O likvidaci všech typů odpadů a jejich skladování se odborným způsobem starají profesionální firmy, které zajišťují nejen jejich odvoz, sběrné dvory, ale také třídění a zpracování pomocí speciálních strojů, dále provádějí sanační práce a úpravy vrstev na skládkách odpadů, nakládání s odpady ve spalovnách a další činnosti.

Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace černých skládek, odvoz tříděného odpadu.
Likvidace, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin, z pálenic
Společnost Fekal.eu - Ing. Jiří Valušek Nový Jičín zajistí vlastními vozy likvidaci, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin z pálenic. Působnost v okruhu 50 km.
Výkup akumulátorů Holice
Již 22 let se specializujeme na výkup a třídění druhotných surovin, výkup akumulátorů v provozovnách Holice a Dobruška.
Čištění kanalizací, monitoring potrubí a zkoušky vodotěsnosti
Servis a čištění kanalizačního potrubí a šachet, monitoring a opravy kanalizací, práce sacím bagrem a likvidace odpadu zajišťuje společnost Envirox s.r.o.
Ekologie a ochrana ŽP, sanace skládek a ekologických zátěží
Ochrana životního prostředí, sanace ekologických havárií a nakládání s odpady včetně odpadu nebezpečného. Ekologické audity a poradenství v oblasti ochrany životního prostředí.
ENVIREX HOLDING, a.s.
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Zařízení pro zpracování plastových odpadů - pračka pro praní plastů HDPE, PP, drtící linka na odpad
Společnost TOMA odpady s.r.o. Otrokovice v rámci služeb zajišťuje čištění, praní odpadních plastů HDPE, PP a dalším provozem je drtící linka na odpad. Působíme na Moravě, nejen v regionu Zlínský kraj.
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Technické služby města Most, správa a údržba veřejných prostor
Správa a údržba města Most, údržba veřejných prostor, komunikací, sportovišť, hřbitova realizuje firma Technické služby města Mostu, a.s, pod zřizovatelem Statutárního města Most.
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Údržba zeleně, odvoz odpadů, kácení stromů, úklid sněhu a rampouchů
Kompletní údržba zeleně od výsadby přes zalévání a odplevelení ke stříhání keřů a plotů včetně kompletního odvozu odpadu od firmy David Hurt – údržba zeleně, odvoz odpadů z Pardubic.
Kanalizační technik, čištění kanalizačního potrubí a septiků
Čištění kanalizačních trubek, vývoz odpadních vod ze septiků, žump a domácích ČOV, jejich čištění a údržba kanalizačním technikem Václavem Spilkou.
Spolehlivá kontejnerová přeprava sypkých materiálů, odvoz a likvidace odpadů
Kontejnerovou přepravou, odvozem i likvidací odpadů, jako je stavební suť, se zabývá společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích, nedaleko Břeclavi.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
Svoz biologicky rozložitelného odpadu v Praze
Odvoz bioodpadu od rodinných či bytových domů v Praze, pravidelné vývozy s různou četností a sezónností realizuje firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Řízená skládka tuhých odpadů, ukládání směsného, demoličního i inertního odpadu, Rakovník
Odpadové hospodářství s důrazem na ochranu životního prostředí realizuje společnost EKOLOGIE s.r.o. z Rynholce. Provozujeme moderní skládku, na níž ukládáme různorodé druhy odpadů.
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Spolehlivý sběr, svoz a odstraňování směsného komunálního odpadu ve Valašském Meziříčí
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. poskytují spolehlivý svoz, sběr a odstraňování směsného komunálního odpadu.
Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Stavební odpady – nakládka, odvoz, recyklace
Stavíte, přestavujete a nevíte, kam se stavebním odpadem? Firma Miroslav Slabihoudek zajistí nakládku, odvoz a recyklaci stavebního odpadu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ