O likvidaci všech typů odpadů a jejich skladování se odborným způsobem starají profesionální firmy, které zajišťují nejen jejich odvoz, sběrné dvory, ale také třídění a zpracování pomocí speciálních strojů, dále provádějí sanační práce a úpravy vrstev na skládkách odpadů, nakládání s odpady ve spalovnách a další činnosti.

Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Čištění ucpaných odpadů van, dřezů, kanalizace, revize
Tlakové čištění kanalizace včetně revize potrubí, čištění ucpaných odpadů van, dřezů, umyvadel, toalet realizuje společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace, Moravská Třebová.
Odpadové hospodářství Praha – od poradenství po odvoz odpadů
Odborné konzultace a poradenství, přípravu plánů a samotný provoz odpadového hospodářství podle platné legislativy nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Čištění kanalizací, potrubí i domovních odpadů, kamerové prohlídky potrubí
Kvalitní vyčištění kanalizace, odpad u WC či vany Vám zajistí společnost Petr Skoták z Jedovnice. Naše vysokotlaká technika si spolehlivě poradí i s hrubými usazeninami.
Provozování sběrných dvorů - sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky
Provozování sběrných dvorů, sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky zajišťuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Chemické čištění potrubí, rozvodů, výměníků a chladicích systémů
Chemické čištění otopných systémů, rozvodů teplé vody, výměníků, chladicích systémů, bojlerů, kotlů od usazenin a nečistot realizuje společnost DK Chemo, s.r.o., Svitavy.
Čištění průmyslových objektů vysokotlakým zařízením a sacími bagry
Čištění průmyslových objektů a zařízení, odstranění nečistot, usazenin za pomoci vysokotlakého vodního paprsku a sacího bagru realizuje Buchen Ekoservis s.r.o., okres Most.
Recyklace, odvoz stavební suti Dobříš, Příbram
Provádíme příjem a recyklaci stavebních a - demoličních odpadů včetně výkopové hlušiny v okolí Dobříše i Příbrami.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
AWT Rekultivace a.s.
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Nakládka a odvoz odpadů Chomutov – přistavení kontejneru u zákazníka
Nevíte, kam s kovovým odpadem? O nakládku a odvoz odpadů se v Chomutově a okolí postará firma Štoky s.r.o., která nabízí také službu přistavení kontejneru přímo k zákazníkovi.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Odvoz fekálií a odpadních vod ze zaplavených žump, sklepů a jam
Čerpaní, odvoz a likvidace fekálií, odpadních vod a kalů ze septiků, žump, jímek, zatopených sklepů, výkopů a jam realizuje Ladislav Šebánek v Praze 9 a okolí.
Likvidace a odvoz odpadu Praha -  úklid černých skládek, pronájem kontejnerů na stavební i bio odpad
Rychlý odvoz a likvidace odpadu i suti 24 hodin denně a po celé Praze Vám poskytne společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková. Odvezeme Vám stavební odpad nebo zapůjčíme velkoobjemový kontejner.
Outsourcing odpadového hospodářství – optimalizace a organizace zacházení s odpadem
O odvoz odpadů z Vašeho areálu včetně manipulace, skladování a dalšího zpracování se postará služba outsourcing odpadového hospodářství, kterou nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů Praha - od odpadů z masné výroby po rizikový materiál
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů jako jsou odpady masné výroby, zbytky z restaurací nebo rizikový materiál z výzkumných ústavů nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Svoz, sběr bioodpadů ve Valašském Meziříčí mohou využít průmyslové podniky, živnostníci i obchody
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. zajistí občanům svoz a sběr bioodpadů - využít jej mohou nejen průmyslové podniky, ale také živnostníci obchody a nemocnice.
Třídění odpadu, recyklace, zpracování obalů Praha
Zájem veřejnosti o ochranu životního prostředí a třídění odpadu postupně roste. Chcete i vy zlepšit image své firmy a stát se nejen v očích klientů podnikem, který šetrně nakládá s odpadem?
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Práce s nebezpečnými odpady Praha - nebezpečný a průmyslový odpad
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. nabízí práce s nebezpečnými odpady.