanalizace, inspekce potrubí, vysokotlaké čištění
Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů, inspekci potrubí, čištění kanalizačních šachet, vpustí a lapačů-čerpání šachet, provádí firma Martin Beran, v oblasti Třebíče a Jihlavy.
Vysokotlaké čištění kanalizace a odpadů – NON-STOP pohotovost
Vysokotlaké a strojní čištění kanalizace a odpadů Vám zajistí firma Martin Beran ve Znojmě a Miroslavi. Jsme pro Vás non-stop v pohotovosti.
Sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu – v celé České republice
Nevíte co s posekanou trávou či bioodpadem? Pro živnostníky i města ze celé České republiky zajišťuje sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Svoz prošlých potravin z obchodů a jiných živočišných odpadů
SITA CZ a.s. nabízí svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů. Tato služba zaručuje bezpečné nakládání s prošlými potravinami z obchodů, zbytků z restaurací, odpadů z výroby a distribuce krmiv pro domácí zvířata a v neposlední řadě také nakládání s rizikovým materiálem z výzkumných ústavů a veterinárních klinik. K dispozici máme ...
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadů, recyklace surovin
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadu - komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného, recyklace surovin od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.
Demontáže rozvodů kotelen, dekontaminace technologických celků
Dekontaminace a demontáže technologických celků, tj. nadzemních i podzemních zásobníků, technologických rozvodů či kotelen.
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady - recyklace a likvidace odpadů
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady, pronájem velkoobjemových kontejnerů, kontejnery dle druhu odpadu, recyklace a likvidace odpadů od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Mobilní svoz odpadu Moravská Třebová - přistavení kontejnerů a vleček
V rámci mobilního svozu odpadu budou Technické služby Moravská Třebová s.r.o. přistavovat vlečky a kontejnery ve dnech a na místa dle uvedeného rozpisu.
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady v Třebíči na Vysočině
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady, správné uložení odpadu u firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Odstraňování nebezpečných odpadů Praha západ -  kompletní řízení odpadového hospodářství
Společnost ALFA System s.r.o. nabízí odstranění nebezpečných odpadů. Orientace společnosti je zaměřena na sanace ekologických zátěží, nakládání s nebezpečnými odpady.
Výkup barevných kovů | Jičín, Sobotka, Jičíněves, Nová Paka, Ostroměř
Kovošrot Vokšice vykupuje veškeré barevné kovy. Jste-li z Jičína, Sobotky, Jičíněvsi, Nové Paky, Ostroměře nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám dovézt Vaše, železo nebo jiné sběrné suroviny. Vykupujeme, sbíráme a svážíme: - odpadové suroviny, odpady - železo, barevné kovy - kabely - elektromotory S ocelovým odpadem a barevnými kovy ...
Čištění, revize a likvidace nádrží pro ropné produkty, naftu, benzín, LTO a TTO
O čištění, revize, nátěry, odvoz i likvidaci nádrží od ropných produktů, tedy nafty, benzínu a topných olejů se postará společnost ATAC OIL z obce Králíky.
Pravidelný odvoz směsného komunálního odpadu, údržba městských komunikací Praha
Hledáte vhodnou firmu na odvoz odpadu? Potřebujete si pronajmout kontejner nebo potřebujete pomoci s údržbou komunikace? Tyto služby nabízí společnost AVE CZ, odborník na komunální odpad.
Svoz a odstranění odpadu Praha - velkoobjemový odpad pro města, obce a občany po celé České republice
Zajišťujeme svoz a odstranění velkoobjemového odpadu pro města, obce, společnosti, podnikatele a občany po celé ČR. Patří sem starý nábytek, koberce, sanitární technika a další.
Čištění kanalizace i opravy kanalizačních přípojek Kladno | Středočeské vodárny a.s.
Středočeské vodárny jsou připraveny pro všechny varianty znečištění a nabízí vám komplexní služby, díky kterým bude čištění kanalizace vyřešeno bez zbytečných průtah.
Barevké kovy, druhotné suroviny, železný šot, výkup Brno
výkup, sběr, recyklace, úprava druhotných surovin, výkup barevných kovů, železného šrotu, likvidace
Svoz směsného odpadu pro města, obce a živnostníky
Svoz směsného odpadu od společnosti SITA CZ. Potýkáte se s větším objemem odpadů ve vaší obci, či třeba areálu firmy? Potřebovali byste jej odvézt? Jestliže ano, spolehněte se na SITU. V sortimentu najdete svoz komunálního směsného odpadu, který dále zahrnuje také třídění a recyklaci. Zabýváme se odpady, jako je papír, sklo, plasty, ale také ...
Stálá havarijní služba NONSTOP 24 hodin po celé republice
Jste svědkem dopravní nehody s únikem nebezpečných látek, anebo chcete ohlásit například ropnou havárii? V jakýchkoliv podobných případech, kdy dojde ke vzniku nehody, která může ohrozit životní prostředí, neváhejte využít stálou havarijní službu, která je NONSTOP, dostupná čtyřiadvacet hodin denně a to jak smluvním zákazníkům, tak nesmluvním ...
Čištění kanalizace, jímek, potrubí a objektů
Čištění zařízení a objektů, jako jsou kanalizace, jímky a další, je nezbytné pro jejich správný chod. SITA CZ a.s. zajišťuje kompletní služby, které se dají aplikovat na tyto objekty a zařízení: - Jímky - Kanalizace (chemické i běžné) - Šachty - Zásobníky - ...
Výkup šrotu, papíru Vamberk Žamberk – Suroviny Plundra
Navštivte ty nejlepší sběrné suroviny v okolí Vamberka i Žamberka. Suroviny Plundra pro vás zajistí výkup šrotu nebo papíru. Nenechte nikde povalovat staré a nepotřebné harampádí. Navíc od nás dostanete slušně zaplaceno. Podpořte čisté prostředí i vy! Firma Suroviny Jaromír Plundra provádí v okolí Žamberka i Vamberka výkup šrotu, papíru a ...
Přeprava, recyklace a likvidace nebezpečných odpadů, pro obce, firmy i občany
Metadescription: Přepravu, recyklaci a likvidaci nebezpečných odpadů, včetně odpadů tekutých, zajišťuje společnost Rumpold s.r.o., a to ve svých vlastních provozovnách po celé České republice.
Svoz průmyslového odpadu
Odvozem a výkupem všech odpadů na území celé České republiky se zabývá společnost SITA CZ a.s. Služby zahrnují i odvoz nebezpečných odpadů (transformátory a kondenzátory). Služby jsou rozsáhle a zahrnují: - Shromáždění, soustředění - Sběr a výkup - Třídění - Přepravování a ...